سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو ویدئو | احترام نظامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خسارت واردشدن به کمپ تیم ملی، در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسرائیل به ایران محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران توسط ورزشکاران + عکس پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس
سرخط خبرها

افشای قول تاج به لژیونرهای تیم ملی: اسکوچیچ می‌رود و کی‌روش می‌آید!

  • کد خبر: ۱۲۴۰۴۴
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۲
افشای قول تاج به لژیونرهای تیم ملی: اسکوچیچ می‌رود و کی‌روش می‌آید!
حالا که چند روز از آغاز ریاست تاج بر فدراسیون فوتبال می‌گذرد، مشخص شده که چرا احسان حاج صفی تا تهران سفر کرد تا رای بدهد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، از روزی که میرشاد ماجدی و دبیر کل شکست‌خورده‌اش، حسن کامرانی‌فر اعلام کردند وحید امیری به عنوان نماینده بازیکنان تیم ملی قرار است در مجمع انتخاباتی شرکت کند، تعداد زیادی از بازیکنان باسابقه تیم ملی از این اقدام ابراز نارضایتی کردند و در گروه واتس‌اپی خود تلاش کردند تا راه حلی برای جلوگیری از ریخته شدن ولو ۱ رای به سود ماجدی جلوگیری کنند!

در نهایت هم حاصل هم‌فکری ستارگانی، چون کریم انصاریفرد، مهدی طارمی، سامان قدوس، علیرضا جهانبخش، احسان حاج‌صفی و ... این شد که یکی از بازیکنان باسابقه تیم ملی هرطور شده به تهران سفر کند و در مجمع انتخاباتی حضور یابد، تا رایی دیگر به سود مهدی تاج به صندوق ریخته شود.

احسان حاج‌صفی با توجه به شرایطی که داشت، این مسئولیت را به عهده گرفت و به فدراسیون فوتبال اعلام کرد به تهران خواهدآمد و در مجمع انتخاباتی شرکت می‌کند. به این ترتیب کامرانی فر آچمز شد و مجبور شد ماجرای حضور امیری در انتخابات را کن فیکون کند.

اما چرا حاج صفی زحمت این سفر را به جان خرید و خود را برای چند ساعت به تهران رساند تا در انتخابات شرکت کند؟

شنیده می‌شود مهدی تاج پیش از انتخابات با تعدادی از لژیونر‌ها صحبت کرده و به آن‌ها قول داده تا در صورت پیروزی در انتخابات و بازگشت به فدراسیون، کارلوس کی‌روش را جانشین اسکوچیچ کند. او تضمین داده که اسکو در جام جهانی روی نیمکت تیم ملی نخواهدنشست و لژیونر‌ها به این شکل به او اعتماد کرده‌اند.

با وجود گذشت چند روز از آغاز دوباره مهدی تاج در فوتبال ایران، هنوز خبری از بازگشت کی‌روش نشده و حالا همه منتظرند ببینند مهدی تاج به قولی که داده عمل می‌کند یا نه؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->