سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» مشهد با نمایش ۲۰۰ گونه گل داوودی برگزار می‌شود ۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در راه مشهد | ناوگان اتوبوسرانی تقویت می‌شود افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم
سرخط خبرها

اعلام آماده‌باش شهرداری مشهد برای خدمات‌رسانی به زائران در دهه آخر صفر

  • کد خبر: ۱۲۶۱۲۰
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۱
اعلام آماده‌باش شهرداری مشهد برای خدمات‌رسانی به زائران در دهه آخر صفر
شهردار مشهد با اعلام آماده‌باش به‌تمامی بخش‌ها برای خدمات‌رسانی مناسب به زائران دهه پایانی صفر گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده در ایام پیشرو پایانی صفر تعداد زیادی زائر برای عزاداری در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) به مشهد مشرف خواهند شد لذا برای خدمات‌رسانی مناسب تمامی ظرفیت‌ها باید به کار گرفته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، شهردار مشهد با اعلام آماده‌باش به‌تمامی بخش‌ها برای خدمات‌رسانی مناسب به زائران دهه پایانی صفر گفت: کلیه ظرفیت‌های مدیریت شهری برای رفت‌روب معابر، حمل‌ونقل، تأمین سرویس بهداشتی، حمام و اسکان اضطراری زائران به خط شوند. 

  سید عبدالله ارجائی در جلسه ستاد دهه آخر صفر شهرداری که با حضور معاون مالی و پشتیبانی، معاون فرهنگی و مدیران شهری برگزار شد افزود: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده در ایام پیشرو پایانی صفر تعداد زیادی زائر برای عزاداری در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) به مشهد مشرف خواهند شد لذا برای خدمات‌رسانی مناسب تمامی ظرفیت‌ها باید به کار گرفته شود.

وی اضافه کرد: یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه جدی قرار بگیرد تأمین آب شرب به‌ویژه در مسیر‌های پرتردد است لذا دستگاه‌های آب‌سردکن و تانکر‌های آب شرب باید در این مسیر‌ها مستقر و نصب شوند.

شهردار مشهد بابیان اینکه موضوع دیگری که باید موردتوجه قرار گیرد اطلاع‌رسانی مناسب از مکان‌های اسکان اضطراری، سرویس‌های بهداشتی و حمام‌های سیار، نانوایی‌ها، آبخوری‌ها و مسیر‌های اتوبوس به زائران است اظهار کرد: بر همین اساس باید اطلاعات این مکان‌ها بر روی نقشه و از طریق نرم‌افزار آماده و در اختیار زائران قرار گیرد.

ارجائی تصریح کرد: بحث در دسترس بودن ارزاق و مایحتاج موردنیاز زائران مانند تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی، نان و... نیز از اهمیت زیادی برخوردار است لذا در اماکن اسکان که ظرفیت آن‌ها بالای هزار نفر است باید غرفه‌های توزیع ارزاق و مایحتاج موردنیاز زائران راه‌اندازی شود.

وی به تأمین سرویس بهداشتی موردنیاز اشاره و خاطرنشان کرد: شهرداری تمام ظرفیت‌های خود در حوزه سرویس بهداشتی در بوستان‌ها و اماکن در اختیار مدیریت شهری و سرویس‌های بهداشتی سیار را پای‌کار آورده است، اما با توجه حجم بالای زائر در ایام پایانی صفر با پیگیری‌های انجام‌شده قرار است تا هزارچشمه سرویس بهداشتی سیار نیز از سوی دولت تأمین شود.

شهردار مشهد افزود: با صحبت‌هایی که با مدیرکل آموزش‌وپرورش استان انجام شد مقرر شد تا سرویس بهداشت مدارس نیز برای استفاده زائران درایام پایانی صفر آماده شود.

ارجائی اضافه کرد: یکی دیگر از مواردی که باید به‌صورت جدی در این ایام مورد توجه قرار بگیرد بحث ایمنی اماکن اسکان موقت است که سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد موظف به پیگیری آن است.

وی گفت: برای سرعت بخشیدن به ارائه خدمات یا رفع مشکل باید پل ارتباطی آنلاینی میان مردم و مدیران شهری ایجاد شود که مرکز اطلاع‌رسانی و امور بین‌الملل شهرداری زمینه ایجاد این ارتباط را از طریق سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ یا هر طریق دیگری که امکان آن وجود دارد را فراهم کند.

شهردار مشهد ادامه داد: در مجموع تأکید می‌کنم که طی روز‌های آینده تعداد زیادی مهمان خواهیم داشت که لازم است برای خدمات‌رسانی مناسب به آنتن ک مهمان امام رضا (ع) هستند آمادگی کامل داشته باشیم.

 

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->