ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی
سرخط خبرها

تخلیه انبار‌های اموال تملیکی گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) پس از ورود دستگاه قضا

  • کد خبر: ۱۲۱۵۷۰
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
تخلیه انبار‌های اموال تملیکی گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) پس از ورود دستگاه قضا
مدیرکل گمرک فرودگاه امام خمینی (ره)  گفت: بعد از بازدید رئیس کل دادگستری استان تهران حدود ٣ هزار ۵٠٠ اظهار نامه تنظیم شده و کار تعداد ١٠٠٠ اظهارنامه انجام و توسط اموال تملیکی تحویل گرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ برای بررسی روند نگهداری و ترخیص کالا‌ها از انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی فرودگاه امام خمینی (ره) بازدید به‌عمل آورد.

در ابتدا رئیس کل دادگستری استان تهران از محل نگهداری مواد اولیه دارویی بازدید کرد و زمان ترخیص کالا‌ها از گمرک از بدو ورود را مورد بررسی قرار داد و در عین حال بر ضرورت کوتاه‌سازی فرایند‌ها و تشریفات به‌منظور تسریع در روند تعیین تکلیف کالا‌ها و اقلام موجود در انبار‌ها تاکید کرد.

القاصی ضمن ارزیابی میدانی میزان کالا‌های متروکه و بررسی مدت ماندگاری این اقلام در انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی فرودگاه امام خمینی (ره)، ضرورت جداسازی این کالا‌ها با سایر اقلام را یادآور شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران در جریان این بازدید با کالا‌هایی مواجه شد که طبق ادعای نماینده گمرک به سازمان اموال تملیکی اعلام شده بودند در حالی که نماینده سازمان اموال تملیکی مدعی بود که گمرک کالا‌های یاد شده را به این سازمان اعلام نکرده است.

وی در همین زمینه ضرورت یکپارچه‌سازی سامانه‌های الکترونیکی را مورد تاکید قرار داد و در عین حال نقش فرایند‌های تشریفاتی و زمان‌بر اداری میان دستگاه‌ها و در بروز اطاله به‌منظور تعیین تکلیف کالا‌های موجود در انبار‌های گمرک را مورد اشاره قرار داد.

۵ روز پس از بازدید رئیس کل دادگستری استان تهران از گمرک فرودگاه امام خمینی (ره)، ابوالفضل اکبرپور مدیرکل گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) در نشستی بر سرعت گیری تنظیم اظهارنامه‌ها با ورود دستگاه قضا خبر داد و عنوان کرد: بعد از این بازدید از حدود ٣ هزار ۵٠٠ اظهار نامه تنظیم شده کار تعداد ١٠٠٠ اظهارنامه انجام و توسط اموال تملیکی تحویل گرفته شده است.

مدیرکل گمرک فرودگاه امام خمینی (ره)  گفت: بعد از بازدید رئیس کل دادگستری استان تهران حدود ٢ هزار و ۵٠٠ قبض انبار مربوط به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تحویل داده شده است و از روز شنبه مورخ ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ همکاران دستگاه قضا برای پیگیری امور در گمرک مستقر شدند تا طی ١۵ روز آینده تمام کالا‌های مربوط به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تحویل این ستاد شود.

طبق اعلام اکبرپور، پس از ورود دستگاه قضایی به موضوع کالا‌های متروکه در گمرک فرودگاه امام (ره) ۳۸ هزار اظهارنامه کالای متروکه به سازمان اموال تملیکی ارائه شد که این سازمان تاکنون ۲۶ هزار اظهارنامه کالای متروکه را تحویل گرفته و ۱۲ هزار اظهارنامه دیگر طی روز‌های آتی به انبار‌های سازمان تملیکی منتقل خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->