بخشودگی جرائم مالیاتی اصناف تا سقف ۱۰ میلیون تومان + جزئیات پیش‌بینی قیمت دلار | سرکوب دلار با اهرم خبر‌های سیاسی؛ دلار ۱۰۰ هزار تومان شد! نفت جهانی در پی تنش‌های جدید خاورمیانه گران شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه | آیا کاهش شتاب رشد قیمت‌ها در بازار طلا و سکه ادامه خواهد یافت؟ موقوفات، زیرساخت‌های اقتصادی خراسان رضوی | روایتی از ارتقای مستمر بهره‌وری در ۲۷ هزار موقوفه استان تأکید معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی بر لزوم مشارکت شبکه بانکی در پروژه‌های آزادراهی + فیلم پورشه 911 توربو S مدل 2026 رونمایی شد + مشخصات فنی و امکانات | نیرومندترین نسخه در تاریخ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش ۶۰ میلیونی تویوتا کرولا بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | دنا پلاس چقدر شد؟ چنددرصد بازار خودروهای ایران را وارداتی‌ها تشکیل می‌دهند؟ تولید بی‌سابقه حوزه زنبورداری در خراسان رضوی پیش‌بینی افزایش تدریجی تولید تخم‌مرغ برای امسال در شهرستان مشهد خرید انواع رله و سنسور صنعتی از بایا کنترل ۸۹ درصد زوج‌های خراسان رضوی در صف دریافت وام ازدواج + فیلم شورای رقابت عرضه خودروهای مشمول قیمت‌گذاری در بورس کالا را غیرقانونی اعلام کرد طلافروشی‌های مشهد فردا (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ بیکاری خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ به ۴/۹ درصد رسید بورس به تعادل رسید | حجم و ارزش معاملات رشد کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) قیمت تخم‌مرغ در مشهد اعلام شد | شنیسل مرغ، ماهی، جگر و کله‌پاچه چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول یک نماینده مجلس: به‌زودی شاهد تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در کشور خواهیم بود |  «قرارداد معین» در راه است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی آینده قیمت طلا در سه سناریوی مختلف  | چرا قیمت طلا در ایران سریع‌تر از اونس جهانی بالا می‌رود؟ سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت واکنش رئیس سازمان بورس به آینده بازار بورس: امیدوارکننده خواهد بود آخرین مهلت پیش‌فروش سکه تا ساعت ۱۴ امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات بیت‌کوین در آتش | سیگنال خطرناک برای بازار ارز دیجیتال (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) معطلی ۳ ماهه تولیدکنندگان در صف دریافت ارز طلای ۱۸ عیار امروز در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کمتر از ۱۰۰ هزار تومان نزول کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واریز سهمیه سوخت سرویس مدارس تا ۱۰ دی

  • کد خبر: ۱۲۵۷۴
  • ۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۵
واریز سهمیه سوخت سرویس مدارس تا ۱۰ دی
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: ما به التفاوت سهمیه سوخت رانندگان سرویس مدارس تا ۱۰ دی ماه واریز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی ضامنی با بیان این که آن دسته از رانندگان سرویس مدارس که مشخصات خود را در سامانه به ثبت رسانده‌اند تا ۱۰ دی ماه مابه‌التفاوت قیمت سوخت را دریافت می‌کنند گفت: مرحله نخست واریزی به این دلیل طولانی شد که باید استعلام مشخصات رانندگان و خودرو گرفته می‌شد. از ماه‌های آینده این مابه‌التفاوت به شکل معمول واریز خواهد شد.

وی ادامه داد: آن تعداد از رانندگان سرویس مدارس که هنوز مشخصات خود را در سامانه ثبت نکرده‌اند، از سه مسیر می‌توانند برای دریافت این کمک هزینه ثبت‌نام کنند؛ نخست از طریق شهرداری‌ها، پیشخوان دولت و شرکت‌هایی که مورد تائید شهرداری فعالیت می‌کنند.

به گفته ضامنی در شهر تهران نیز دفاتر تاکسیرانی در مناطق، ثبت مشخصات و ثبت نام را انجام می‌دهند و رانندگان سرویس مدارس که ثبت‌نام نکرده‌اند می‌توانند برای ثبت مشخصات خود و استعلامات لازم، به این مراکز مراجعه کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به افزایش هزینه رانندگان تاکسی و عدم افزایش کرایه‌ها چه حمایت‌هایی از رانندگان تاکسی برای جبران هزینه‌ها می‌شود گفت: کمک‌هایی مانند لاستیک، روغن و تخفیف در بیمه شخص ثالث که از قدیم به تاکسیرانان ارائه می‌شد، همچنان ارائه می‌شود و بسته کمک معیشتی بر اساس نرخ دولتی تنظیم بازار، هفته آینده به تاکسیرانان داده خواهد شد.

پیش از این اعلام شده بود، سهمیه اختصاص یافته به رانندگان سرویس مدارس در قالب سامانه پایش ناوگان دانش آموزی ساماندهی و بر اساس میزان میانگین پیمایش مسافت منزل تا مدرسه دانش آموزان، تعیین و پس از تأیید توسط شهرداری‌های مربوطه سهمیه به خودرو‌ها تخصیص داده می‌شود، که سقف سهمیه سرویس مدارس ۱۲۰ لیتر برای خودرو‌های تک سوز و ۸۰ لیتر برای خودرو‌های دو گانه سوز اعلام شده بود.

ضامنی پیش ازاین اعلام کرده بود، حدود ۸۶ هزار راننده سرویس مدرسه اطلاعات آن‌ها ثبت شده و اطلاعاتشان توسط شهرداری‌ها تأیید شده است.



منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->