آیا تاثیر معدل در کنکور حذف شد؟| شورای عالی انقلاب فرهنگی اطلاعیه داد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه ۵ بهمن ماه افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر رونمایی از مستند «رویای صادقه» در مشهد+ویدئو معاون دادستان کل کشور درباره آبیاری مزارع با پس‌آب‌های خام تذکر داد ۶ سرطانی که در کمین مصرف کنندگان دخانیات موزه‌ای در چین میزبان گنجینه‌های تاریخی ایران می‌شود جنوب کشور مقصد اصلی سفر‌های نوروزی ۱۴۰۴ باند مخوف سرقت‌های مسلحانه از گیم نت‌های مشهد متلاشی شد (۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو پرواز مشهد-کراچی از سر گرفته شد «فرانسه» محبوب‌ترین مقصد سفر در جهان خطر حفاری‌های غیرمجاز و تخریب در منطقه باستانی بازه هور حقوق و اضافه تدریس معلمان خریدخدمات، در بهمن ۱۴۰۳ به حسابشان واریز می‌شود آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهرستان مشهد با یک فوتی و دو مصدوم (۳ بهمن ۱۴۰۳) تشخیص بموقع سرطان روده موفقیت در درمان را افزایش می‌دهد شناسایی سالانه حدود ۱۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در خراسان رضوی تنش آبی به ۲۳ استان کشور رسیده است حکم بازداشت بشار اسد بار دیگر صادر شد سقوط یک هواپیمای نظامی در همدان (۳ بهمن ۱۴۰۳) مددکاران بیمارستانی چه خدماتی به بیماران ارائه می‌دهند؟ آتش سوزی مخازن ۱۸ هزار تنی انبار نفت شهرری (۳ بهمن ۱۴۰۳) غربالگری بیش از ۱۳ هزار نفر در زمینه بیماری سل، تاکنون (۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹۰ درصد جراحی‌ها به‌صورت کم‌تهاجمی در کشور انجام می‌شود مسجد چهاربرکه حاج رجبعلی لار، شاهکاری بر فراز آب ریاست گروه آسیا و اقیانوسیه در شورای حقوق بشر به ایران رسید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) | تا پایان هفته، هوای نسبتاً سرد بر استان حاکم خواهد بود اسیدپاشی مرد شکاک به همسرش و همکار او در تهران! درآمد گردشگری دنیا در سال ۲۰۲۴ چقدر بود؟ + جزئیات و آمار خبر حذف کلی آزمون آیین‌نامه رانندگی صحت ندارد معافیت اقامتگاه‌های گردشگری از افزایش پلکانی نرخ تعرفه آ‌ب‌بها شایع‌ترین سرطان در کشور کدام است؟
سرخط خبرها

سرقت ۲۸ میلیونی یک دانش‌آموز مشهدی از حساب مادرش

  • کد خبر: ۱۲۶۶۰۳
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۲
سرقت ۲۸ میلیونی یک دانش‌آموز مشهدی از حساب مادرش
هم‌زمان با بازگشایی مدارس، شیادان فضای مجازی به سراغ معلمان، دانش‌آموزان و خانواده‌ها رفته‌اند.

محمدجواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ زن نگران از بی‌آبرویی و از دست دادن اعتبارش میان مردم، پا به پلیس فتای خراسان‌رضوی گذاشت. او با اعلام سرقت از حسابش درخواست رسیدگی به پرونده‌اش را داشت. زن اعلام کرد که گرداننده صندوق خانگی است و هر ماه مبالغی را از میان شرکت‌کنندگان در صندوق خانگی جمع می‌کند و به صورت قرعه‌کشی به یک نفر وام می‌دهد.

اما در شهریور، پیش از انجام قرعه‌کشی متوجه شده که تمام موجودی حسابش خالی شده است. هر چند شاکی به دنبال یافتن متهمی برای این سرقت بود، اما بررسی‌های پلیس فتا انگشت اتهام را به سمت خانواده خودش گرفت و نشان داد که پای ماجراجویی‌های یک دانش‌آموز در میان است. موضوعی که سرهنگ جواد جهانشیری، فرمانده پلیس فتای خراسان‌رضوی آن را جزو جرم‌های ماه‌مهر و بازگشایی مدارس دسته‌بندی کرد و هم‌زمان با تشریح پرونده، توصیه‌های لازم را به خانواده‌ها گوشزد کرد.

