سری گلکسی S25 سامسونگ رونمایی شد| اعلام قیمت و تاریخ عرضه پرچم‌دار جدید رقابت انسان‌ها و ربات‌ها در نیمه‌ماراتن چین نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر سال آینده به فضا پرتاب می‌شود گروه «تپسل» اپلیکیشن «کافه بازار» را خرید تجار بالاخره می‌توانند آیفون‌هایی را که شناسه‌شان باز شده، ثبت سفارش کنند توکن PX «نات پیکسل» لیست شد + قیمت اولیه راس اولبریکت کیست؟ | خالق موفق‌ترین دارک‌وب خریدوفروش مواد مخدر ترامپ برای راس اولبریکت، خالق وب‌سایت «جاده‌ی ابریشم»، فرمان عفو صادر کرد استعفای رئیس ناسا آمریکا همزمان با آغاز دولت دوم ترامپ فرهنگستان جایگزین «فوروارد» را معرفی کرد ترامپ دستور بایدن برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد آیا رمزارزها در نوسان‌ نرخ ارز اثرگذار هستند؟ بیش از ۵۷ هزار حمله سایبری در پاییز ۱۴۰۳ علیه ایران اتفاق افتاد+جزئیات با حمایت ترامپ، ممنوعیت تیک تاک در آمریکا برداشته شد پیام هکرها برای کسب‌وکارهای رژیم صهیونیستی: «غزه پیروز است!» مدت ریلزهای اینستاگرام به ۳ دقیقه‌ افزایش یافت پشتیبانی از فناوری صوتی Eclipsa به گوگل کروم و اندروید می‌آید آمریکایی‌ها بعد از ممنوعیت تیک تاک در کشورشان، از چه سرویسی استفاده می‌کنند؟ امکان رجیستری آیفون‌های فعال قبل از مصوبه دولت فراهم شد (۳۰ دی ۱۴۰۳) چرا فعالیت تیک تاک در آمریکا متوقف شد؟ + حواشی و واکنش‌ها جزئیاتی تازه از پرونده پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، در فرانسه (۲۹ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فیس‌بوک دوباره به نقض حریم خصوصی کاربران متهم شد

  • کد خبر: ۱۲۲۶۷۳
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۹
فیس‌بوک دوباره به نقض حریم خصوصی کاربران متهم شد
فیس‌بوک از سوی «متا» که شرکت مادر این پلتفرم است نیز به نقض حریم خصوصی کاربران از طریق ردیابی بدون اجازه آن‌ها متهم شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اسناد دادگاه نشان می‌دهد که متا، شرکت مادر فیس‌بوک، در دعوایی حقوقی این شرکت را متهم به نقض حریم خصوصی برخی از کاربران کرده است. فیس بوک با ردیابی حرکات آن‌ها از طریق تلفن‌های هوشمند بدون مجوز حریم خصوصی کاربران را نقض می‌کرد. این اولین بار نیست که این پلتفرم به ردیابی کاربران متهم می‌شود. متا در این پرونده به توافقی ۳۷.۵ میلیون دلاری دست یافت.

این توافق روز دوشنبه در دادگاه فدرال سانفرانسیسکو ثبت شد و باید توسط یک قاضی تایید شود. این پرونده از ادعا‌هایی که‌ می‌گوید فیس بوک داده‌های مکانی کاربرانی که سرویس‌های مکان را در گوشی خودشان خاموش کرده اند، جمع اوری شده است. این کار نقض قانون کالیفرنیا و سیاست حفظ حریم خصوصی فیس‌بوک است.

این معامله حدود ۷۰ میلیون کاربر فیس بوک که از ۳۰ ژانویه ۲۰۱۵ تا ۱۸ آوریل ۲۰۱۸ از این پلتفرم در ایالات متحده استفاده کرده اند را شامل می‌شود.

در فوریه ۲۰۲۱، فیس‌بوک پس از اینکه کاربران ادعا کردند این شرکت اسکن‌هایی از صورت آن‌ها را بدون اجازه و برخلاف قوانین بیومتریک ذخیره کرده، با پرداخت ۶۵۰ میلیون دلار موافقت کرد. نزدیک به ۱.۶ میلیون کاربر فیس بوک هرکدام ۳۹۷ دلار دریافت کردند.

در اوایل سال جاری، متا یک دعوای حقوقی خصوصی دیگر را در مورد شیوه‌های ردیابی خود به مبلغ ۹۰ میلیون دلار حل و فصل کرد. این پرونده که در سال ۲۰۱۲ تشکیل شد، فیس بوک را متهم کرد که فعالیت کاربران را حتی اگر آن‌ها از این پلتفرم خارج شده باشند،  به صورت آنلاین ردیابی می‌کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->