برنامه‌ریزی و اتحاد؛ راز موفقیت تیم ملی فوتسال افغانستان مفتی نور ولی محسود، رهبر طالبان پاکستانی در حمله هوایی کابل کشته شد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) حمله هوایی در کابل | منابع خبری از انفجار یک خودروی لندکروزر در نقطه استراتژیک شهر کابل خبر می‌دهند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و پاکستان (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اطلاعیه وزارت کشور درباره تمدید کارت‌های موقت اتباع خارجی شماره ۱ تا ۴+ جزئیات (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه هفدهم مهرماه ۱۴۰۴) تقویت همکاری ایران و افغانستان در حوزه بهداشت و درمان نماینده طالبان در قطر: اظهارات ترامپ درباره بگرام سوءتفاهم بود | ما خواستار به‌رسمیت‌شناخته‌شدن از سوی هند هستیم اولین سفر یک مقام ارشد طالبان به هند | دهلی‌نو میزبان متقی برای گفت‌وگوهای دوجانبه مشکل ویزا حل شد، تیم ملی فوتبال افغانستان به پاکستان می‌رود تأکید والی هرات بر استفاده از ظرفیت راه‌آهن خواف - هرات برای تسهیل در واردات محصولات نفتی قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه شانزدهم مهرماه ۱۴۰۴) دیدار لاوروف و متقی در مسکو بهرامی: حضور نظامی خارجی در افغانستان به تقویت گروه‌های افراطی انجامید تاکید بر حمایت از افغانستان مستقل در بیانیه پایانی مشترک فرمت مسکو مقام سازمان ملل متحد از خدمات ایران برای مهاجران قدردانی کرد وزیر خارجه طالبان: افغان‌ها حضور خارجی‌ها را در خاک خود تحمل نمی‌کنند + فیلم طالبان اینستاگرام را در افغانستان فیلتر کرد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) لاوروف: استقرار زیرساخت‌های نظامی کشور‌های ثالث در افغانستان غیرقابل قبول است هفتمین نشست فرمت مسکو با دستورکار ویژه امنیت افغانستان آغاز شد تعیین تابعیت فرزندان اتباع خارجی متولد ایران برعهده وزارت امور خارجه است
سرخط خبرها

فاطمه پیمان که در پارلمان استرالیا شعری از سعدی خواند کیست؟ + فیلم

  • کد خبر: ۱۲۴۵۰۶
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۳
  • ۲
فاطمه پیمان که در پارلمان استرالیا شعری از سعدی خواند کیست؟ + فیلم
فاطمه پیمان، نماینده افغان‌تبار پارلمان استرالیا در اولین سخنرانی خود در پارلمان شعری از سعدی شیرازی را برای حاضران در سالن خواند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه پیمان برای نامزدی مجلس سنا در سایت حزب کارگر استرالیا خود را این‌گونه معرفی کرده است: «نام من فاطمه پیمان، یک مسلمان استرالیایی با ریشه فرهنگی از افغانستان، دختر بزرگ چهار فرزند خانواده، در حومه شمالی پرت بزرگ شدم.»

اینجا ببینید:

تعداد بازدید : 275

فاطمه پیمان در مورد پدرش که به عنوان پناهنده به استرالیا رفته، گفته او مدت‌ها به‌سختی در رستوران‌ها کار کرد؛ نگهبان و راننده تاکسی بود تا این‌که توانست کسب‌و‌کار خودش را به صورت آموزشگاه رانندگی راه بیندازد.

او گفته که ارزش سخت‌کوشی و پشتکار را از پدرش آموخته است و در زمان کار با اتحادیه کارگران هم مشاهده کرده است.

وی گفته که پس از درگذشت پدرش در سال ۲۰۱۹ به علت بیماری سرطان، «دستم را به نمایندگی از افرادی مانند پدرم و استرالیایی‌های سخت‌کوش دراز کرده‌ام، که برای گذران زندگی تلاش می‌کنند.»

فاطمه پیمان می‌گوید که می‌خواهد دِین خود را به جامعه استرالیا ادا کند، در برابر چیزهای زیادی که به او داده است.

در مورد فعالیت‌هایش در مسیر رسیدن به نمایندگی در مجلس سنا استرالیا نوشته است که کار داوطلبانه را با جمع‌آوری کمک‌ برای یک نهاد خیریه همزمان با تدریس خصوصی دانش آموزان دبیرستانی (متوسطه) آغاز کرده و برای مرکز ارتقای مهارت جوانان و پلیس کار کرده است.

از او سوال شد چه احساسی دارد که اولین عضو باحجاب پارلمان استرالیاست. «می‌خواهم دختران جوانی که تصمیم به پوشیدن حجاب دارند، در واقع با مباهات رفتار کنند و بدانند که همه حق حجاب دارند. من وقتی حجاب می‌پوشم مثل کسانی است که آن طرف خیابان دمپایی یا شلوارک می‌پوشند. از مردم انتظار ندارم که بر اساس پوشیدن روسری در باره من قضاوت کنند.»

اعلام راه‌یابی یک دختر باحجاب اهل افغانستان به سنای استرالیا واکنش‌هایی گسترده در میان شهروندان افغانستان به دنبال داشته است.

فرهاد دریا، هنرمند سرشناس افغانستان، با تغییر عکس پروفایل فیسبوکش به عکس خانم پیمان نوشته است: «راه یافتن فاطمه‌ی نازنین به مجلس سنای آسترالیا، سیلی محکم به "پَس کلّه"ی کسانی است که زنان را ناقص‌العقل می‌دانند، کسانی که زنان را از حق تحصیل و کسب علم محروم کرده و در خانه‌ها زندانی می‌سازند، و کسانی که به بهانه‌ی حجاب "شرعی" تمام حقوق اولیه و انسانی را از زنان و دختران سرزمینم سلب کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
Abbas ali behzad
France
۲۳:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۱
0
0
فاطمه نماد از شجاعت است او برای مردم ما افتخار آفرین
بود و است من برای این خانم موفقیت بیشتر از خداوند خواهان استم
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۳۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۲
0
0
خدای مهربانم سپاسگزارم وبرای خواهر عزیزم آرزوی موفقیت دارم
احسن به این شهامت هر کس بخواهد میشود اراده قوی
خداوند کمک میکند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->