تخفیف ۲۰ درصدی رفع نقص خودرو در مشهد + آدرس تعمیرگاه‌های منتخب درباره کوچه «شهیدان خوراکیان‌۲» در مشهد | رونقی که با ساخت یک بیمارستان خارجی شروع شد سهم بانوان در زیست‌بوم فناوری باید به رسمیت شناخته شود ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد، قبل از ماه صفر تکمیل شود گلایه‌های مردم از خدمات جمعه بازار خودرو مشهد | منتظر تحویل زمین برای توسعه هستیم هوای کلانشهر مشهد بالاخره سالم شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی و اصلی استان خراسان رضوی به احترام مردم کار کنیم نگاهی به وضعیت مجتمع های میان راهی در  خراسان رضوی | کمین مرگ در جاده‌های بی‌سرپناه آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون
سرخط خبرها

اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی ویژه محرم در مشهد

  • کد خبر: ۱۲۱۰۴۳
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷
اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی ویژه محرم در مشهد
حوزه فرهنگی مدیریت شهری از ابتدای محرم امسال برنامه‌های ویژه‌ای را در همه مناطق مشهد اجرا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با شروع محرم امسال، شهرداری مشهد در حوزه فرهنگی و اجتماعی برنامه‌های مختلف و ویژه‌ای را در همه مناطق شهرمان برنامه‌ریزی و اجرا کرد و در ادامه این برنامه و در راستای افزایش تعاملات اجتماعی مردم مشهد و نهادینه‌کردن فرهنگ دینی و هویت‌بخشی به مناطق مختلف شهرمان با هویت رضوی، شهرداری مشهد قرار است عملیات ساخت «چای‌خانه حضرت» را در عرصه میدان شهدا به‌عنوان محل حضور مردم در مناسبت‌های مختلف آغاز کند.

معاون فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با اعلام ساخت این چای‌خانه گفت: عملیات ساخت چای‌خانه حضرت در عرصه میدان شهدا به‌همت فرهنگ‌سرای گفتگو در ماه محرم آغاز خواهد شد.
به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، یوسف اسماعیل‌زاده همچنین درباره اقدامات فرهنگی و هنری معاونت و سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در بازه ۱۳ تا ۱۹مرداد اظهار کرد: در دهه اول ماه محرم به‌همت اداره هنری، سوگواره «خورشید نینوا» در پنج منطقه از شهر مشهد اجرا شد.
وی درباره دیگر اقدامات اداره هنری این سازمان گفت: فراخوان نقاشی‌دیواری مناطق نیز ارزیابی و المان‌های موقت ویژه ماه محرم در شهر نصب شده است.

معاون فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به تبلیغات فرهنگی بیان کرد: در شهر مشهد هم‌زمان با ماه محرم ۹بیلبورد با ابعاد بیش از ۵ هزارو۶۰۰ مترمربع و شانزده استرابورد با ابعاد ۱۹۷مترمربع نصب شد.
اسماعیل‌زاده درباره برنامه‌های اداره توسعه و ترویج اخلاق شهرداری مشهد نیز گفت: کلاس‌های مهارتی در بازه زمانی

۱۵ تا ۲۰مرداد برگزار و در این دوره ۵۸۳کلاس آموزش مهارتی با حضور بیش از ۴ هزارو۹۰۰ مهارت‌آموز و درمجموع بیش از ۸ هزارو۶۰۰ ساعت آموزش برپا شد. معاون فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به برگزاری رویداد باشگاه اجتماعی همسران مشهدی با عنوان «باهم»، تصریح کرد: در طرح باشگاه اجتماعی همسران مشهدی اقداماتی ازجمله مصاحبه چندمرحله‌ای همیاران طرح، بررسی ظرفیت‌های علمی، توضیح طرح در بعضی هیئت‌های مذهبی، تدوین نهایی سرفصل‌های آموزشی و جلسه با مدیران معاونت اجتماعی سازمان برای اجرای طرح در فرهنگ‌سرای خانواده انجام شده‌است.

اسماعیل‌زاده درباره اقدامات فرهنگ‌سرای شهید سلیمانی در این بازه، بیان کرد: در فرهنگ‌سرای شهید سلیمانی مراسم عزاداری دهه اول محرم به‌همت هیئت خدام آل‌محمد (ص) در معراج شهدا برپا شد. همچنین، ویژه‌برنامه «جبهه به همین نزدیکی» با هدف آشنایی دانش‌آموزان با رویداد‌های جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس برگزار شد. در فرهنگ‌سرای کودک و آینده نیز برنامه‌هایی ازجمله نمایشگاه «حسینیه‌ای به‌وسعت یک شهر» در ساختمان شمس واقع در عرصه میدان شهدا برپا شد که در آن محصولات و خدمات فرهنگی ویژه ماه محرم ارائه و از هزارو ۲۰۰ تشکل مردمی هیئت‌ها و مساجد حمایت شد.

معاون فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد اضافه کرد: در فرهنگ‌سرای شهر ترافیک نیز مراسم عزاداری دهه اول ماه محرم با هدف شناخت مردم از اهل‌بیت (ع) و تقویت روحیه استکبارستیزی و بصیرت‌افزایی برگزار و نیز نمایشگاه «دست‌آفرینان برکت و کرامت» با فروش صنایع‌دستی به‌وسیله زنان سرپرست خانوار و معلولان برپاشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->