جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری
سرخط خبرها

اعلام آماده‌باش شهرداری مشهد برای خدمات‌رسانی به زائران در دهه آخر صفر

  • کد خبر: ۱۲۶۱۲۰
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۱
اعلام آماده‌باش شهرداری مشهد برای خدمات‌رسانی به زائران در دهه آخر صفر
شهردار مشهد با اعلام آماده‌باش به‌تمامی بخش‌ها برای خدمات‌رسانی مناسب به زائران دهه پایانی صفر گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده در ایام پیشرو پایانی صفر تعداد زیادی زائر برای عزاداری در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) به مشهد مشرف خواهند شد لذا برای خدمات‌رسانی مناسب تمامی ظرفیت‌ها باید به کار گرفته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، شهردار مشهد با اعلام آماده‌باش به‌تمامی بخش‌ها برای خدمات‌رسانی مناسب به زائران دهه پایانی صفر گفت: کلیه ظرفیت‌های مدیریت شهری برای رفت‌روب معابر، حمل‌ونقل، تأمین سرویس بهداشتی، حمام و اسکان اضطراری زائران به خط شوند. 

  سید عبدالله ارجائی در جلسه ستاد دهه آخر صفر شهرداری که با حضور معاون مالی و پشتیبانی، معاون فرهنگی و مدیران شهری برگزار شد افزود: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده در ایام پیشرو پایانی صفر تعداد زیادی زائر برای عزاداری در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) به مشهد مشرف خواهند شد لذا برای خدمات‌رسانی مناسب تمامی ظرفیت‌ها باید به کار گرفته شود.

وی اضافه کرد: یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه جدی قرار بگیرد تأمین آب شرب به‌ویژه در مسیر‌های پرتردد است لذا دستگاه‌های آب‌سردکن و تانکر‌های آب شرب باید در این مسیر‌ها مستقر و نصب شوند.

شهردار مشهد بابیان اینکه موضوع دیگری که باید موردتوجه قرار گیرد اطلاع‌رسانی مناسب از مکان‌های اسکان اضطراری، سرویس‌های بهداشتی و حمام‌های سیار، نانوایی‌ها، آبخوری‌ها و مسیر‌های اتوبوس به زائران است اظهار کرد: بر همین اساس باید اطلاعات این مکان‌ها بر روی نقشه و از طریق نرم‌افزار آماده و در اختیار زائران قرار گیرد.

ارجائی تصریح کرد: بحث در دسترس بودن ارزاق و مایحتاج موردنیاز زائران مانند تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی، نان و... نیز از اهمیت زیادی برخوردار است لذا در اماکن اسکان که ظرفیت آن‌ها بالای هزار نفر است باید غرفه‌های توزیع ارزاق و مایحتاج موردنیاز زائران راه‌اندازی شود.

وی به تأمین سرویس بهداشتی موردنیاز اشاره و خاطرنشان کرد: شهرداری تمام ظرفیت‌های خود در حوزه سرویس بهداشتی در بوستان‌ها و اماکن در اختیار مدیریت شهری و سرویس‌های بهداشتی سیار را پای‌کار آورده است، اما با توجه حجم بالای زائر در ایام پایانی صفر با پیگیری‌های انجام‌شده قرار است تا هزارچشمه سرویس بهداشتی سیار نیز از سوی دولت تأمین شود.

شهردار مشهد افزود: با صحبت‌هایی که با مدیرکل آموزش‌وپرورش استان انجام شد مقرر شد تا سرویس بهداشت مدارس نیز برای استفاده زائران درایام پایانی صفر آماده شود.

ارجائی اضافه کرد: یکی دیگر از مواردی که باید به‌صورت جدی در این ایام مورد توجه قرار بگیرد بحث ایمنی اماکن اسکان موقت است که سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد موظف به پیگیری آن است.

وی گفت: برای سرعت بخشیدن به ارائه خدمات یا رفع مشکل باید پل ارتباطی آنلاینی میان مردم و مدیران شهری ایجاد شود که مرکز اطلاع‌رسانی و امور بین‌الملل شهرداری زمینه ایجاد این ارتباط را از طریق سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ یا هر طریق دیگری که امکان آن وجود دارد را فراهم کند.

شهردار مشهد ادامه داد: در مجموع تأکید می‌کنم که طی روز‌های آینده تعداد زیادی مهمان خواهیم داشت که لازم است برای خدمات‌رسانی مناسب به آنتن ک مهمان امام رضا (ع) هستند آمادگی کامل داشته باشیم.

 

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->