پیش بینی بورس امروز سه‌شنبه (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه (۱۵ آبان ۱۴۰۳) جلسه هیأت عالی واگذاری به ریاست وزیر اقتصاد برگزار شد نرخنامه جدید نان حجیم و نیمه حجیم در مشهد اعلام شد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نتیجه انتخابات آمریکا چه تأثیری بر بازار نفت خواهد گذاشت؟ صف متقاضیان مسکن ملی به حدود یک میلیون نفر رسیده است آغاز نظارت و شناسایی واحد‌هایی که در فضای باز از گرماتاب‌ها استفاده می‌کنند | قطع گاز واحدهای صنفی متخلف قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) | آریزو ۸ دو میلیارد و ۳۵۳ میلیون تومان موج جدید ترس سهام‌داران برای سرمایه‌گذاری در بورس به راه افتاد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ آبان ۱۴۰۳) عرضه سکه ۱۴۰۳ و تخلیه حباب سکه‌های ۸۶ کدام خودرو‌های داخلی را با کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان می‌توان خرید؟ (۱۴ آبان ۱۴۰۳) لزوم توسعه بخش کشاورزی برای افزایش درآمد‌های غیرنفتی شرایط بازنشستگی کارکنان قرارداد کار معین اعلام شد + جزئیات بررسی قیمت امروز طلا و سکه در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) قیمت امروز ارز در مرکز مبادله چند؟ (۱۴ آبان ۱۴۰۳) کارگران صاحب خانه می‌شوند دلار عقب‌نشینی کرد | قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ آبان ۱۴۰۳) وضعیت وخیم کارگران معادن | لزوم تغییر ساختار سنتی معادن کشور به مکانیزه قیمت آیفون ۱۶ در ایران مشخص شد + جدول قیمت جزئیات دستورالعمل جدید پرداخت خسارت افت قیمت خودرو اعلام شد رشد دوبرابری قیمت کره و کمبود آن در بازار + علت ویدئو | ارز ۴۲۰۰ به برخی اقلام هنوز اختصاص دارد ۴درصد حق بیمه سختی کار برعهده کیست؟ پیمانکار یا کارفرمای اصلی؟ جزئیات قیمت جدید بلیت هواپیما با افزایش ۱۱ برابری نرخ بنزین اعلام شد رفع مشکل «عدم احراز» برای متقاضیان خودرو چگونه است؟ هشدار دادگستری خراسان رضوی نسبت به تبعات خرید و فروش ملک با طلا و ارز افزایش قیمت دلار تا کجا ادامه دارد؟ قیمت امروز میوه در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) | نارنگی کیلویی ۱۵ هزار تومان آخرین وضعیت «طرح ساماندهی کارکنان دولت» (۱۴ آبان ۱۴۰۳) | چرا طرح ساماندهی بلاتکلیف مانده است؟
سرخط خبرها

درباره مراحل ارسال مرسوله‌های پستی از مبدا تا مقصد

  • کد خبر: ۱۲۸۶۸۸
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۵
  • ۲
درباره مراحل ارسال مرسوله‌های پستی از مبدا تا مقصد
این روز‌ها پست بیشتر برای ارسال کالا در زمان‌هایی کاربرد دارد که فرستنده می‌خواهد مرسوله‌اش مطمئن و در زمانی مشخص به مقصد برسد. البته هر چیزی را هم نمی‌شود پست کرد، مانند مایعات که جزو اقلام ممنوع هستند و کالا‌های بیشتر از سی کیلوگرم؛ اما اگر مرسوله‌تان این دو ویژگی را ندارد، می‌توانید سراغ یک دفتر پستی بروید.

سمیرا شاهیان | شهرآرانیوز؛ پاکت نامه، تمبر و صندوق پست، آشناترین تصاویری هستند که از پست در گذشته وجود داشت؛ البته این روش پستی منسوخ نشده و هنوز در مواردی کارراه‌انداز است. پست عادی با همان شیوه گذشته هنوز نامه و مطبوعات را تا سقف دو کیلوگرم جابه‌جا می‌کند. مراحل پستی این مرسوله‌ها جایی ثبت نمی‌شود و رسیدن آن به گیرنده زمان‌بر است. با این همه، رونق این روش کم شده است.

