بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹ فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) مطالبات کتابفروشی‌ها تسویه شد جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما سیمرغ مشهد + تاریخ و ساعت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما هویزه مشهد + تاریخ و ساعت
سرخط خبرها

ماجرای شهیدی که داعش هم‌وزن او طلا داد

  • کد خبر: ۱۳۰۰۹۸
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶
ماجرای شهیدی که داعش هم‌وزن او طلا داد
عباس آبیاری قهرمان رشته رزمی هاپکیدو بود، اما به قهرمانی در این دنیا بسنده نکرد و حکم اصلی قهرمانی را از صاحب اسمش، حضرت عباس (ع)، و در دفاع از حریم عقیله بنی‌هاشم گرفت.

جان قربان | شهرآرانیوز؛ عباس آبیاری، دو سال بی‌وقفه پیگیر کار‌های رفتنش بود. در نهایت، وقتی اربعین سال ۹۴ به کربلا می‌رود، کنار ضریح منور قمر بنی‌هاشم درد دل می‌کند و از علم‌دار کربلا می‌خواهد مقدمات دفاع از حرم خواهرش را نصیب او کند.
او متولد ۸ دی‌ماه سال ۷۰ بود و در ۲۱ دی‌ماه سال ۹۴ به دست تروریست‌های تکفیری در خان‌طومان به قافله شهدا می‌پیوندد.

شهلا فریادرس، مادر این شهید بزرگوار، درباره پسرش می‌گوید: عباس بیست‌وچهارسالگی به شهادت رسید. او رشته رزمی را از همان دوران کودکی دوست داشت و حدود پانزده‌سالگی وارد رشته رزمی شد. در رشته رزمی هم بسیار موفق بود. به قهرمانی‌های متعدد رسید و مدال‌های زیادی کسب کرد. هاپکیدو رشته‌ای است که نمی‌توانند به خارج بروند. از کره استاد می‌آوردند. او در اینجا در مبارزه امتحان می‌گرفت و حکم قهرمانی را می‌داد. عباس قهرمان و استاد رشته رزمی هاپکیدو بود.

عباس ساعت چهار روز ۲۱ دی‌ماه تیر خورده و وضعیت بسیار وخیمی پیدا کرده بود. آن‌ها بالای یک شیار در خان‌طومان بودند. دو نفر از هم‌رزمانش نیز کنارش بودند. تعریف می‌کنند بعد از تیر خوردن، هم‌رزمانش گفته بودند برگردیم، ولی عباس گفته بود: «نه، شما همه مهمات و سلاح من را ببرید و یک نارنجک به من بدهید.»

با این حرف، دوستانش خندیده و به‌شوخی گفته بودند: «با نارنجک می‌خواهی خودت را به شهادت برسانی؟» که عباس گفته بود: «کجای کارید؟ خود خانم دنبالم می‌آید.» نارنجک را می‌گیرد و دوستانش از شیار پایین می‌روند. زمانی که پنج تا از نیرو‌های داعش به او نزدیک می‌شوند، ضامن نارنجک را می‌کشد و آن‌ها را به درک واصل می‌کند. بعد خودش به حالت سجده روی خاک می‌افتد و به شهادت می‌رسد.

به این علت که عباس چند تن از فرماندهان و تعداد زیادی از نیرو‌های داعش را به هلاکت رسانده بود، فرمانده اصلی گفته بود: «زنده و مرده این آدم را باید اسیر کنید که از صبح تا حالا لبخند را به لب ما خشکانده است.» و هم‌وزن دست و پایش، طلا جایزه می‌گذارد. بعد از شهادت، پیکر عباس را برمی‌دارند، سر، صورت و بدنش را تکه‌تکه می‌کنند و آن را در بخش‌های مختلف پخش می‌کنند. چند ماه بعد جمجمه، و حدود یک کیلو از بدنش را در مبادله تحویل دادند. روز هفتم تیرماه، مصادف با ۲۱ ماه مبارک رمضان، پیکرش را دفن کردیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->