ساخت بزرگترین استودیوی تولید مجازی آسیا در ایران سید محمدرضا طاهری، شاگرد استاد شهریار، درگذشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + علت بازگشت «سیدبشیر حسینی» به تلویزیون با «داستان شد» جایزه ۱۰ یورویی گنکور در دستان «گائل فایه»، نویسنده الجزایری-فرانسوی تصاویر نعیمه نظام‌دوست در سریال «لالایی» در باب اهمیت شناسنامه هویتی خراسان رضوی صحبت‌های مدیر شبکه نسیم درباره بازدید میلیونی «بگو بخند» پخش فصل جدید «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار اعلام زمان خاک‌سپاری «محمدحسین عطارچیان»، خوش‌نویس پیشکسوت بازیگران «گلادیاتور ۲» در ژاپن پژمان بازغی با «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» در موزه سینما دلیل خداحافظی جشنواره برلین از رسانه اجتماعی ایکس چیست؟ سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود نبرد یک «سیاه‌ماهی» در دل میراثی کهن | درباره فیلم کوتاه مشهدی که به سومین جشنواره میراث فرهنگی شیراز راه یافته است بیش از ۲۹۰۰ اثر مستند متقاضی حضور در «سینماحقیقت» گرد پیری بر چهره «لگولاس» بازیگر ارباب حلقه‌ها + عکس
سرخط خبرها

چقدر نیازمند «حبیبی»‌ها هستیم

  • کد خبر: ۱۲۴۷۲۹
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴
چقدر نیازمند «حبیبی»‌ها هستیم
علیرضا حیدری - روزنامه‌نگار

چقدر دلمان لک زده است برای یک مجله طنز قوی و کاربلدی که دست کم هفته‌ای یک بار ما را هم بخنداند و هم بگریاند. نمی‌دانم چرا یاد زنده یاد حبیبی افتادم که هم رئیس فرهنگستان بود و هم معاون اول رئیس جمهور. مردی که وقتی خبر درگذشتش را شنیدیم یاد «گل آقا» افتادیم. اصلا نمی‌شود چهره حبیبی را دید و نام او را شنید و یاد «گل آقا» و کیومرث صابری نیفتاد. صابری سال‌ها بود که با دکترحبیبی سر و سری داشت.

یادم می‌آید یک روز در صفحه اول گل آقا، کاریکاتوری کشیده شده بود و گربه‌ای را نشان می‌داد که چند مجله «گل آقا» را نگاه می‌کرد؛ ولی از قضا در آن چند شماره عکس حبیبی روی جلد نبود و گربه با حیرت تمام پرسیده بود: «پس کو حبیبی؟»

گویا گل آقا بدون حبیبی معنا و مفهوم نداشت. آیا این برای سنجش متانت، بزرگی، گذشت، خویشتن داری و شکیبایی و در عین حال میدان دادن به طنز کافی نبود؟

به راستی چقدر مدارای مردی در جایگاه و قدرتی که زنده یاد دکترحبیبی داشت، برای دیگران الگوست. هیچ گاه از تندی نیش‌های زننده شاغلام و گل آقا در امان نبود؛ اما اخم به چهره نمی‌آورد. چقدر آن مرد شکیبا می‌توانست میدان بدهد به طنزنویسان تا امیدوارانه و بی دغدغه عیب‌ها را ببینند و به تازیانه طنز بگیرند و چقدر ظرفیت و آستانه تحمل مدیران را بالا و بالاتر می‌برد. حبیبی البته خودش هم دستی در شعر و شاعری داشت و گاهی با اسم مستعار «بنده خدا» برای این نشریه شعری می‌فرستاد.

حضور زنده یاد حبیبی چنان در گل آقا مشهود بود که کتابی با عنوان «دکترحبیبی در گل آقا» منتشر شد. در این کتاب گزیده‌ای از ۱۲سال کاریکاتور‌های روی جلد گل آقا که حبیبی جلدنشین آن بود چاپ شده است. گل آقا‌ها و حبیبی‌ها که بیشتر باشند، عیب و ایراد‌ها هم در فضایی سالم نشان داده می‌شود. یادمان باشد پوشاندن عیب‌ها گاهی موجب عفونی ترشدن آن‌ها می‌شود. گل آقا‌ها و حبیبی‌ها به سلامت جامعه و نظام مدیریتی کمک می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->