این روز‌ها پست بیشتر برای ارسال کالا در زمان‌هایی کاربرد دارد که فرستنده می‌خواهد مرسوله‌اش مطمئن و در زمانی مشخص به مقصد برسد. البته هر چیزی را هم نمی‌شود پست کرد، مانند مایعات که جزو اقلام ممنوع هستند و کالا‌های بیشتر از سی کیلوگرم؛ اما اگر مرسوله‌تان این دو ویژگی را ندارد، می‌توانید سراغ یک دفتر پستی بروید.

در آنجا مسئول پست اطلاعاتی مانند نام، نام‌خانوادگی، نشانی، کدپستی و شماره تماس فرستنده و گیرنده را در سامانه ثبت و کار‌های آن را پیگیری می‌کند. همچنین اگر مرسوله شما قیمتی یا شکستنی باشد، باید مسئول پست را مطلع کنید. در این موارد بسته‌تان بیمه و علامت‌دار می‌شود تا هنگام حمل و توزیع خسارت نبیند. بعد هزینه مرسوله‌تان باتوجه‌به وزن و روش پستی آن محاسبه می‌شود.

پست سفارشی و پیشتاز دو گزینه‌ای است که برای ارسال دارید. از پست پیشتاز در مواقعی می‌توانید استفاده کنید که می‌خواهید بسته‌تان زودتر برسد. در پایان، مسئول پست رسیدی تحویلتان می‌دهد و کد رهگیری مرسوله به شماره موبایلی که داده‌اید، فرستاده می‌شود. با این کد از طریق پورتال ملی شرکت پست می‌توانید موقعیت مرسوله‌تان را ردیابی کنید.

--- مراجعه به دفتر پستی
--- ارائه اطلاعات فرستنده و گیرنده و ثبت آن‌ها در سامانه با کمک مسئول پست
--- ارائه مشخصات مرسوله پستی
--- محاسبه و پرداخت هزینه مرسوله پستی
--- دریافت کد رهگیری

شیوه پیگیری مرسوله پستی

--- ابتدا به نشانی الکترونیکی اداره پست post.ir مراجعه کنید. پس از ورود به وبگاه، از دو راه می‌توانید مراحل مرسوله پستی خود را پیگیری کنید.
--- در نخستین روش لازم است که کد پیگیری مرسوله خود را در قسمت مشخص‌شده در وبگاه وارد و روی گزینه جست‌وجو کلیک کنید.
--- در دومین روش شما می‌توانید به سامانه رهگیری مرسولات پستی شرکت ملی پست وارد شوید. برای این کار روی گزینه «رهگیری مرسوله» کلیک کنید.
--- وقتی به وبگاه رهگیری مرسولات پستی وارد شدید، می‌توانید کد مرسوله خود را در قسمت مشخص‌شده وارد و سپس روی گزینه زردرنگ کلیک کنید تا مراحل پیگیری مرسوله پستی شما انجام شود.
--- مرسولات سازمانی مانند گواهی‌نامه، کارت خودرو، کارت نظام وظیفه، اسناد موتورسیکلت و... ازجمله مرسولاتی هستند که باید از طریق سامانه رهگیری مرسولات سازمانی ناجا رهگیری شوند.

سامانه رهگیری مرسوله‌های سازمانی

--- مرسولات سازمانی که پیش‌تر به آن اشاره شد، اسناد مهمی هستند که باید در زمانی مشخص به دست گیرنده برسند. حتما برای افراد زیادی پیش آمده است که منتظر مرسوله سازمانی خود باشند، اما ندانند که چگونه از آخرین وضعیت صادرشدن مرسوله سازمانی خود آگاه شوند.
--- سامانه رهگیری مرسولات سازمانی به نشانی اینترنتی najatracking.post.ir با هدف ارائه خدمات به افرادی که منتظر دریافت مرسوله‌های سازمانی خود هستند، روی کار آمده است و دراین‌راستا خدماتی به افراد ارائه می‌کند. خدماتی که در وبگاه پیگیری مرسولات سازمانی ارائه می‌شود، به رهگیری مرسوله‌های سازمانی فرستاده‌شده از سوی سازمان‌های مختلف مربوط است.
--- برای رهگیری هر یک از مرسولات سازمانی لازم است افراد، اطلاعات مشخصی را بر اساس نوع مرسوله انتخابی خود در این سامانه وارد کنند.

