آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی
سرخط خبرها

درخواست شهردار مشهد برای واردات واگن‌های سبک قطارشهری

  • کد خبر: ۱۲۶۲۵۵
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۱
  • ۱
درخواست شهردار مشهد برای واردات واگن‌های سبک قطارشهری
شهردار مشهد در مراسم بهره برداری از ۳۰ دستگاه میدل باس با حضور وزیر کشور گفت: سال پیش که مدیریت شهری کار خود را آغاز کرد هزار و ۳۰۰ اتوبوس فعال داشتیم از سال گذشته تاکنون ۸۳ دستگاه در یک مرحله و هم اکنون بهرهربرداری از ۳۰ دستگاه میدل باس و بازسازی و نوسازی ۲۷ دستگاه از محل تبصره ۱۸ انجام شد.

فاطمه غلامی| شهرآرانیوز، شهردار مشهد در این مراسم گفت: یکی از مسائل اساسی در کلان شهر‌ها حمل و نقل عمومی است. در مشهد الرضا (ع) حمل و نقل عمومی از طریق اتوبوس، تاکسی، مترو و هواپیما در حال انجام است.
سید عبدالله ارجائی افزود: تاکسیرانی با ظرفیت ۱۲ هزار تاکسی در سطح شهر است که در این ناوگان حداقل به بازسازی و نوسازی ۵ هزار ناوگان تاکسیرانی در شهر مشهد را داریم.
وی افزود: با وزیر صمت توافقی را در حال انجام هستیم از وزیر کشور می‌خواهیم تا بتوانیم علاوه بر خط اعتباری از بانک‌ها، اجازه بازسازی و نوسازی ۵ هزار تاکسی مخصوصا هیبریدی را در سطح شهر مشهد داشته باشیم.
شهردار مشهد الرضا (ع) تصریح کرد: سال پیش که مدیریت شهری کار خود را آغاز کرد هزار و ۳۰۰ اتوبوس فعال داشتیم از سال گذشته تاکنون ۸۳ دستگاه در یک مرحله و هم اکنون بهرهربرداری از ۳۰ دستگاه میدل باس و بازسازی و نوسازی ۲۷ دستگاه از محل تبصره ۱۸ انجام شد.
ارجائی با اشاره به ظرفیت مورد نیاز مشهد نیز گفت: هم اکنون به ۲ هزار و ۵۰۰ اتوبوس برای سرویس دهی زائران و مجاوران نیاز داریم. منابع مالی تفاهم نامه ۹۰۰ دستگاه اتوبوس از طریق اوراق و منابع داخلی شهرداری تامین شده است که تا پایان سال از شرکت سازنده تحویل میگیریم.

وی افزود: در خط یک قطار شهری مشهد مشکل اساسی تهیه ۶۰ واگن است که، چون تولید داخل نداریم باید واردات انجام شود. در خط دو قطار شهری مشکلی نداریم. در خط سه فاز یک به طول ۶ کیلومتر است اگراین فاز به بهره برداری برسد باب الجواد علیه السلام به پایانه مسافربری امام رضا علیه السلام و فرودگاه بین المللی و راه آهن متصل می‌شود که این پروزه ۹ هزار میلیارد تومان هزینه دارد که تاکنون ۳ هزار میلیارد تومان تامین اعتبار شده است.
شهردار مشهد ادامه: امسال سهم اوراق مترو مشهد هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است که سازمان شهرداری‌ها تا کنون هزار میلیارد تومان برای شهرداری مشهد پیش بینی کرده‌اند که از وزیر محترم کشور خواهشمندیم دستور دهند تا مبلغ افزایش پیدا کند تا بتوانیم تعهدمان را به مردم مشهد و شورا انجام دهیم، امیدوارم این پروژه تا سال ۱۴۰۳ به بهره برداری برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۱۰:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
0
1
جناب ارجائی ، لطفاً از لغات انگلیسی در بیان و یا نوشته بر روی پرده استفاده نکنید، چون اگر زبانمان را از دست بدهیم ،همه چیز را از دست خواهیم داد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->