۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

راه اندازی بیمارستان صحرایی در شلمچه برای زائران اربعین

  • کد خبر: ۱۲۴۷۹۰
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۱
راه اندازی بیمارستان صحرایی در شلمچه برای زائران اربعین
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد از راه اندازی بیمارستان مجهز صحرایی «شهید حاج قاسم سلیمانی» در مرز شلمچه خبر داد.

گروه جامعه | شهرآرانیوز؛ دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه مراسم اختتامیه طرح «همراه با حکیمان» در ارتباط با تمهیدات پیش بینی شده برای زائران کربلا در ایام اربعین گفت: یکی از دغدغه‌های ما در مراسم اربعین امسال، گرمای هوا و گرمازدگی زائران پیاده است که با تمهیداتی که اندیشیده شده است و با تامین کانکس و پنل‌های مخصوص، سعی کردیم این مشکل مدیریت شود.

وی ادامه داد: تمهیداتی که کشور میزبان در خصوص مقابله با گرما زدگی زائران انجام داده، خوب است اما با توجه به حضور بی شمار عاشقان امام حسین (ع) کافی نیست.

عین اللهی افزود: برای رسیدگی بهتر به وضعیت زائران پیاده در مرز شلمچه، یک بیمارستان صحرایی به اسم «شهید حاج قاسم سلیمانی» راه اندازی کرده ایم که در فاصله بسیار کوتاهی تا مرز واقع شده است و کادر درمان داوطلب اعم از پزشکان، پیراپزشکان و پرستاران از سراسر کشور در آنجا مشغول به کار می‌باشند و در همین مدت، کسانی که دچار گرمازدگی شده بودند در این مرکز درمانی مداوا شده اند.

وزیر بهداشت متذکر شد: در مرز مهران چنین امکاناتی را نداریم و صرفا با کمک نیرو‌های نظامی و انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی ایلام طی ۲ ماه گذشته، سازه‌های متحرکی را جهت خدمت رسانی درمانی به زائران اربعین حسینی آماده کرده ایم.

عین اللهی افزود: نیرو‌های بسیاری به صورت آماده باش ۱۰۰ درصدی داریم تا به محض نیاز در مرز‌ها حاضر شده و به خدمت رسانی بپردازند. در آن سوی مرز، وظیفه‌ای برعهده ما نیست و هلال احمر مشغول به فعالیت است. با این حال از ۳ ماه قبل به تمامی دانشگاه‌ها و مراکز درمانی تحت نظارت آنان اعلام شده است که اگر نیرویی داوطلب خدمت در اربعین بود، بلافاصله با ماموریت وی موافقت شود و از این نظر، مشکلی در ارائه خدمت نداریم.

وزیر بهداشت در مورد وضعیت کرونا و شرایط بازگشت زائران ایرانی تصریح کرد: با توجه به واکسیناسیون گسترده ایرانیان، خوشبختانه مشکلی نداریم و در حال حاضر با ۱۵۴ میلیون دُز واکسن تزریقی، صاحب رکوردی خوب در مقابله با کرونا هستیم.

دکتر بهرام عین اللهی یادآور شد: تاکنون ۹۶ درصد از هم وطنان دُز اول، ۸۶ درصد دُز دوم و ۶۰ درصد نیز دُز سوم را دریافت کرده اند که به طور میانگین، ۷۸ درصد تزریق واکسن داشته ایم. این در حالی است که کشوری مانند ایالات متحده آمریکا به طور میانگین، ۶۰ درصد میانگین تزریق واکسن داشته است.

وزیر بهداشت خاطرنشان ساخت: توصیه ما به زائران اربعین حسینی، استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از مواد غذایی سالم است؛ زیرا مسمومیت و گرمازدگی هم از دغدغه‌های ما برای بازگشت زائران حسینی می‌باشد. کارشناسان وزارت بهداشت در تمامی پایانه‌های مرزی آماده باش هستند تا به محض بازگشت زائران و در صورت مشاهده موارد مشکوک بیماری، از راه‌هایی مانند قرنطینه بیمار و انجام مداوا، از بروز و گسترش بیماری جلوگیری نمایند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->