تصمیم‌گیری درباره الحاق اراضی زعفرانیه طرقبه منوط به بررسی‌های فنی و تصویب در طرح جامع خواهد بود ارائه خدمات مختلف سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد به زائرین پیاده جمع آوری پسماندهای خشک مواکب و ایستگاه‌های مشهد در اربعین حسینی شهردار مشهد مقدس خبر داد: پایان مأموریت خدمات شهرداری مشهد در عراق و آغاز آماده‌سازی برای دهه آخر صفر شهردار مشهد مقدس: اتصال بولوار امام خمینی (ره) به بولوار نماز هفته آینده بازگشایی می‌شود + تصاویر شهردار مشهد مقدس دستور تمدید ساعات کاری خط ۳مترو را در روز اربعین صادر کرد ۶۹ بیمارستان در مشهد و خراسان رضوی در آماده‌باش کامل برای خدمات‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر نخستین گروه کاروان خدام‌الحسین(ع) شهرداری مشهد از نجف اشرف بازگشتند (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌برداری از یک دستگاه سمی‌تریلر فشرده‌ساز زباله از سوی شهرداری مشهد برای نخستین‌بار در نجف اشرف فعالیت ۱۰۸۰ پاکبان مشهدی در پیرامون حرم امام‌رضا(ع) هم‌زمان با برگزاری مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین ۱۴۰۴ سومین روز پیاپی آلودگی گردوغبار در کلانشهر مشهد ثبت شد (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) آمادگی کامل ناوگان تاکسیرانی برای خدمت‌رسانی در اربعین ۱۴۰۴ فضاسازی مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین در مشهد مقدس (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) ۵۱ مرکز اسکان و ۴۵۰ ایستگاه صلواتی در خدمت زائران امام رضا (ع) در مشهد آغاز سرویس‌دهی مترو مشهد فردا از ساعت ۷صبح (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) خدمت امدادگران هلال احمر مشهد در  قلب نجف + عکس صدور ۱۹ هزار روادید برای زائران افغانستانی اربعین در مرز چذابه آماده‌سازی ۲ ایستگاه استقبال از زائر همزمان با ایام پایانی ماه صفر در منطقه ۱۰ مشهد سیاحان غربی از عزاداری برای امام‌حسین (ع) در مشهد قدیم چه نوشته‌اند؟
سرخط خبرها

آبرسانی به موکب‌ها در ۴محور مواصلاتی اصلی به مشهد

  • کد خبر: ۱۲۶۵۱۲
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
آبرسانی به موکب‌ها در ۴محور مواصلاتی اصلی به مشهد
مدیر دفتر بحران و پدافند غیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی گفت:با توجه به افزایش تعداد زائران در سال جدید برنامه ریزی شده که در ۴محور مواصلاتی اصلی به مشهد آبرسانی صورت گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا یاقوتی‌نیا افزود: در محور مواصلاتی نیشابور به مشهد تا ملک آباد، تربت حیدریه تا ملک آباد، قوچان به مشهد و حوزه قوچان با تانکر‌های آب و توسط شرکت آب و فاضلاب استان آبرسانی صورت میگیرد.
وی ادامه داد: کنترل کیفی آب در اختیار موکب‌ها ونمونه برداری از جهت میزان کلر تانکر‌ها و مخازن نیز صورت خواهد گرفت تا سلامت زائران حفظ شود.
وی تصریح کرد: این آب علاوه بر اینکه از محل‌های مورد تایید برداشته می‌شود بلکه کنترل کیفی جایگاه برداشت آب نیز صورت میگیرد به طور مثال برای تامین آب محور تربت حیدریه به مشهد از همان شهرستان آب برداشت می‌شود و آب محور نیشابور را علمک قدمگاه تامین خواهد کرد.
وی با اشاره به حجم آبی که در اختیار موکب‌ها قرارداده می‌شود گفت:درحال حاضر نمی‌توان عدد دقیقی ارائه داد، اما با توجه به افزایش تعداد زائران نسبت به سال قبل که پیش بینی شده از ۵۴۰هزارنفر به ۸۰۰هزار زائر برسند ۲میلیون و ۲۰۰هزار لیتر به صورت شرب و ۳میلیون و ۲۰۰هزار لیتر آب غیرشرب پیش بینی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->