معرفی و نقد «در باب تسلی خاطر، آرامش در عصر ظلمت» در پردیس کتاب مشهد | رنج و تسلّی امکانی برای رشد انسان است درگذشت علی رشوند، بازیگر و تهیه‌کننده تئاتر + علت برگزیدگان جشنوارۀ فیلم عمار معرفی شدند مروری بر برخی از مستند‌هایی که درباره شهید حاج قاسم سلیمانی ساخته شده‌اند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ روایت کردن، مهم‌ترین کار جهان است رمان «سردار ایرانی» در کتاب‌فروشی‌ها غربت موسیقی مقامی در بی‌مهری‌ها پخش فیلم تلفن زمان برای نابینایان و ناشنوایان + زمان پخش نگاهی به فیلم‌های احتمالی چهل‌وسومین جشنواره فجر در بخش اجتماعی فصل اول برنامه هزار و یک شب، ۱۰۰ قسمت است + زمان پخش درباره مجموعه متغیر منصور اثر یعقوب یادعلی | داستان‌هایی درباره تغییر فیلم توقیف‌شده مسیح پسر مریم، سریال می‌شود بهترین فیلم سال ۲۰۲۴ از نگاه انجمن منتقدین فیلم بریتانیا» (UKFCA) فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۱۳ و ۱۴ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان حمید نعمت‌الله: یک سانس در جشنواره به فیلم قاتل و وحشی بدهید مهران مدیری با «گل یا پوچ» جدید برمی‌گردد آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در مشهد برگزار شد+ویدئو پژمان جمشیدی با فیلم سینمایی روز جزیره، در راه فجر چهل و سوم
سرخط خبرها

نیکی با مردم

  • کد خبر: ۱۲۴۲۶۳
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۷
نیکی با مردم
سیدمحمدرضا هاشمی - روزنامه نگار

یکی از احادیث امام رضا (ع) که هیچ وقت از یادم نمی‌رود و انگار در مغزم سنجاق شده این است که ایشان فرموده اند: نیکی با مردم نیمی از خردمندی است. پارسال این روز‌ها من کرونا داشتم و دورکاری می‌کردم. عجب روز‌های سیاهی بود، حالا که به آن روز‌ها فکر می‌کنم، با خودم می‌گویم چقدر خوب شد که آن روز‌های تار گذشت.

چند روزی می‌شد که خبر بد شدن حال همکار روان شاد «المیرا منشادی» را شنیده بودم و دورادور پیگیر احوالاتش بودم. هنوز وقتی یاد حال زار خودم و اطرافیانم در لحظه تحویل سال ۱۳۹۹‌ می‌افتم، می‌ترسم. کرونا زندگی همه انسان‌های کره زمین را مختل کرده بود. ویروسی که آن روز‌ها نمی‌دانستیم باید چگونه رفتار کنیم تا بتوانیم از ابتلایش دور باشیم. اما ظاهرا این ویروس کارش را خوب بلد بود.

بعد از ۱۰ روز از خانه زدم بیرون که بروم تست بدهم تا اگر این ویروس خیرندیده من را رها کرده، بروم سرکار. جواب تست مثبت بود و این یعنی ادامه قرنطینه. دلم برای خیابان، مردم و جریان زندگی تنگ شده بود. نشستم روی نیمکت ایستگاه اتوبوس، همین که اینترنت گوشی را وصل کردم، خبر درگذشت خانم منشادی را دیدم. آدم وقتی با چنین اتفاقات و واقعیت‌های زندگی روبه رو می‌شود تازه می‌فهمد چقدر ناتوان است. دعا تنها کاری بود که در روز‌های جنگیدن او با کرونا ما بچه‌های شهرآرا می‌توانستیم انجام دهیم.

اما شاید مرگ برای او شفا بوده و دل مادرش تحمل دوری از دخترش را نداشته است. خانم منشادی آدم خوشرو و مهربانی بود. این حدیث امام رضا (ع) برای شخصیت و منش او به درستی صدق می‌کند. تا امروز که یک سال از نبودنش می‌گذرد، همیشه اگر با بچه‌های تحریریه نامی از او رفته به نیکی و مهربانی اش بوده است. من کسی را ندیدم که از او چیزی جز مهربانی و نیکی به خاطر داشته باشد. خدایش بیامرزاد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->