نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

برای معوقات حقوق «بازنشستگان تامین‌اجتماعی» هر ماه چقدر هزینه می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۲۹۲۳۵
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷
برای معوقات حقوق «بازنشستگان تامین‌اجتماعی» هر ماه چقدر هزینه می‌شود؟
 مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به پرداخت معوقات افزایش حقوق بازنشستگان از آبان ماه گفت: ماهانه ٢۶٠٠ میلیارد تومان برای پرداخت این معوقات هزینه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، میرهاشم موسوی ضمن اعلام این خبر افزود: دستاوردهای ارزشمند تأمین‌اجتماعی در یک سال گذشته، نتیجه همکاری و تلاش بی‌وقفه مدیران و کارکنان تأمین‌اجتماعی و همراهی و همدلی شرکای اجتماعی این سازمان است.

وی اظهار داشت: تلاش می‌کنیم با مدیریت شرایط و محدودیت‌ها، تعهدات و خدمات سازمان را به نحو احسن انجام دهیم. به عنوان مثال افزایش ۳۸ درصدی مستمری بازنشستگان سایر سطوح با همکاری بسیار خوب و مدبرانه دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های بازنشستگان انجام شد.

موسوی تصریح کرد: در زمینه بیمه تکمیلی بازنشستگان، هدف راهبردی سازمان کاهش حداکثری هزینه‌های درمانی بازنشستگان است و تلاش داریم بیمه تکمیلی بازنشستگان را تا جای ممکن تقویت ‌کنیم؛ سال گذشته هم در زمینه ارتقای پوشش خدمات بیمه تکمیلی و افزایش سهم سازمان تأمین‌اجتماعی اقدامات بسیار ارزشمندی انجام شد و امسال نیز همین رویکرد وجود دارد تا بتوانیم خدمات مناسب‌تری ارائه داده و شرایط بهتری را نسبت به سال جاری ایجاد کنیم. در این مسیر همه واحدهای سازمان تأمین‌اجتماعی برای ایجاد شرایط مطلوب به کانون بازنشستگان کمک خواهند کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: با وجود همه سختی‌ها و محدودیت‌های موجود، توفیق خدمت به جامعه شریف بازنشستگان، برکت کار در سازمان تأمین‌اجتماعی است و نیت خالصانه همه همکاران سازمان، خدمت صادقانه به بازنشستگان است.

ریاست‌ جمهوری دغدغه فراوانی برای کمک به تأمین‌اجتماعی دارد

وی افزود: بعد از افزایش حقوق بازنشستگان سایر سطوح و اجرایی شدن آن از شهریور ماه، یکی از دغدغه‌های اصلی ما در سازمان تأمین‌اجتماعی، پرداخت معوقات بازنشستگان بوده است، پیگیری فراوانی نیز صورت گرفت که آخرین اقدام مهم در این زمینه، طرح موضوع در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت بوده است.

موسوی ادامه داد: خوشبختانه ریاست‌ جمهوری نیز دغدغه فراوانی برای کمک به تأمین‌اجتماعی داشته و سازمان قدردان این توجهات است. سایر اعضای ستاد هماهنگی اقتصادی دولت از جمله معاون اول رئیس‌جمهور، معاون اقتصادی رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز به خوبی همراهی کردند.

وی ادامه داد: پرداخت معوقات افزایش حقوق بازنشستگان را از آبان ماه شروع کرده و ماهانه ۲۶۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت معوقات هزینه خواهد شد. در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، ریاست جمهوری وقت زیادی را به موضوع تأمین‌اجتماعی اختصاص دادند و راهکارهای مختلف پرداخت دیون دولت به تأمین‌اجتماعی بررسی شد که امیدواریم با اجرایی شدن تصمیمات این جلسه، توان سازمان تأمین‌اجتماعی برای حمایت مؤثرتر از بازنشستگان بیش از پیش تقویت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->