استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم
سرخط خبرها

اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی ویژه محرم در مشهد

  • کد خبر: ۱۲۱۰۴۳
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷
اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی ویژه محرم در مشهد
حوزه فرهنگی مدیریت شهری از ابتدای محرم امسال برنامه‌های ویژه‌ای را در همه مناطق مشهد اجرا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با شروع محرم امسال، شهرداری مشهد در حوزه فرهنگی و اجتماعی برنامه‌های مختلف و ویژه‌ای را در همه مناطق شهرمان برنامه‌ریزی و اجرا کرد و در ادامه این برنامه و در راستای افزایش تعاملات اجتماعی مردم مشهد و نهادینه‌کردن فرهنگ دینی و هویت‌بخشی به مناطق مختلف شهرمان با هویت رضوی، شهرداری مشهد قرار است عملیات ساخت «چای‌خانه حضرت» را در عرصه میدان شهدا به‌عنوان محل حضور مردم در مناسبت‌های مختلف آغاز کند.

معاون فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با اعلام ساخت این چای‌خانه گفت: عملیات ساخت چای‌خانه حضرت در عرصه میدان شهدا به‌همت فرهنگ‌سرای گفتگو در ماه محرم آغاز خواهد شد.
به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، یوسف اسماعیل‌زاده همچنین درباره اقدامات فرهنگی و هنری معاونت و سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در بازه ۱۳ تا ۱۹مرداد اظهار کرد: در دهه اول ماه محرم به‌همت اداره هنری، سوگواره «خورشید نینوا» در پنج منطقه از شهر مشهد اجرا شد.
وی درباره دیگر اقدامات اداره هنری این سازمان گفت: فراخوان نقاشی‌دیواری مناطق نیز ارزیابی و المان‌های موقت ویژه ماه محرم در شهر نصب شده است.

معاون فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به تبلیغات فرهنگی بیان کرد: در شهر مشهد هم‌زمان با ماه محرم ۹بیلبورد با ابعاد بیش از ۵ هزارو۶۰۰ مترمربع و شانزده استرابورد با ابعاد ۱۹۷مترمربع نصب شد.
اسماعیل‌زاده درباره برنامه‌های اداره توسعه و ترویج اخلاق شهرداری مشهد نیز گفت: کلاس‌های مهارتی در بازه زمانی

۱۵ تا ۲۰مرداد برگزار و در این دوره ۵۸۳کلاس آموزش مهارتی با حضور بیش از ۴ هزارو۹۰۰ مهارت‌آموز و درمجموع بیش از ۸ هزارو۶۰۰ ساعت آموزش برپا شد. معاون فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به برگزاری رویداد باشگاه اجتماعی همسران مشهدی با عنوان «باهم»، تصریح کرد: در طرح باشگاه اجتماعی همسران مشهدی اقداماتی ازجمله مصاحبه چندمرحله‌ای همیاران طرح، بررسی ظرفیت‌های علمی، توضیح طرح در بعضی هیئت‌های مذهبی، تدوین نهایی سرفصل‌های آموزشی و جلسه با مدیران معاونت اجتماعی سازمان برای اجرای طرح در فرهنگ‌سرای خانواده انجام شده‌است.

اسماعیل‌زاده درباره اقدامات فرهنگ‌سرای شهید سلیمانی در این بازه، بیان کرد: در فرهنگ‌سرای شهید سلیمانی مراسم عزاداری دهه اول محرم به‌همت هیئت خدام آل‌محمد (ص) در معراج شهدا برپا شد. همچنین، ویژه‌برنامه «جبهه به همین نزدیکی» با هدف آشنایی دانش‌آموزان با رویداد‌های جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس برگزار شد. در فرهنگ‌سرای کودک و آینده نیز برنامه‌هایی ازجمله نمایشگاه «حسینیه‌ای به‌وسعت یک شهر» در ساختمان شمس واقع در عرصه میدان شهدا برپا شد که در آن محصولات و خدمات فرهنگی ویژه ماه محرم ارائه و از هزارو ۲۰۰ تشکل مردمی هیئت‌ها و مساجد حمایت شد.

معاون فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد اضافه کرد: در فرهنگ‌سرای شهر ترافیک نیز مراسم عزاداری دهه اول ماه محرم با هدف شناخت مردم از اهل‌بیت (ع) و تقویت روحیه استکبارستیزی و بصیرت‌افزایی برگزار و نیز نمایشگاه «دست‌آفرینان برکت و کرامت» با فروش صنایع‌دستی به‌وسیله زنان سرپرست خانوار و معلولان برپاشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->