اکران پویانمایی «فرمانروای آب» در مناطق بدون سینما سریال جدید وینس گیلیگان در اپل تی وی پلاس + زمان پخش شعار جدید جشنواره امام رضا (ع) مشخص شد: «ایران امام رضا (ع)» آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) دلتنگی «هوتن شکیبا» برای امیر سریال تاسیان + عکس آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنسرت «رضا فکری» در سالن بزرگ «لیسینسکی زاگرب» آغاز قدرتمند «چهار شگفت‌انگیز» در راه اکران بازگشت عمو‌های فیتیله‌ای بعد از ۱۰ سال به تلویزیون | سریال «دوقلو‌ها در شهر ۵ ستاره» در راه قاب شیشه‌ای آغاز مرحله انتخاب پویش فیلم‌سازی مردمی «وطن به روایت من» رقابت انیمیشن «گل‌های کاغذی» در جشنواره ای ایتالیایی وداع «نازنین بیاتی» با سریال «تاسیان» + عکس «تابستانی که برف آمد» در راه اکران سینما سریال «ده پهلوان» در راه است | عاشقانه دیگر به روایت حسن فتحی پوستر بیست و دومین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) رونمایی شد انتشار کتاب «شوق ایمان»، خاطرات اولین فرمانده سپاه پاسداران استوری مهسا حجازی، نقش شیرین سریال تاسیان + عکس چرا تینا پاکروان موفقیت سریال «خاتون» را تکرار نکرد؟ گیشه سینمای اجتماعی در تصاحب فیلم «زن و بچه» سعید روستایی
سرخط خبرها

نیکی با مردم

  • کد خبر: ۱۲۴۲۶۳
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۷
نیکی با مردم
سیدمحمدرضا هاشمی - روزنامه نگار

یکی از احادیث امام رضا (ع) که هیچ وقت از یادم نمی‌رود و انگار در مغزم سنجاق شده این است که ایشان فرموده اند: نیکی با مردم نیمی از خردمندی است. پارسال این روز‌ها من کرونا داشتم و دورکاری می‌کردم. عجب روز‌های سیاهی بود، حالا که به آن روز‌ها فکر می‌کنم، با خودم می‌گویم چقدر خوب شد که آن روز‌های تار گذشت.

چند روزی می‌شد که خبر بد شدن حال همکار روان شاد «المیرا منشادی» را شنیده بودم و دورادور پیگیر احوالاتش بودم. هنوز وقتی یاد حال زار خودم و اطرافیانم در لحظه تحویل سال ۱۳۹۹‌ می‌افتم، می‌ترسم. کرونا زندگی همه انسان‌های کره زمین را مختل کرده بود. ویروسی که آن روز‌ها نمی‌دانستیم باید چگونه رفتار کنیم تا بتوانیم از ابتلایش دور باشیم. اما ظاهرا این ویروس کارش را خوب بلد بود.

بعد از ۱۰ روز از خانه زدم بیرون که بروم تست بدهم تا اگر این ویروس خیرندیده من را رها کرده، بروم سرکار. جواب تست مثبت بود و این یعنی ادامه قرنطینه. دلم برای خیابان، مردم و جریان زندگی تنگ شده بود. نشستم روی نیمکت ایستگاه اتوبوس، همین که اینترنت گوشی را وصل کردم، خبر درگذشت خانم منشادی را دیدم. آدم وقتی با چنین اتفاقات و واقعیت‌های زندگی روبه رو می‌شود تازه می‌فهمد چقدر ناتوان است. دعا تنها کاری بود که در روز‌های جنگیدن او با کرونا ما بچه‌های شهرآرا می‌توانستیم انجام دهیم.

اما شاید مرگ برای او شفا بوده و دل مادرش تحمل دوری از دخترش را نداشته است. خانم منشادی آدم خوشرو و مهربانی بود. این حدیث امام رضا (ع) برای شخصیت و منش او به درستی صدق می‌کند. تا امروز که یک سال از نبودنش می‌گذرد، همیشه اگر با بچه‌های تحریریه نامی از او رفته به نیکی و مهربانی اش بوده است. من کسی را ندیدم که از او چیزی جز مهربانی و نیکی به خاطر داشته باشد. خدایش بیامرزاد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->