اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g
سرخط خبرها

فیس‌بوک دوباره به نقض حریم خصوصی کاربران متهم شد

  • کد خبر: ۱۲۲۶۷۳
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۹
فیس‌بوک دوباره به نقض حریم خصوصی کاربران متهم شد
فیس‌بوک از سوی «متا» که شرکت مادر این پلتفرم است نیز به نقض حریم خصوصی کاربران از طریق ردیابی بدون اجازه آن‌ها متهم شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اسناد دادگاه نشان می‌دهد که متا، شرکت مادر فیس‌بوک، در دعوایی حقوقی این شرکت را متهم به نقض حریم خصوصی برخی از کاربران کرده است. فیس بوک با ردیابی حرکات آن‌ها از طریق تلفن‌های هوشمند بدون مجوز حریم خصوصی کاربران را نقض می‌کرد. این اولین بار نیست که این پلتفرم به ردیابی کاربران متهم می‌شود. متا در این پرونده به توافقی ۳۷.۵ میلیون دلاری دست یافت.

این توافق روز دوشنبه در دادگاه فدرال سانفرانسیسکو ثبت شد و باید توسط یک قاضی تایید شود. این پرونده از ادعا‌هایی که‌ می‌گوید فیس بوک داده‌های مکانی کاربرانی که سرویس‌های مکان را در گوشی خودشان خاموش کرده اند، جمع اوری شده است. این کار نقض قانون کالیفرنیا و سیاست حفظ حریم خصوصی فیس‌بوک است.

این معامله حدود ۷۰ میلیون کاربر فیس بوک که از ۳۰ ژانویه ۲۰۱۵ تا ۱۸ آوریل ۲۰۱۸ از این پلتفرم در ایالات متحده استفاده کرده اند را شامل می‌شود.

در فوریه ۲۰۲۱، فیس‌بوک پس از اینکه کاربران ادعا کردند این شرکت اسکن‌هایی از صورت آن‌ها را بدون اجازه و برخلاف قوانین بیومتریک ذخیره کرده، با پرداخت ۶۵۰ میلیون دلار موافقت کرد. نزدیک به ۱.۶ میلیون کاربر فیس بوک هرکدام ۳۹۷ دلار دریافت کردند.

در اوایل سال جاری، متا یک دعوای حقوقی خصوصی دیگر را در مورد شیوه‌های ردیابی خود به مبلغ ۹۰ میلیون دلار حل و فصل کرد. این پرونده که در سال ۲۰۱۲ تشکیل شد، فیس بوک را متهم کرد که فعالیت کاربران را حتی اگر آن‌ها از این پلتفرم خارج شده باشند،  به صورت آنلاین ردیابی می‌کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->