اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستور دادستان تهران برای برخورد قاطع با عاملان قطع درختان

  • کد خبر: ۱۲۱۴۲۹
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۳
دستور دادستان تهران برای برخورد قاطع با عاملان قطع درختان
دادستان تهران به سرپرستان دادسرا‌ها دستور برخورد قاطع با عاملان قطع درختان را صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی صالحی در جلسه با معاونان دادستانی و سرپرستان نواحی ۳۲ گانه دادسرای عمومی و انقلاب تهران اظهار کرد: پیشرفت‌های موثری در نواحی قضایی دادسرا‌های تهران انجام شده که قابل تقدیر است.

وی پس از ارائه گزارش عملکرد ماهانه دادسرا‌های تهران و اظهارات معاونان، گفت: برای مدیریت پرونده‎های خاص و مهم، به صورت فعال‌تر اقدام کنید و گزارش را به موقع به معاونت پرونده‌های خاص دادستانی ارائه دهید تا رصد جامعی انجام شود.

دادستان تهران با بیان اینکه امنیت مردم مهمترین موضوع دستگاه قضایی است، تصریح کرد: برخورد قاطع و سریع با جرایمی مانند سرقت به ویژه سرقت به عنف، آدم ربایی و جرایم خشن ضروری است و در مورد این پرونده‌ها، لازم است با رعایت همه تشریفات دادرسی، تصمیم به موقع اتخاذ شود و تأکید می‌کنم با کسانی که بخواهند نظم عمومی را به خطر بیندازند با برخورد قاطع دستگاه قضایی رو به رو خواهند شد.

وی ضمن تاکید بر تکریم همکاران قضایی و اداری به سرپرستان دادسرا‌های تهران یادآور شد: به صورت مستمر شعب دادسرا‌های تحت مدیریت را بازرسی کنید و بر رفتار و عملکرد همکاران قضایی و اداری از حیث تکریم ارباب رجوع، تناسب قرار‌های تأمین با جرم ارتکابی، تعیین اوقات، رعایت نظم و انضباط اداری، اجرای دستورالعمل‌های بایگانی و نیز ثبت و نگهداری پرونده‌ها نظارت مداوم داشته باشید.

صالحی با اشاره به اهمیت اتقان آراء قضایی، تاکید کرد: با برگزاری نشست‌های مستمر تخصصی قضایی، ضمن همفکری در اتخاذ تصمیم در موارد مهم، آراء صادره را مورد بحث و بررسی قرار دهید.

همچنین در این جلسه مقرر شد: در دادسرا‌های تخصصی، سرپرستان دادسرا‌ها تغییر کاربری املاک را با دقت رصد کنند و با عوامل اخلال در حقوق عامه و تضییع حقوق بیت المال در حوزه منابع طبیعی و ساخت و ساز‌های غیرمجاز در بستر رودخانه‌ها و یا خشکاندن و قطع درختان معابر و خیابان‌ها با قاطعیت برخورد کنید.

همچنین دادستان تهران دستورات ویژه ‎ای در خصوص مدیریت پرونده‌های کثیرالشاکی، تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مسن و تعیین تکلیف پرونده‌های قاچاق کالا و کالا‌های مکشوفه در انبار‌های گمرکات و اموال تملیکی صادر کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->