چند روش معمول ارسال بسته‌ها

ارسال با پیک موتوری
معمولا در داخل شهر فعالیت می‌کنند و کالا را در کوتاه‌ترین زمان به مقصد می‌رسانند.
ارسال با باربری اتوبوسی و کامیونی
اجناس سنگین مانند مبلمان را با کامیون جابه‌جا می‌کنند.
ارسال با باربری هوایی
ارسال بار هوایی یا همان فریت بار در کوتاه‌ترین زمان، مشکل کسانی را که قصد ارسال کالا‌های خود به آن سوی دنیا را دارند، حل کرده است. استفاده از خدمات فریت بار به شما امکان می‌دهد که وسایل و بار اضافی‌تان را در هر حجم و وزنی، با بسته‌بندی ایمن و استاندارد و در زمان مناسب و تعیین‌شده به کشور مقصد بفرستید و ایمن و قانونی در کشور مقصد تحویل بگیرید. این روش برای کسانی که قصد مهاجرت یا ادامه تحصیل در سایر کشور‌های دنیا را دارند، کاربردی است.

روش‌های ارسال مرسوله در شرکت پست

--- پست عادی
--- پست سفارشی
--- پست پیشتاز
--- پست ویژه

عوامل مؤثر در هزینه مرسوله پستی

برای محاسبه هزینه ارسال مرسوله پستی، باید به مقرراتی که برای دریافت هزینه از مشتریان بابت جا‌به‌جایی بسته‌های پستی تصویب شده است، توجه کرد.
وزن مرسوله
وزن مرسوله پستی در تعیین مبلغ آن اثرگذار است.
ارزش مرسوله
ممکن است شما درخواست جا‌به‌جایی بسته‌ای کوچک، اما ارزشمند را داشته باشید. به همین دلیل، ارزش مرسوله، در تعیین هزینه ارسال مرسوله اثرگذار خواهد بود.
نشانی گیرنده مرسوله
هزینه ارسال مرسوله پستی باتوجه‌به اینکه جا‌به‌جایی داخل استان یا خارج از استان باشد و همچنین نزدیکی نشانی مقصد به استان محل سکونت فرستنده بسته، متفاوت است.
روش‌های ارسال مرسوله
بسته به اینکه مرسوله با هواپیما، اتوبوس، کامیون یا موتور جا‌به‌جا شود، هزینه ارسال آن متفاوت است.

مدت ارسال مرسوله از طریق پست پیشتاز

۱۲ ساعت
به‌طور معمول زمان تحویل مرسوله‌ای که با پست پیشتاز فرستاده شده و درون‌شهری است، ۱۲ساعت است.
۲۴ تا ۴۸ ساعت
مرسوله‌های برون‌شهری ۲۴ تا ۴۸ساعت زمان می‌برد تا به دست صاحبانشان برسند.
۷۲ ساعت
برای مرسوله‌های خارجی این زمان ۷۲ساعت است که البته فقط روز‌های کاری محاسبه می‌شوند و در روز‌های تعطیل ارسال انجام نمی‌شود.

کدپستی

ننوشتن کدپستی مبدأ یا مقصد در زمان جریمه دارد.

تعرفه پستی در سال ۱۴۰۱

براساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه ارسال مرسوله پستی در سال ۱۴۰۱ برای خدمات پایه پستی، عادی و سفارشی، برای افراد عادی ۲۰ درصد و برای اشخاص حقوقی و دولتی ۵۰ درصد افزایش یافته است. همچنین افزایش هزینه خدمات غیرپایه ویژه و پیشتاز نیز ۴۰درصد افزایش داشته است.

آیا می‌توانیم شماره تلفن پستچی محل اقامتمان را داشته باشیم؟

گیرنده مرسوله می‌تواند درتماس با اداره پست محل اقامت خود، شماره تلفن همراه پستچی را دریافت کند.

درباره محاسبه هزینه‌های پستی

--- هزینه پستی تیپاکس براساس وزن مرسوله، شهر مبدأ و شهر مقصد محاسبه می‌شود.
--- با وارد‌کردن نوع ارسال، مبدأ، مقصد، وزن و ارزش کالا در وبگاه چاپار می‌توان برآوردی از هزینه مرسوله پستی به‌دست آورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ن
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
0
1
اطلاعات داده شده خیلی اشتباه داره
کورش
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۰
0
0
هیچگاه نکته های جالب ماجرا رو نمی گید،فقط کپی از همدیگه می کنید .کار هر کسی نیست .توان هرکسی نیست .این اراجیف کپی شده که مطلب نیست جانم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->