استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: خدمات‌رسانی کاروان خدام‌الحسین(ع) به زائران اربعین در نجف اشرف باید ارتقاء پیدا کند برپایی محفل قرآنی «ام‌ابیها» یادبود شهیده زهرا نظری
سرخط خبرها

تصویب طرح‌های تفصیلی مرکزی و شمال غرب مشهد

  • کد خبر: ۱۳۰۱۰۹
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۱
تصویب طرح‌های تفصیلی مرکزی و شمال غرب مشهد
سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری مشهد گفت: درحال حاضر چهار طرح از طرح‌های هفتگانه تفصیلی مشهد شامل حوزه‌های مرکزی، شمال غرب، میانی غربی و شمال شرق همزمان در حال جمع‌بندی نهایی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین عبدالله‌زاده در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی طرح‌های تفصیلی مشهد، اظهار کرد: علاوه بر طرح‌های فوق، طرح تفصیلی منفصل قرقی تاییدیه شورای اسلامی شهر را گرفته است که پس از طرح در کمیته فنی و تصویب، به کمیسیون ماده پنج جهت تصویب ارسال خواهد شد.

وی بیان کرد: امیدواریم بتوانیم با تلاش بی وقفه همکاران و مشاروان تا پایان آبان ماه این چهار طرح تفصیلی نهایی شده و به تصویب کمیسیون ماده پنج برسد.

سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری مشهد تصریح کرد: درحال حاضر حوزه میانی شرقی تصویب کمیسیون ماده پنج را دریافت کرده است و حوزه جنوب غرب نیز مصوب و ابلاغ شده است و حوزه جنوب شرق و میانه شرقی نیز مصوب شده، اما هنوز ابلاغ نشده و در تلاش هستیم که در طول هفته‌های آتی، این دو حوزه همراه با ضوابط آن به شهرداری ابلاغ شود تا مقدمات پاسخگویی به شهروندان فراهم شود.

عبدالله‌زاده در پاسخ اینکه آیا این طرح‌ها نیاز به تاییدیه کمیسیون عالی شهرسازی دارد یا خیر؟ اضافه کرد: درصورت مغایرت اساسی هر طرح تفصیلی با طرح جامع، نیاز است که به کمیسیون عالی معماری و شهرسازی جهت بررسی و اعلام نظر ارسال شود؛ در غیر اینصورت پس از تصویب طرح‌های تفصیلی در کمیسیون ماده پنج و ابلاغ استانداری خراسان رضوی قابلیت اجرا خواهد داشت.

سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری مشهد عنوان کرد: شهردار مشهد به عنوان راس هرم مدیریت شهری، با جدیت پیگیر تصویب و ابلاغ طرح‌های تفضیلی هستند و از طرفی ما در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری مشهد، رییس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر، اداره کل راه و شهرسازی و همکاران اداره کل طرح‌ها و مطالعات شهرداری بصورت روزانه و هفتگی به بررسی طرح‌ها اختصاص داده‌ایم تا هرچه سریعتر طرح‌های مربوطه نهایی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->