حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) حفاظت از درختان چنار خیابان کوهسنگی مشهد | کاشت ۱۰۰ اصله درخت روتبالی در این محور وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد در نیمه دوم سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها
قیمت‌های نجومی برای «آپشن»‌های مختلف

گلایه شهروندان از افزایش بی‌رویه و بی‌ضابطه قیمت در باشگاه‌های ورزشی

  • کد خبر: ۱۲۷۳۷
  • ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۸
گلایه شهروندان از افزایش بی‌رویه و بی‌ضابطه قیمت در باشگاه‌های ورزشی
تکتم جاوید - «خیلی طول کشید تا توانستم این فرهنگ را در خانواده ام جا بیندازم تا همگی به صورت روزانه و مرتب ورزش کنند. اما نمی‌دانستم که باشگاه رفتن چه دردسر‌هایی دارد. هریک از بچه‌ها با مشکلی روبه رو شده اند. انگار اصلا کسی به باشگاه‌های ورزشی توجهی ندارد و اسم ورزش بر روی این مکان ها، سرپوشی شده است بر مشکلات متعددی که دارند.» گله‌های مشابه دیگری هم درباره باشگاه‌های ورزشی و تناسب اندام شهر وجود دارد که برخی از آن‌ها به شهریه‌های نجومی و برخی دیگر به برخی تخلفات و مسائل بهداشتی باشگاه‌ها مربوط می‌شود. از طرفی تعدد باشگاه‌های ورزشی این مکان‌ها را به بخشی از زندگی روزمزه مردم تبدیل کرده است، از این رو به برخی گله‌های شهروندان در این باره می‌پردازیم.

قیمت‌های نجومی برای «آپشن»‌های مختلف
«شهریه باشگاه‌ها نجومی است. برای ۸ جلسه تمرین باید ۷۰۰ هزار تومان بپردازم، تقریبا برابر با کرایه خانه ام.» این را مهدوی زاده، از شهروندان بولوار‌هاشمیه، بیان می‌کند و می‌گوید: وقتی برای ثبت نام به باشگاهی در نزدیکی محدوده زندگی ام رفتم، گفتند شهریه رشته ورزشی مدنظرم ۴۰۰ هزارتومان است. با خودم فکر کردم زیاد است و به باشگاه دیگری رفتم. اینجا هم که آمده ام می‌گویند باید ۷۰۰ هزار تومان بپردازم. دلایل جالبی هم برای این اختلاف قیمت می‌آورند. حتی از مربیان باشگاه قبلی بد گفتند تا در باشگاه خودشان ثبت نام کنم. فکر می‌کنم هیچ نظارتی روی قیمت باشگاه‌های ورزشی و تناسب اندام نیست. سالاری، از شهروندان محدوده ابوطالب، نیز با بیان اینکه در برخی باشگاه‌ها به بهانه مربی خصوصی شهریه‌های بالایی می‌گیرند می‌گوید: وقتی برای ثبت نام به باشگاه رفتم گفتند شهریه ۸ جلسه بدنسازی ۱۵۰ هزار تومان است، اما توصیه کردند که بهتر است جلسات با مربی خصوصی را انتخاب کنم، چرا که در غیر این صورت ممکن است آسیب ببینم و مسئولیتش با خودم است، بنابراین توانستند مرا راضی کنند تا با یک برنامه غذایی ماهیانه ۶۰۰‌هزارتومان شهریه بدهم. نمی‌دانم این گزینه‌هایی که در هر باشگاه می‌گذارند و در نهایت با تهدید به آسیب دیدن، فرد را راضی می‌کنند شهریه بالایی بپردازد، قانونی است یا نه.

