طالبان: هیچ زائری از افغانستان نمی‌تواند عازم عراق شود

  • کد خبر: ۱۲۴۶۲۴
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۰
طالبان: هیچ زائری از افغانستان نمی‌تواند عازم عراق شود
معاونت سیاسی ریاست الوزرای طالبان به ادارات ذیربط طالبان گوشزد کرده است که شرایط امنیتی برای زائران اربعین حسینی در عراق مساعد نبوده و در این ایام اعزام اتباع افغانستانی از افغانستان به کشور عراق خالی از خطر نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز: طالبان هشدار داده است که اگر کسی و یا شرکتی از هرجای افغانستان به‌گونه‌ی خودسر زائر به عراق اعزام کند با برخورد جدی این گروه مواجه خواهد شد.

در همین حال، رئیس اتحادیه شرکت‌های سیاحتی و زیارتی در کابل با تأیید این خبر گفته است: «آخوندزاده، رئیس اداره حج طالبان در تماسی گفته است که از وزارت خارجه طالبان مکتوب رسمی صادر شده و گفته بنا به مشکلات عراق و ناامنی‌هایی که در آنجا وجود دارد و همچنین بنا به عدم تفاهم دولت عراق مبنی بر حضور زائرین افغانستانی به آن کشور امسال هیچ زائری از افغانستان نمی‌تواند عازم عراق شود.»

رئیس اتحادیه شرکت‌های سیاحتی و زیارتی در کابل می‌گوید که طالبان گفته این موضوع را تا فردا همگانی خواهد کرد.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.