ماجرای یک سرقت تکراری

امروز بسیاری از اتفاقاتی که قرار است در مدارس بیفتد، اینترنتی شده است. از ثبت‌نام گرفته تا خرید کتاب و...، موضوعی که می‌تواند دست‌آویزی برای شیادان فضای مجازی باشد. اما همیشه این‌طور نیست که کلاهبرداران شما را به درگاه‌های جعلی و... بکشانند، گاهی خود افراد با ندانم‌کاری زمینه کلاهبرداری را مهیا می‌کنند.

در روز‌های گذشته پسربچه ۱۰ ساله‌ای برای خرید کتاب‌های درسی، از مادرش می‌خواهد تا کارت بانکی‌اش را در اختیارش بگذارد. علی پس از خرید کتاب‌هایش ناخواسته چشمش به موجودی حساب مادرش می‌افتد و وسوسه می‌شود تا سطح بازی‌اش را با خرید اینترنتی درون برنامه‌ای، افزایش دهد و جلو هم‌کلاسی‌هایش خودی نشان بدهد.

پسرک که به رمز دوم حساب مادرش دسترسی داشته اقدام به این کار می‌کند و با مبلغی اندک سطح بازی‌اش را بالاتر می‌برد. دیگر دوستانش که متوجه موضوع می‌شوند، او را سرزنش می‌کنند که چرا از فلان سایت خرید نکرده‌ای که خدمات زیادی دارد و آن‌قدر درباره این موضوع صحبت می‌کنند که پسرک این‌بار به سراغ همان آدرس اینترنتی می‌رود و به‌ظاهر برای ارتقای سطح بازی‌اش اقدام به خریدی مختصری می‌کند، غافل از اینکه این سایت یک درگاه جعلی است و این‌گونه مادرش با پیامک برداشت ۲۸ میلیون تومانی روبه‌رو می‌شود.

شناسایی متهم در تهران

مادر دانش‌آموز مشهدی باور نمی‌کرد که پسرش چنین دسته‌گلی به آب داده است. البته خودش را نیز سرزنش می‌کرد که چرا به بهانه اینکه فرصت ندارد، اطلاعات کارت بانکی‌اش را در اختیار پسرش قرار داده است و اگر از کارتی با مبلغ کمتری برای خرید‌های اینترنتی استفاده می‌کرد، شاهد این حجم از سرقت نبود.
با شکایت این افراد، اقدامات تخصصی از سوی کارشناسان پلیس فتای خراسان‌رضوی آغاز شد. بررسی‌ها با توجه به سرنخ‌های موجود به‌ویژه سایتی که متهم با مخفی شدن در پس آن اقدام به کلاهبرداری کرده بود و محل اختفای متهم در تهران شناسایی شد که با صدور دستور لازم، پیگیری برای دستگیری متهم ادامه دارد.

معلمان و دانش‌آموزان بیشتر مراقب باشند

ماجرای کلاهبرداری به بهانه سامانه‌های مرتبط با معلمان و دانش‌آموزان همچون سال‌های گذشته می‌تواند مشکلاتی را برای افراد ایجاد کند که مراقبت از رمز‌های ورود و دومرحله‌ای کردن آن جلو سوءاستفاده‌ها را خواهد گرفت.

در پرونده‌ای دیگر خانم معلمی برای شکایت به پلیس فتا می‌آید و مدعی می‌شود که در گروه همکاران ناحیه ۶ مشهد عضو بوده است. پیامی از سوی یکی از هم‌گروهی‌هایش دریافت می‌کند که از او خواسته است برای ارتقا و افزایش سرعت نرم‌افزار مورد استفاده، حتما به لینک زیر سر بزند. او با توجه به اعتمادی که به همکارش داشته وارد لینک اعلامی شده که بدافزاری روی گوشی‌اش نصب می‌شود و نه‌تن‌ها دسترسی او به گروه را مختل می‌کند، بلکه پیام‌هایی نظیر همان پیامی که خودش دریافت کرده را به سایر همکارانش ارسال می‌کند.
هرچند به‌ظاهر جرمی در این باره رخ نداده است، اما این اقدام می‌تواند در آینده و زمان آزمون‌های مدارس مشکلاتی را برای معلمان و مدیران ایجاد کند.

مراقب رمز‌های خود باشید

سوءاستفاده از رمز‌های ورود به نرم‌افزار‌ها و سایت‌های مرتبط با مدارس و دانشگاه‌ها یکی دیگر از موضوعاتی است که مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کند. در این باره افراد باید توجه کنند که به رمز‌های پیش‌فرض اتکا نکرده و حتما رمز‌های ترکیبی شامل اعداد و حروف را جایگزین رمز پیش‌فرض کنند. برای محکم‌کاری نیز بهتر است از رمز‌های دومرحله‌ای استفاده شود تا جلو نفوذ شیادان برای همیشه گرفته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->