کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است اولین ویدیو از رابط کاربری One UI 8 سامسونگ منتشر شد + فیلم جیمز وب شواهدی از حیات فرازمینی در فاصله ۱۲۴ سال نوری زمین کشف کرده است گلکسی M56 سامسونگ معرفی شد + مشخصات و قیمت یک میلیون و ۱۲۲ هزار شماره تلفن فعال در مشهد وجود دارد| ایجاد ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری جدید در سال ۱۴۰۴ بالاخره توکن «پاوز» لیست شد + قیمت و آموزش برداشت نگاهی به اکوسیستم استارتاپی در خراسان رضوی | فرازونشیب‌های یک قطب نوآوری دانشجویان از امروز (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) می‌توانند برای بیمه موبایل و لپ‌تاپ ثبت‌نام کنند کیتی پری و ۵ زن دیگر در مأموریتی کاملا زنانه به فضا رفتند + فیلم ایران آماده است با کمک کشورهای همسایه منظومه ماهواره اینترنتی بسازد اسناد تازه‌منتشرشده سیا از حمله تلافی‌جویانه آدم فضایی‌ها به نظامیان شوروی افزایش قیمت پلی استیشن ۵ در بازار‌های جهانی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کاهش سود بازرگانی گوشی موبایل بعد از تغییر نرخ محاسباتی ارز برای واردات کالا محبوبیت ایلان ماسک در آمریکا به‌شدت رو به کاهش است فصل دوم سریال لست آف آس (The Last of Us ۲) در چه لوکیشن‎‌هایی فیلمبرداری شده است؟ ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری
سرخط خبرها

چرا مردم در شرایط اقتصادی بد همچنان به خرید گوشی‌های گران‌قیمت علاقه دارند؟

  • کد خبر: ۱۲۲۴۹۵
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۷
چرا مردم در شرایط اقتصادی بد همچنان به خرید گوشی‌های گران‌قیمت علاقه دارند؟
گوشی‌های گران‌قیمت در حال افزایش سهم خود در بازار موبایل هستند و رفته‌رفته نقش آن‌ها در سود شرکت‌های گوشی‌ساز افزایش پیدا می‌کند

به گزارش شهرآرانیوز - درحالی‌که ابعاد بازار موبایل در سراسر دنیا کاهش محسوسی تجربه کرده است آمار نشان می‌دهد مردم همچنان به خرید گوشی‌های گران‌قیمت علاقه‌مندند.

تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند در سراسر دنیا گفته‌اند که تقاضا برای خرید گوشی به‌شدت پایین آمده است، در همین حین تحلیلگران می‌گویند دلیل افت تقاضا این است که مردم تمایل دارند برای مدت‌زمان طولانی‌تری از گوشی فعلی خود استفاده کنند. بررسی‌ها نشان می‌دهد تقاضا برای گوشی‌های گران‌قیمت همچنان زیاد است.

به گزارش Ars Technica تقریباً تمامی گوشی‌سازان به غیر از سامسونگ و اپل در گزارش مالی خود گفتند که فروش دستگاه‌هایشان در سه‌ماهه‌ی دوم سال جاری میلادی کمتر شده است. مؤسسه‌ی تحقیقاتی IDC می‌گوید در با‌زه‌ی زمانی مورد اشاره تعداد گوشی‌های عرضه‌شده به بازار ۹ درصد کمتر از فصل دوم ۲۰۲۱ بود.

برند‌های چینی نظیر شیائومی، ویوو و اوپو با افت فروش محصولات خود مواجه شدند و درآمدشان کاهش یافت. شیائومی در گزارش مالی خود گفت ۲۶ درصد گوشی کمتر روانه‌ی بازار کرده است. درآمد و سود این شرکت بزرگ چینی در سه‌ماهه‌ی دوم ۲۰۲۲ افت محسوسی تجربه کرد.

