موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

استقلال در سیرجان با نساجی بازی نمی‌کند

  • کد خبر: ۱۳۰۷۳۴
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۵
استقلال در سیرجان با نساجی بازی نمی‌کند
باشگاه استقلال به سازمان لیگ اعلام کرده به هیچ وجه حاضر نیست در سیرجان مقابل نساجی قرار بگیرد. به احتمال زیاد محل برگزاری این بازی تغییر خواهد کرد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سازمان لیگ برتر فوتبال دراقدامی عجیب اعلام کرده تک بازی سوپرجام میان استقلال و نساجی باید در شهر سیرجان برگزار شود. این تصمیم با اعتراض باشگاه استقلال همراه شده و مقامات این باشگاه به سازمان لیگ اعلام کرده‌اند که حاضر نیستند دراین شهر مقابل نساجی بازی کنند.

مهم‌ترین دلیل مسئولان باشگاه استقلال برای بازی نکردن درسیرجان مقابل نساجی مصافت است، اما ازجهاتی ممکن حضور دراین شهر برای بازیکنان استقلال حاشیه‌هایی هم به همراه داشته باشد. از طرفی گفته می‌شود ملی‌پوشان استقلال نیز خواستار سفرکوتاه‌تری برای برگزاری این بازی شده‌اند و به همین دلیل باشگاه استقلال اعتراض و مخالفت خود را به گوش تصمیم گیران در سازمان لیگ رسانده است.

با توجه به اینکه مسئولان نساجی نیز با بازی در سیرجان مخالفند به نظر می‌رسد سازمان لیگ در روز‌های آتی محل برگزاری این بازی را تغییر دهد و شهردیگری را به عنوان میزبان برگزیند. پیش از این قرار بود بازی فینال در مشهد برگزار شود، اما دلایلی مانع از برگزار این بازی در ورزشگاه امام رضا (ع) شهرمشهد شده است. هیچ بعید نیست این وضعیت درنهایت منجر به برگزاری فینال سوپرجام در ورزشگاه آزادی شود.

البته اگر مسئولان تیم نساجی با این تصمیم موافقت کنند وبپذیرند با توجه به اینکه بازی‌ها بدون تماشاگر است، درتهران مقابل استقلال قرار بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->