به گزارش شهرآرانیوز، وی در ادامه با تاکید بر لزوم حل مشکلات شهرستان زاوه افزود: وزارت کشور طی ابلاغیهای زاوه را به عنوان یک شهرستان محروم معرفی کرده است تا به صورت پایلوت، طرحهای توسعهای در این شهرستان اجرایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: شهرستان زاوه به دلیل محرومیت در برخی از شاخصهای توسعهای، در دستور کار رسیدگی برای حل مشکلات قرار دارد و دستگاههای اجرایی هم باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.
جعفری با تاکید بر اینکه ظرفیتهای مردمی باید شناسایی و برای توسعه این شهرستان به کار گرفته شود، خاطرنشان کرد: با یک هدفگذاری مشخص، باید شرایط را به گونهای فراهم کنیم تا این ظرفیتهای مردمی برای توسعه شهرستان زاوه نقشآفرینی کنند.
وی عنوان کرد: ردیف اعتباری ویژهای برای توسعه و محرومیتزدایی زاوه پیشبینی شده است، در این راستا انتظار داریم که سایر دستگاهها توجه ویژهای به این شهرستان داشته باشند و برای رصد مشکلات به صورت میدانی حضور پیدا کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: اینکه یک شهرستان سوله ورزشی نداشته باشد، غیرقابل قبول است؛ این آمادگی را داریم که با مشارکت خیرین برای ساخت سوله چند منظوره همکاری کنیم.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی هم در بخشی از این جلسه اظهار کرد: حضور بانوان در پستهای مدیریتی دستگاههای اجرایی و کارآفرینی بانوان را به عنوان دو ماموریت ویژه استاندار خراسان رضوی و معاونت هماهنگی سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری در دستور کار قرار داده ایم.
بیبی طاهره طهماسبی از شناسایی ۷۱۷ بانوی کارآفرین در استان خبر داد و افزود: طبق مصوبه هیئت دولت باید تا پایان سال ۱۴۰۰ باید ۳۰ درصد از پستهای مدیریتی در اختیار بانوان قرار گیرد.
گفتنی است؛ ارائه طرح ارتقاء سواد سلامت و خود مراقبتی بانوان ۱۵ تا ۵۰ ساله در شهرستان زاوه، بررسی وضعیت منطقه حاد و بحرانی این شهرستان، تصویب شیوه نامه پیشنهادی بستهبندی شیرخام شناسنامهدار و ارائه نتایج عملکرد پنج پروژه ارتقاء سلامت و هشت محصول کشاورزی، دستورکارهای این کارگروه بود.
منبع: استانداری