ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

صدور کیفرخواست پرونده مرگ دختر ۴ ساله در پارک

  • کد خبر: ۱۲۷۸۶۴
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۷
صدور کیفرخواست پرونده مرگ دختر ۴ ساله در پارک
کیفرخواست پرونده مرگ دختر ۴ ساله‌ای که به دنبال سقوط در چاه ۴۶ متری جان باخته بود در حالی صادر شد که اتهام متهمان تسبیب در قتل شبه عمدی شناخته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به این پرونده از عصر یکشنبه ۱۹ تیر و به دنبال گزارش مرگ دختری ۴ ساله به نام معصومه در فضای سبز کنار بزرگراه افسریه به دستور بازپرس میثم حسین پور آغاز شد. بررسی‌های اولیه حکایت از آن داشت که دخترک به همراه خانواده‌اش به فضای سبز رمپ کنار بزرگراه افسریه رفته بود و هنگامی که پدرش مشغول عکس گرفتن از دخترش بود ناگهان دخترک در یک لحظه از جلوی دوربین ناپدید شد. پس از جست و جوی فراوان مشخص شد که دختر کوچولو به داخل چاهی که دهانه آن بسیار کم عرض و قابل رؤیت نبوده سقوط کرده و در عمق ۴۶ متری چاه جان باخته است.

به‌دنبال این حادثه و با نظر کارشناسان، بازپرس جنایی دستور بازداشت شهردار منطقه ۱۵، شهردار ناحیه ۵ و پیمانکار فضای سبز را صادر کرد. همزمان تیم کارشناسی متشکل از کارشناس حوادث کار و کارشناس رسمی دادگستری راهی محل حادثه شده و تحقیقات برای شناسایی علت و مقصران مرگ دخترک ادامه یافت. پس از آن که هیأت کارشناسی نظریه اولیه خود را اعلام کرد این نظریه با اعتراض متهمان این پرونده روبه‌رو شد و این بار هیأت کارشناسی سه نفره تشکیل شد.

با انجام تحقیقات بیشتر آن‌ها نیز در نهایت اعلام کردند در این حادثه شهردار منطقه ۱۵ به میزان ۵۰ درصد، شهردار ناحیه ۵ به میزان ۴۰ درصد و پیمانکار فضای سبز نیز ۱۰ درصد در مرگ دختر کوچولو مقصر بوده‌اند. بدین ترتیب کیفرخواست این پرونده برای متهمان به اتهام تسبیب در قتل شبه عمدی صادر شد و پرونده برای محاکمه متهمان و صدور رأی به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->