هزینه بالا برای خدمات معمولی
محمد یکی از شهروندانی است که مدتی در یک باشگاه در مرکز شهر که چندان هم مشهور و معروف نیست، تمرین می‌کرده،  اما خیلی زود عطای ورزش و سلامتی را به لقایش بخشیده و از آنجا خارج شده است. او درباره مشکلات باشگاه می‌گوید: وضعیت سالن‌های ورزشی در بالا و پایین شهر به شدت فرق می‌کند. به همین دلیل خیلی‌ها دوست دارند به باشگاه بالای شهر بروند، اما هزینه‌ای که برای هر خدمت در باشگاه‌های بزرگ و معروف می‌گیرند به شدت گران است. از هزینه پارکینگ بگیرید تا خدمات کافی شاپ و دیگر هزینه‌ها در این باشگاه‌ها بسیار بالاتر از دیگر مکان‌هایی است که همین خدمات را ارائه می‌دهند.
«چرا به باشگاه‌ها اجازه می‌دهند در زیرزمین‌های نمور و بدون تهویه مناسب کار کنند؟ چنین فضا‌هایی برای بانوان مناسب نیست. فضای آنجا به طوری است که وقتی ۱۰ یا ۲۰ نفر ورزش گروهی انجام می‌دهند دیگر نفس کشیدن هم سخت می‌شود.» این گله قائمی، از شهروندان بولوار‌صیاد شیرازی، است که مدت هاست در باشگاه بانوان ورزش می‌کند. او معتقد است برخی فضا‌ها اصلا مناسب باشگاه نیستند و مردم برای اینکه هزینه کمتری بپردازند ناچارند از چنین باشگاه‌هایی استفاده کنند. به گفته او در چنین باشگاه‌هایی نه تنها دارو‌های غیرمجاز و مکمل‌های ورزشی توسط برخی مربیان فروخته می‌شود که حتی نظافت هم به خوبی رعایت نمی‌شود. انگار چنین باشگاه‌هایی از دید بازرسان هم دور مانده است.

تشکیل تیم فوق العاده بازرسی
«اکنون ۴۱۰ یا ۴۲۰ باشگاه بدنسازی مجوزدار داریم و نزدیک به ۳۰۰ باشگاه هم درحال طی کردن مراحل گرفتن مجوز هستند.» رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان خراسان رضوی با بیان این مطلب با اعلام خبر تشکیل تیم‌های فوق العاده بازرسی می‌افزاید:‌در پی اتفاقات اخیر اقتصادی و گرانی، هزینه بسیاری از باشگاه‌های ورزشی به صورت بی برنامه و غیراصولی افزایش یافت. ازاین رو در جلسه‌ای که با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان داشتیم طرح بازدید فوری برنامه ریزی شد. برمبنای آن مقرر شد ۱۰ تیم بازدید به علاوه گروه‌های بازدید قبلی (یعنی معاونان اداره کل و مسئولان حوزه ها، نماینده هیئت بدنسازی، نماینده حراست و نماینده‌ای از بازرسی باشگاه ها) به باشگاه‌ها سر بزنند و به وضعیت گران فروشی و دیگر تخلفات احتمالی رسیدگی کنند.
به گفته سروش پورآزاد کار این تیم‌ها در همین یکی دو روز آینده آغاز می‌شود و به مدت ۲ ماه ادامه خواهد داشت. چند سال بود که چنین طرحی نداشتیم و اکنون اجرای آن به کاهش تخلفات و اصلاح مشکلات کمک شایانی می‌کند. او ادامه می‌دهد: در حقیقت مسئولیت بازرسی باشگاه‌ها برعهده اداره ورزش و جوانان شهرستان هاست که تیم‌های بازرسی متشکل از نماینده بهداشت و اداره اماکن به شکل مداوم در گروه‌های مختلف به باشگاه‌ها سر می‌زنند و براساس میزان تخلف از اخطار تا پلمب پیش می‌روند. به گفته او کسانی که شکایتی دارند می‌توانند از طریق مراجعه به اداره ورزش و جوانان مشهد یا بازرسی اداره کل جوانان موارد را گزارش دهند یا از طریق تماس با شماره ۳۷۶۸۰۵۳۷ تخلف را اطلاع رسانی کنند.

تعیین شهریه براساس رتبه بندی سالانه
او درباره شهریه‌ها نیز می‌گوید: خود باشگاه نمی‌تواند مبلغ را تعیین کند. باشگاه‌های بدنسازی براساس ویژگی‌ها و معیار‌هایی همچون وسعت باشگاه، تعداد مربیان، نوع دستگاه‌ها و دیگر خدماتی که به مشتریان می‌دهند در سطوح یک، ۲ و ۳ درجه بندی می‌شوند. این درجه بندی ابتدای هرسال از سوی وزارت ورزش و جوانان مشخص و قیمت مصوبه باشگاه‌های ورزشی به کل کشور ارسال می‌شود و باشگاه‌ها براساس آن ثبت نام می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->