ترامپ: ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست ادارات و دستگاه‌های دولتی کدام استان‌ها سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۱۰ شهید و ۴۰ زخمی در بمباران دو منطقه در غرب خان یونس جلسه مشترک رئیس جمهور و کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد ویدئو | ماجرای ترور سردار شادمانی در تعقیب و گریز مسلحانه با عوامل اسرائیل از زبان دختر ایشان هیئت پارلمانی ایران به ریاست قالیباف در ششمین کنفرانس رؤسای مجالس جهان حضور پیدا می‌کند تبدیل ایران به «هاب تولید واکسن و تحقیقات زیست‌پزشکی منطقه» روزنامه اسرائیلی: هدف از انتقال کمک‌ها به غزه، ساکت کردن جامعه جهانی است کاتس: اگر حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند، در‌های جهنم در غزه گشوده خواهد شد پزشکیان: اتصال اطلاعات هویتی شهروندان، از اولویت‌های دولت در مسیر حکمرانی پاسخ‌گو و فسادستیز است بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند
سرخط خبرها
لاریجانی:

توسعه بدون امیدواری در کشور رخ نمی‌دهد

  • کد خبر: ۱۲۶۸۴
  • ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۵
توسعه بدون امیدواری در کشور رخ نمی‌دهد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه بدون امیدواری در کشور رخ نمی‌دهد، اول باید مردم به شرایط کشور امیدوار شوند، توسعه بخشنامه‌ای و دستورالعملی نیست بلکه باید به پیشرفت علاقه داشته باشند.

 به گزارش شهرآرانیوز، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در آیین تودیع و معارفه روسای سابق و فعلی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آقای جلالی یکی از نیرو‌های خوش‌فکر و فعال و سرزنده در کار بود و در مجلس و مرکز پژوهش‌ها همت عالی داشت؛ برای آقای جلالی در مأموریت جدید آرزوی توفیق می‌کنیم و البته آقای قاسمی هم از نیرو‌های بارز مرکز بودند و ایشان را صاحبنظر و منصف و دارای ایده‌های خلاق می‌دانم.

وی افزود: مرکز پژوهش‌ها امروز از یک پختگی برخوردار است و این جاافتادگی یک سرمایه است؛ در برخی سیاست‌گذاری‌ها و مراکز گزارش‌های مرکز قابل توجه است.

رئیس مجلس ضمن تاکید بر اینکه باید برای دوره بعد افقی را در نظر بگیریم، چون انتظارات از این مرکز به دلیل بیشتر بودن نیاز‌ها بالاست، گفت: درگیری‌های سیاسی کشور را گا‌ها از پژوهش‌های علمی محروم می‌کند، ولی باید مهمترین هدف مرکز پژوهش‌ها هدف توسعه کشور باشد.

وی با بیان اینکه بودجه نارسایی‌های دارد و می‌شود در مجلس آن نارسایی‌ها را رفع کرد، گفت: گاهی درد‌ها را می‌گوییم و پاسخ‌های روشن برای حل مشکلات نمی‌گوییم و در لابلای اوراق پژوهش‌ها باید راه‌حل باشد.

لاریجانی با تاکید بر اینکه رتبه ما در سهل کردن سرمایه‌گذاری خوب نیست و باید رویه‌ها را سهل کنیم، گفت: تا زمانی که سیستم دیوانی بر تولید کشور حاکم است مشکلات فعلی را در تولید داریم.

 

باید شفافیت در کار باشد


رئیس مجلس ضمن تاکید بر اینکه سیستمی باید درست کنیم که امکان اختصاص ارز۴۲۰۰تومانی برای کالای‌های اساسی در حداقل‌های ممکن دست مردم برسد، گفت: باید شفافیت در کار باشد و معلوم باشد که بودجه چگونه نوشته شده است.
لاریجانی با بیان اینکه باید الگو‌هایی برای ایجاد شرایط تنفسی برای کشور در دوران تحریم بوجود بیاید تصریح کرد: برخی جراحی‌ها مفید این حال است که موضوع نقدینگی‌ها و بانک‌ها و صندوق‌ها از آن جمله است و مشکلی ندارد برای شرایط تحریم ضوابط قانونی خاص برای رفع مشکلات مردم بگذاریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این تنازعات سیاسی بلاوجه در کشور فرهیختگان و اساتید دانشگاه را آزرده می‌کند، تصریح کرد: بعد از سال‌های طولانی کار در کشور، اگر همه نیرو‌های مستعد کنار هم قرار گیرند امیدواری برای حل مشکلات وجود دارد، اما اگر وقت‌شان را صرف این سایش‌ها بکنند و همدیگر را بکوبند سعادت کشور را به دنبال ندارد.

وی با بیان اینکه برخی اوقات مشاهده می‌شود که حتی نهاد مجلس را نیز می‌کوبند، اظهار داشت: خیلی از حرف‌هایی که نحله‌های مختلف سیاسی می‌زنند تقریبا مشابه است؛ حرف این گروه‌های سیاسی این است که خودشان سیاست‌ها را پیاده کنند و کار‌ها را انجام دهند و این مشکل سر وجود خودشان است. 


چرا مجلس را تخریب می‌کنید؟!


لاریجانی در ادامه بیان داشت: یکی از مصادیق تحقق مردم‌سالاری، نهاد مجلس است؛ پس چرا مجلس را تخریب می‌کنید؟! این نشان می‌دهد که تخریب هنر نیست و کسی که نهادی را تخریب می‌کند، هنر نکرده است.
وی با تاکید بر اینکه توسعه بدون امیدواری در کشور رخ نمی‌دهد، گفت: اول باید مردم به شرایط کشور امیدوار شوند، توسعه بخشنامه‌ای و دستورالعملی نیست بلکه باید به پیشرفت علاقه داشته باشند.
لاریجانی با بیان اینکه تخریب‌ها امید‌ها را از بین می‌برد، خاطرنشان کرد: توسعه در خلاء رخ نمی‌دهد بلکه باید بستر‌هایی که اراده جمعی را ایجاد می‌کند، به وجود آید که مرکز پژوهش‌های مجلس هم می‌تواند در این زمینه گام بردارد.

 

منبع: فارس

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->