جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فاطمه پیمان که در پارلمان استرالیا شعری از سعدی خواند کیست؟ + فیلم

  • کد خبر: ۱۲۴۵۰۶
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۳
  • ۲
فاطمه پیمان که در پارلمان استرالیا شعری از سعدی خواند کیست؟ + فیلم
فاطمه پیمان، نماینده افغان‌تبار پارلمان استرالیا در اولین سخنرانی خود در پارلمان شعری از سعدی شیرازی را برای حاضران در سالن خواند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه پیمان برای نامزدی مجلس سنا در سایت حزب کارگر استرالیا خود را این‌گونه معرفی کرده است: «نام من فاطمه پیمان، یک مسلمان استرالیایی با ریشه فرهنگی از افغانستان، دختر بزرگ چهار فرزند خانواده، در حومه شمالی پرت بزرگ شدم.»

اینجا ببینید:

تعداد بازدید : 274

فاطمه پیمان در مورد پدرش که به عنوان پناهنده به استرالیا رفته، گفته او مدت‌ها به‌سختی در رستوران‌ها کار کرد؛ نگهبان و راننده تاکسی بود تا این‌که توانست کسب‌و‌کار خودش را به صورت آموزشگاه رانندگی راه بیندازد.

او گفته که ارزش سخت‌کوشی و پشتکار را از پدرش آموخته است و در زمان کار با اتحادیه کارگران هم مشاهده کرده است.

وی گفته که پس از درگذشت پدرش در سال ۲۰۱۹ به علت بیماری سرطان، «دستم را به نمایندگی از افرادی مانند پدرم و استرالیایی‌های سخت‌کوش دراز کرده‌ام، که برای گذران زندگی تلاش می‌کنند.»

فاطمه پیمان می‌گوید که می‌خواهد دِین خود را به جامعه استرالیا ادا کند، در برابر چیزهای زیادی که به او داده است.

در مورد فعالیت‌هایش در مسیر رسیدن به نمایندگی در مجلس سنا استرالیا نوشته است که کار داوطلبانه را با جمع‌آوری کمک‌ برای یک نهاد خیریه همزمان با تدریس خصوصی دانش آموزان دبیرستانی (متوسطه) آغاز کرده و برای مرکز ارتقای مهارت جوانان و پلیس کار کرده است.

از او سوال شد چه احساسی دارد که اولین عضو باحجاب پارلمان استرالیاست. «می‌خواهم دختران جوانی که تصمیم به پوشیدن حجاب دارند، در واقع با مباهات رفتار کنند و بدانند که همه حق حجاب دارند. من وقتی حجاب می‌پوشم مثل کسانی است که آن طرف خیابان دمپایی یا شلوارک می‌پوشند. از مردم انتظار ندارم که بر اساس پوشیدن روسری در باره من قضاوت کنند.»

اعلام راه‌یابی یک دختر باحجاب اهل افغانستان به سنای استرالیا واکنش‌هایی گسترده در میان شهروندان افغانستان به دنبال داشته است.

فرهاد دریا، هنرمند سرشناس افغانستان، با تغییر عکس پروفایل فیسبوکش به عکس خانم پیمان نوشته است: «راه یافتن فاطمه‌ی نازنین به مجلس سنای آسترالیا، سیلی محکم به "پَس کلّه"ی کسانی است که زنان را ناقص‌العقل می‌دانند، کسانی که زنان را از حق تحصیل و کسب علم محروم کرده و در خانه‌ها زندانی می‌سازند، و کسانی که به بهانه‌ی حجاب "شرعی" تمام حقوق اولیه و انسانی را از زنان و دختران سرزمینم سلب کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
Abbas ali behzad
France
۲۳:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۱
0
0
فاطمه نماد از شجاعت است او برای مردم ما افتخار آفرین
بود و است من برای این خانم موفقیت بیشتر از خداوند خواهان استم
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۳۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۲
0
0
خدای مهربانم سپاسگزارم وبرای خواهر عزیزم آرزوی موفقیت دارم
احسن به این شهامت هر کس بخواهد میشود اراده قوی
خداوند کمک میکند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->