بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد فیسبوک از عکس‌های خصوصی مردم برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده می‌کند
سرخط خبرها

مشوق‌های مالیاتی راهکار دولت برای جبران ضررهای مالی کسب‌وکارهای اینترنتی

  • کد خبر: ۱۲۸۰۶۸
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹
مشوق‌های مالیاتی راهکار دولت برای جبران ضررهای مالی کسب‌وکارهای اینترنتی
وزیر اقتصاد با بیان اینکه حوادث اخیر منجر به آسیب دیدگی برخی کسب‌وکار‌های اینترنتی شده به تلاش دولت به منظور جبران این خسارت اشاره کرد و مشوق‌های مالیاتی و دیگر ابزار مختلف را راهکار‌های دولت برای جبران این ضرر‌های مالی معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - احسان خاندوزی در نشستی خبری با اشاره به جلسه دیروز وزارت اقتصاد با وزارت ارتباطات، گفت: «تصمیم بر آن شد تا از ابزار‌های متفاوتی از جمله مشوق‌های مالیاتی برای جبران ضرر‌های کسب وکار‌های اینترنتی استفاده شود. مصوبه نهایی در روز‌های آینده آماده خواهد شد.»

این مشوق‌های مالیاتی همچنان شفاف نشده‌اند و خبری درباره جزئیات آن نه از سمت وزارت اقتصاد و نه وزارت ارتباطات در دست نیست.

در روز‌های گذشته نیز انجمن تجارت الکترونیک با ابراز نگرانی و اعتراض نسبت به تشدید فیلترینگ، با اشاره به اینکه محدودسازی اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، خسارت سنگینی را به کسب‌وکار‌ها و بخصوص کسب‌وکار‌های کوچک و خانگی وارد می‌کند، اعلام کرد: «قطع دسترسی به اینستاگرام، بیش از ۴۰۰ هزار کسب‌وکار را با خطر نابودی مواجه ساخته و امرار معاش بیشتر از یک میلیون نفر را با مشکلاتی جدی همراه کرده است.»

همچنان روشن نیست اظهار نظر وزیر اقتصاد درباره جبران خسارت کسب‌وکار‌ها بر چه اساسی است و پیش از توضیح او زارع‌پور هم هیچ اظهارنظری درباره این تصمیم از سوی وزارت ارتباطات اعلام نکرد.

مشوق‌های مالیاتی که خاندوزی به آن اشاره کرده است روشن نیست صرفا به کسب‌وکار‌های اینترنتی بزرگ تعلق خواهد گرفت یا کسب‌وکار‌های خرد و کوچک فعال بر بستر اینستاگرام هم سهمی از آن خواهند داشت.

به هر روی درباره موقعیت و شرایط کسب‌وکار‌های فعال بر بستر اینستاگرام هیچ اطلاعاتی منتشر نشده و این سکوت طولانی وزارت ارتباطات و از سویی دیگر واکنش زارع‌پور مبنی بر اینکه برداشتن این محدودیت‌ها به تشخیص مراجعی است که این محدودیت‌ها را به وزارت ارتباطات ابلاغ کرده‌اند؛ به نظر می‌رسد اینستاگرام جایی در بررسی‌های ضرر و زیان به کسب‌وکار‌ها از سوی وزارت ارتباطات و اقتصاد ندارد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->