گوشی‌های گران‌قیمت در حال افزایش سهم خود در بازار موبایل هستند و رفته‌رفته نقش آن‌ها در سود شرکت‌های گوشی‌ساز افزایش پیدا می‌کند

وال‌استریت ژورنال در گزارشی از تورم به‌عنوان عامل اصلی کاهش فروش گوشی یاد کرده است. تحلیلگران می‌گویند با کاهش محدودیت‌های ناشی از ویروس کرونا مردم زمان کمتری در خانه هستند و به اندازه‌ی دوران قرنطینه به گوشی احساس نیاز نمی‌کنند. بازار موبایل چین نقش بسیار مهمی در آمار فروش گوشی دارد؛ این بازار پر اهمیت کم‌کم در حال فاصله گرفتن از دوران درخشان خود است.

تولیدکنندگان پردازنده و سایر قطعات نیز اخیراً گفته‌اند که تقاضا برای محصولاتشان کاهش یافته، آن هم در شرایطی که شرکت‌های یادشده برنامه دارند خطوط تولید جدیدی راه‌اندازی کنند.

در سال‌های اخیر گوشی‌سازان دستگاه‌های بسیار باکیفیت‌تری تولید کرده‌اند و امروزه میان‌رده‌هایی که در بازار موجودند جوابگوی بسیاری از نیاز‌ها هستند. در همین حین مردم تصمیم گرفته‌اند دیرتر از قبل گوشی خود را به مدل جدید ارتقا دهند. از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ مدت‌زمان استفاده‌ی کاربران از گوشی‌های هوشمند به تدریج افزایش یافت و از میانگین ۲۰ ماه به بیش از دو سال رسید. نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که اکثر مردم معتقدند گوشی‌های امروزی تفاوت خیلی زیادی با هم ندارند و حتی به‌صورت نسلی نیز پیشرفت چشم‌گیری تجربه نمی‌کنند.

آمار مؤسسه‌ی Counterpoint Research نشان می‌دهد با وجود تمامی مشکلاتی که بازار موبایل با آن‌ها دست‌و‌پنجه نرم می‌کند، در نیمه‌ی نخست سال جاری میلادی فروش گوشی‌های گران‌تر از هزار دلار افزایش یافته است. گوشی‌های گران‌قیمت که غالباً شامل آیفون‌های اپل، گلکسی‌های رده‌بالای سامسونگ و گوشی‌های تاشدنی می‌شوند تنها ۱۰ درصد از سهم بازار موبایل را دراختیار دارند، اما ۷۰ درصد از سود این بازار را ثبت می‌کنند. به‌نظر می‌رسد افراد مرفه که نگران تورم نیستند همچنان با پیشرفت‌هایی که گوشی‌های رده‌بالا در زمینه‌ی تصویربرداری و صفحه‌نمایش تجربه می‌کنند هیجان‌زده می‌شوند.

تعطیلی‌های اخیر در چین که ناشی از سیاست کووید صفر دولت این کشور است باعث شد در فصل دوم سال جاری میلادی شماری از کارخانه‌ها تعطیل شوند و تقاضا برای موبایل نیز تحت تأثیر قرار بگیرد. وال‌استریت ژورنال می‌گوید وضعیت بازار موبایل چین به‌گونه‌ای پیش رفت که حتی اپل در اقدامی کم‌سابقه تصمیم گرفت آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس را با تخفیف بسیار خوبی در بازار چین بفروشد. اپل حتی تبلیغات برای این گوشی‌ها را نیز در چین شروع کرد.

تحلیلگران می‌گویند که وضعیت فعلی بازار پابرجا نخواهد بود و در نهایت مردم تصمیم می‌گیرند گوشی‌های خود را ارتقا دهند. براساس پیش‌بینی تحلیلگران احتمالاً اواخر امسال یا اوایل سال آینده‌ی میلادی شاهد رشد فروش گوشی‌ها خواهیم بود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->