ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

فیس‌بوک دوباره به نقض حریم خصوصی کاربران متهم شد

  • کد خبر: ۱۲۲۶۷۳
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۹
فیس‌بوک دوباره به نقض حریم خصوصی کاربران متهم شد
فیس‌بوک از سوی «متا» که شرکت مادر این پلتفرم است نیز به نقض حریم خصوصی کاربران از طریق ردیابی بدون اجازه آن‌ها متهم شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اسناد دادگاه نشان می‌دهد که متا، شرکت مادر فیس‌بوک، در دعوایی حقوقی این شرکت را متهم به نقض حریم خصوصی برخی از کاربران کرده است. فیس بوک با ردیابی حرکات آن‌ها از طریق تلفن‌های هوشمند بدون مجوز حریم خصوصی کاربران را نقض می‌کرد. این اولین بار نیست که این پلتفرم به ردیابی کاربران متهم می‌شود. متا در این پرونده به توافقی ۳۷.۵ میلیون دلاری دست یافت.

این توافق روز دوشنبه در دادگاه فدرال سانفرانسیسکو ثبت شد و باید توسط یک قاضی تایید شود. این پرونده از ادعا‌هایی که‌ می‌گوید فیس بوک داده‌های مکانی کاربرانی که سرویس‌های مکان را در گوشی خودشان خاموش کرده اند، جمع اوری شده است. این کار نقض قانون کالیفرنیا و سیاست حفظ حریم خصوصی فیس‌بوک است.

این معامله حدود ۷۰ میلیون کاربر فیس بوک که از ۳۰ ژانویه ۲۰۱۵ تا ۱۸ آوریل ۲۰۱۸ از این پلتفرم در ایالات متحده استفاده کرده اند را شامل می‌شود.

در فوریه ۲۰۲۱، فیس‌بوک پس از اینکه کاربران ادعا کردند این شرکت اسکن‌هایی از صورت آن‌ها را بدون اجازه و برخلاف قوانین بیومتریک ذخیره کرده، با پرداخت ۶۵۰ میلیون دلار موافقت کرد. نزدیک به ۱.۶ میلیون کاربر فیس بوک هرکدام ۳۹۷ دلار دریافت کردند.

در اوایل سال جاری، متا یک دعوای حقوقی خصوصی دیگر را در مورد شیوه‌های ردیابی خود به مبلغ ۹۰ میلیون دلار حل و فصل کرد. این پرونده که در سال ۲۰۱۲ تشکیل شد، فیس بوک را متهم کرد که فعالیت کاربران را حتی اگر آن‌ها از این پلتفرم خارج شده باشند،  به صورت آنلاین ردیابی می‌کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->