شهردار مشهد: سیاست ما واگذاری اجرای برنامه‌های مناسبتی به مردم است به دنبال پذیرش سالانه ۴۰ هزار مددجوی زائر هستیم اصل ۴۳ قانون اساسی مورد غفلت قرار گرفته است «زائرسرای کرامت ۲» در مشهد افتتاح شد پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصدی احداث رینگ سلامت بوستان بجمهن مشهد شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند استقرار نیرو‌ها و تجهیزات خدمات شهری همزمان با شروع بارندگی در مشهد امسال مشهد به صورت ویژه به استقبال دهه کرامت می‌رود | خیابان امام رضایی‌ها نقطه عطف برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۳ است+ فیلم باران بهاری هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام برنامه‌های صدا وسیمای خراسان رضوی جهت برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اعمال قانون ۱۷۴۹ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | ۵۹ دستگاه خودرو متخلف توقیف شدند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) خودرو پراید در صدر جدول خودرو‌های آلاینده مشهد قرار دارد ترافیک پر حجم مشهد در مسیر حوزه‌های امتحانی کنکور سراسری ۱۴۰۳ (۶ اردیبهشت۱۴۰۳) ساعت کار مترو مشهد در روز برگزاری کنکور تغییر کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران بهاری درجاده‌های خراسان رضوی | مه‌گرفتگی در محور درگز-قوچان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) رونمایی از پوستر برگزاری دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود شورای شهر مشهد تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن را کلید زد شهرداری مشهدمقدس به عنوان دبیرخانه کمیته خلاقیت و نوآوری کلانشهر‌ها فعالیت خواهد کرد ۱۴۵ میلیارد تومان مطالبات مراکز طرف‌قرارداد تأمین‌اجتماعی خراسان‌رضوی پرداخت شد
سرخط خبرها

حسامی: ورود شرکت‌های شهرداری مشهد به بورس برای جذب درآمد‌های پایدار

  • کد خبر: ۱۲۲۳۲۰
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۵
حسامی: ورود شرکت‌های شهرداری مشهد به بورس برای جذب درآمد‌های پایدار
رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: معتقدیم درآمدهای شهرداری از ساخت‌وساز باید به حداقل برسد و درآمدهای پایدار به‌عنوان اصول زیربنایی درآمدی شهرداری دیده شود.

طنین همتی|شهرآرانیوز، حسین حسامی، رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد، در گفتگو با شهرآرانیوز درباره سازوکار‌های ورود شرکت‌های زیرمجموعه شهرداری به بورس گفت: باتوجه‌به تبصره ۱۳ قانون بودجه ۱۴۰۱ شهرداری مشهد، یکی از تکالیفی که برای شهرداری‌ها داشتیم، ورود شرکت‌های زیرمجموعه شهرداری به بورس است. در تبصره‌های بودجه ۱۴۰۱ کل کشور این اجازه را به شهرداری دادند که باتوجه‌به اینکه باید به سمت درآمد‌های پایدار برویم و برای افزایش درآمد‌های پایدار نسبت به درآمد‌های ناپایدار که اقدامی منطقی است، گام برداریم.

به‌گفته عضو شورای اسلامی شهر مشهد، لوایح جدید دولت و مصوبات مجلس در زمینه قانون جدید درآمد‌های پایدار و خودکفایی شهرداری‌ها، متأسفانه بخشی از درآمد‌های نقد شهرداری‌ها را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. ما هم معتقدیم درآمد‌های ناشی از ساخت‌وساز باید به حداقل برسد و درآمد‌های پایدار را باید به‌عنوان اصول زیربنایی درآمدی شهرداری ببینیم. بنابراین، ورود به نحوه شناسایی درآمد‌های نوین، روش‌های جدید درآمد‌های شهرداری و تأمین مالی‌های نوین ازجمله ورود شرکت‌های زیرمجموعه شهرداری به بورس که مردم بتوانند مشارکت کنند تا به‌سمت خصوصی‌سازی حرکت کنیم، از اهداف مدنظر ماست.

حسامی تصریح کرد: اصل ۴۴ قانون هم بر این موضوع تأکید می‌کند که باید به‌سمت حکمرانی مدیریت شهری حرکت کنیم. ورود شرکت‌های شهرداری به بورس، از موضوعاتی است که مشارکت مردم و بخش خصوصی در آن بیشتر می‌شود و مردم خودشان به‌شکلی سهام‌دار می‌شوند. در شرکت‌هایی که شهرداری مدیریت می‌کند، با انجام این فرایند شفافیت و سلامت اداری بیشتر می‌شود و مردم خود را در فرایند مدیریت شهری سهیم می‌دانند. بنابراین، باتوجه‌به تبصره‌های بودجه و قوانین بودجه ۱۴۰۱ کشور، در مشهد هم زیرساخت این موضوع مهیاست. باتوجه‌به صحبت‌هایی که در کمیسیون اقتصادی انجام شده است، شهرداری هم با جدیت به این موضوع وارد شد و گزارش‌های اجرایی‌شدن آن را به شورا اطلاع می‌دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی شورا تأکید کرد: ما نمی‌توانیم همه اتکای درآمد‌های شهرداری را در حوزه ساخت‌وساز و تخلفات ساختمانی پیش‌بینی کنیم. متأسفانه بخش زیادی از درآمد‌های شهرداری از این محل است. باید سهم درآمد‌های پایدار را افزایش دهیم که یکی از روش‌های تأمین مالی نوین همین ورود شرکت‌های شهرداری به بورس است. مشارکت مردم، تقویت بخش خصوصی و حکمرانی مدیریت شهری از جمله اهدافی است که باید به این سمت حرکت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->