جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا ۳۲۷ میلیون دلار کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص داد

  • کد خبر: ۱۲۶۸۳۲
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۶
آمریکا ۳۲۷ میلیون دلار کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص داد
بلینکن اعلام کرد که آمریکا در حال تامین بسته دیگر کمک‌های بشردوستانه به افغانستان به مبلغ ۳۲۷ میلیون دلار است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: این کمک‌های واشنگتن به حمایت از پاسخ‌های بشردوستانه گسترده در افغانستان و کشورهای همسایه از طریق سازمان‌های بشردوستانه بین‌المللی، از جمله صندوق جمعیت ملل متحد، سازمان بین‌المللی مهاجرت و سایر شرکای اجرایی در منطقه ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: تعهد ما در قبال مردم افغانستان ادامه‌دار است. ما برای مردم نیازمند بدون در نظر گرفتن جنسیت، نژاد، وضعیت توانایی، مذهب یا حرفه آنها کمک در نظر می‌گیریم.

این دیپلمات ارشد آمریکایی همچنین افزود، این صندوق مالی شامل ۱۱۹ میلیون دلار از سوی اداره جمعیت، مهاجرت و پناهجویان وزارت خارجه و ۲۰۸ میلیون دلار دیگر هم از سوی اداره کمک‌های بشردوستانه آژانس توسعه بین‌الملل آمریکاست.

وزارت خارجه آمریکا نیز اعلام کرد، این کمک مالی برای ارائه کمک‌های نقدی، سرپناه، مراقبت‌های بهداشتی و درمان و کمک‌های ادغام مجدد برای افراد آواره داخلی در افغانستان یا کسانی که از این کشور جنگ زده فرار کرده‌اند، استفاده خواهد شد.

کمک‌های مالی آمریکا به افغانستان از زمان روی کار آمدن مجدد طالبان در ۱۵ اوت ۲۰۲۱ در مجموع به ۱.۱ میلیارد دلار رسیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->