انتقال ریسک به بازار سهام؛ بورس در یک قدمی ۳ میلیون واحدی تولید صنایع افزایش یافت | زارعی سخنگوی وزارت صمت شد طلای جهانی در آستانه رکورد ۴ هزار دلاری پیش‌بینی بورس در روز چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ از دل‌نگرانی تولیدکنندگان تا دلگرمی صادرکنندگان | روایتی از هشتمین نمایشگاه خانه مدرن و ایده‌آل در مشهد + فیلم خودروسازان ملزم به درج مهلت تحویل با روز تقویمی در قرارداد‌ها آیا مرغ ارزان می‌شود؟ حضور ۱۰۰ شرکت داخلی در هشتمین نمایشگاه خانه مدرن و ایده‌آل مشهد معاون وزارت امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: لزوم اصلاح رویه‌های مخل کسب‌وکار با همکاری بخش خصوصی زنگنه: راهکار جلوگیری از گرانی توزیع اسکناس یا ضرب سکه نیست گل تازه زعفران ارزان شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) عبور پرقدرت بورس از سد مقاومتی ۲.۹ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مهر ۱۴۰۴) سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول قیمت جدید تخم‌مرغ درب مرغداری اعلام شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) مرغ در خراسان رضوی ارزان شد | کاهش ۱۰ درصدی قیمت مرغ در استان نسبت به کل کشور آزادشدن واردات تخم‌‌مرغ نطفه‌دار گوشتی رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی: فقط با برنج هندی امکان تنظیم بازار استان را داریم جولان قطعات بی‌کیفیت و تقلبی خودرو در بازار با سوءاستفاده از کارت بازرگانی غیرتخصصی بانک مرکزی مامور به جمع‌آوری ۱۰.۵ میلیارد قطعه اسکناس قدیمی و چاپ اسکناس با ریال جدید شد عرضه ۳۰ دستگاه خودرو در بورس کالا، فردا (۱۶ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات گوشت گوسفندی در مشهد گران و گوساله ارزان شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) | افزایش قیمت دام زنده دلار کانال ۱۱۰ هزار تومان را از دست داد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلا در مشهد چقدر شد؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) محرمانه‌های بانک‌های خصوصی در خراسان رضوی در پیش‌فروش امروز سکه چه قیمتی سفارش‌گذاری کنیم؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) افت حدود ۳ درصدی قیمت دینار عراق در مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
پس از حضور در کمیسیون تلفیق مجلس؛

لاریجانی: بهتر است افزایش ۱۵ درصدی حقوق‌ها به صورت پلکانی معکوس اجرا شود

  • کد خبر: ۱۳۲۶۷
  • ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۷
لاریجانی: بهتر است افزایش ۱۵ درصدی حقوق‌ها به صورت پلکانی معکوس اجرا شود
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش ۱۵ درصدی حقوق‌ها بهتر است به صورت پلکانی معکوس اجرا شود تا قشرهای پایین‌تر بیشتر بهره‌مند شوند، ضمن آن که علاوه بر نرخ ۱۵ درصدی افزایش حقوق، استثنائاتی درباره افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و خلبانان دیده شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، علی لاریجانی در حاشیه نشست امروز، دوشنبه ۹ دی ماه کمیسیون تلفیق بودجه ضمن تشکر از اعضای این کمیسیون، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به اقتضای شرایط تحریم بررسی بودجه باید به نحوی باشد که مایحتاج مردم تأمین شود تا فشار کمتری به آن‌ها وارد آید. همچنین حقوق‌‎ها باید به گونه‌ای تنظیم شود که طبقات پایین‌تر، بهره بیشتری ببرند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شفافیت و واقعی‌شدن بودجه باید تحقق پیدا کند، همه آمار و ارقام آن دقیق باشد و هیچ ملاحظه‌ای در این زمینه وجود ندارد، بیان کرد: درآمد‌ها و هزینه‌ها در بودجه هرچه شفاف‌تر باشد، مناقشات داخلی کشور کمتر خواهد بود.

وی با بیان اینکه باید شرایط کسب و کار را ساده کنیم، افزود: در بسیاری از کشور‌ها جز در دو بخش بهداشت و درمان و امنیت، سرمایه گذاری، به اجازه دولت نیاز ندارد، زیرا شرایط سرمایه‌گذاری را دولت‌ها اعلام می‌کنند و هر سرمایه‌گذار در چارچوب اعلام شده، عمل کرده، دولت نیز نظارت می‌کند.

لاریجانی ادامه داد: این برنامه در کشور ما نیز با توجه به اینکه در شرایط تحریم قرار داریم، باید در خصوص سرمایه گذاری‌های خرد و متوسط اجرا شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: پایشی را اتاق بازرگانی در خصوص شرایط کسب و کار انجام داده که نشان می‌دهد اگر مانند بسیاری از کشور‌ها شرایط را برای سرمایه‌گذاری تسهیل نکنیم، سرمایه‌گذاری به خوبی انجام نمی‌شود. همچنین گاهی تعارض منافع سبب می‌شود که اجازه فعالیت در برخی از کسب و کار‌ها صادر نشود.

وی با بیان اینکه در چنین شرایطی اختیارات باید از حالت متمرکز خارج شده و استان‌ها اختیارات بیشتری داشته باشند، افزود: پیشنهاد‌هایی مطرح است تا تصمیم گیری‌ها در خصوص سرمایه‌گذاری‌ها سریعتر انجام شود و کسانی که می‌خواهند در بخش‌های مختلف سرمایه گذاری کنند، نیاز به مجوز از مرکز نداشته باشند.

وی افزود: درخصوص تامین مایحتاج مردم، پیشنهاد‌هایی مطرح شد تا امکانات به خوبی به دست مردم برسد که این موضوع به همراه بحث سقف بودجه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

لاریجانی اظهار داشت: افزایش ۱۵ درصدی حقوق‌ها بهتر است به صورت پلکانی معکوس اجرا شود تا قشر‌های پایین‌تر بیشتر بهره‌مند شوند، ضمن آن که علاوه بر نرخ ۱۵ درصدی افزایش حقوق، استثنائاتی درخصوص افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و خلبانان دیده شده است.

وی افزود: در مورد شرکت‌های دولتی نیز دیوان محاسبات بررسی‌هایی را انجام داده و پیشنهاد‌هایی را مطرح کرده است.

رئیس قوه مقننه گفت: واگذاری طرح‌های عمرانی رقم قابل توجهی دارد که با آن می‌توان واگذاری طرح‌های نیمه کاره را تسهیل کرد. می‌توان در سطح استان‌ها مقدماتی برای واگذاری‌ها تعیین و همین سازوکار را نیز برای واگذاری طرح‌های ملی ایجاد کرد. هدف از واگذاری‌ها باید این باشد که سرمایه‌گذار اگر در یک بازه زمانی به کاربری رسید، منابعی را که در اختیار داشته پس دهد و این موضوع می‌تواند نقدینگی را به سمت سرمایه اصلی کشور هدایت کند.
 
منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->