دادگستری تهران: مفسدان اقتصادی نتوانستند پرونده ۱.۷ میلیارد دلاری را منحرف کنند وزارت کشور: تا آخر تابستان همۀ ادارات پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴صهیونیست در تیراندازی در کرانه باختری زخمی شدند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش سخنگوی وزارت خارجه به شایعه دیدار پزشکیان و ترامپ معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است شلیک موشک یمن به‌ سوی تل‌آویو (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی راهی هند شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عملیات ضد صهیونیستی در تل‌آویو (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی برجای گذاشت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) میانجیگری امارات برای مذاکرات محرمانه رژیم صهیونیستی و سوریه کدام استان‌های کشور پنجشنبه‌ها تعطیل هستند؟ «مودی» سفر اروپایی خود را به تعویق انداخت استاندار خراسان رضوی: مذاکرات اولیه برای حضور رئیس‌جمهور در افتتاح فاز یک خط سه مترو مشهد انجام شده است پزشکیان دستور پیگیری جدی و فوری برای مقابله با فعالیت ماینرهای غیرقانونی را صادر کرد سازمان ملل: اقتصاد افغانستان وابستگی شدیدی به واردات و کمک‌های خارجی دارد تخلیه مناطق مرزی جامو و کشمیر آغاز شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دفتر نخست‌وزیری پاکستان خطاب به ارتش: به حملات هند «پاسخی قاطع» دهید درگیری میان هند و پاکستان پای تیم سازمان ملل را به کشمیر باز کرد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش شدیداللحن ترکیه به جنگ‌افروزی‌های رژیم صهیونیستی در منطقه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۳۸ فلسطینی دیگر در پی تجاوز‌های رژیم صهیونیستی | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۶۵۳ نفر رسید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) روند انتخاب پاپ جدید در واتیکان آغاز شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران با ابراز نگرانی از شرایط پیش‌آمده، هند و پاکستان را به خویشتن‌داری دعوت کرد شهادت ۷ یمنی در پی تجاوز رژیم صهیونیستی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب به منزل شهید رئیسی رفت حمله پاکستان به هند ۱۲ کشته برجای گذاشت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عمیق‌شدن اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی | مخالفت احزاب حریدی با دولت نتانیاهو پس از فراخوانده‌شدن به سربازی! عظیمی‌راد: برای یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در حاشیه شهر برنامه‌ریزی می‌کنند، در‌حالی‌که فقط یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر اتباع در حاشیه شهر داریم پاکستان در صورت عقب‌نشینی هند، آماده پایان تنش است (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خودروی رئیس برنامه واکسن فلج‌اطفال در ننگرهار هدف قرار گرفت

  • کد خبر: ۱۳۰۷۵۴
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۲
خودروی رئیس برنامه واکسن فلج‌اطفال در ننگرهار هدف قرار گرفت
منابع محلی ننگرهار اعلام کردند که خودرو حامل رئیس اجرای برنامه واکسن فلج اطفال در این ولایت هدف قرار گرفته و وی به شدت در این حادثه مجروح شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منابع محلی در ولایت ننگرهار اعلام کردند که خودرو حامل صمیم، رئیس برنامه واکسن فلج اطفال در این ولایت هدف انفجار مین قرار گرفته است.

به گفته این منابع محلی، این رویداد حوالی ساعت ۱۱:۰۰ پیش از ظهر امروز در منطقه‌ «کهی بازار» شهرستان اچین رخ داده است.

در این حادثه مسئول واکسن فلج اطفال به شدت مجروح شده، اما به کسی دیگری آسیب وارد نشده است.

مسئولان امنیتی طالبان در ولایت ننگرهار نیز وقوع این رویداد را تأیید کرده و از آغاز بررسی‌ها در این زمینه خبر داده‌اند.

فرد یا گروهی تاکنون مسئولیت این رویداد را بر عهده نگرفته است.

از آغاز سال جاری میلادی تاکنون دو مورد مثبت فلج اطفال از ولایات پکتیکا و کنر گزارش شده است که نسبت به چهار واقعه سال ۲۰۲۱ و ۵۶ واقعه سال ۲۰۲۰، کاهش قابل ملاحظه را نشان می‌دهد.

قلندرعباد، وزیر بهداشت دولت موقت طالبان از تلاش کارکنان برنامه محو فلج اطفال در امر مبارزه با این بیماری قدردانی نمود و گفت که مردم به خصوص پدران و مادران باید سلامتی آینده فرزندان‌شان و زحمات تیم های واکسیناسیون را در نظر گرفته و تمام اطفال زیر سن پنج سال شان را برای واکسینه کردن به مراکز بهداشت ببرند.

گفتنی است که افغانستان و پاکستان هنوز هم در سطح جهان تنها دو کشوری هستند که از ویروس فلج اطفال عاری نگردیده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->