صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ فراخوان جشنواره هنر‌های شهری مشهد ۱۴۰۵ منتشر شد نسرین بابایی: سریال «شغال» برای من یک تجربه عمیق انسانی بود نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی هنری امروز (پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴) حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب
سرخط خبرها

اکران فیلم توقیفی «رستاخیز» بالاخره به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۱۳۰۷۷۳
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۴
اکران فیلم توقیفی «رستاخیز» بالاخره به کجا رسید؟
با گذشت ۱۰ سال از زمان ساخت فیلم تاریخی رستاخیز هنوز شرایط برای اکران این اثر سینمایی مهیا نشده است و همچنان به عنوان فیلم توقیفی سینمای ایران از آن نام برده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، احمدرضا درویش بار دیگر نسبت به توقیف فیلم تاریخی-مذهبی «رستاخیز» واکنش نشان داد. او درباره رویکرد دوگانه نسبت به «رستاخیز» گلایه کرده و گفته: «فیلم در پلتفرم‌های خارجی در حال عرضه بین‌المللی است. مجوز بین‌المللی هم صادر شده، اما سوال این است که چطور این مجوز صادر شده و تماشاگران خارجی می‌توانند فیلم را ببینند، اما ایرانی‌ها روی پرده نه؟»

او توضیح داده: «گرچه قول‌هایی درباره این فیلم داده‌اند، اما این فیلم همچنان وضعیت نامشخصی دارد. دوستانی قبلا در جایگاهی بودند که نباید می‌بودند. آن‌ها رفتند، دوستان جدید هم برنامه‌هایی درباره فیلم دارند، ولی فقط آرزوست.»

درویش تاکید کرده که حاضر نیست از اکران سینمایی این فیلم کوتاه بیاید و گفته: «طبق عهدی که با عوامل، خدای خودم و صاحب رستاخیز بستم، این فیلم را برای پرده سینما ساخته‌ام و تمام امکانات فیلم برای نمایش در سالن استاندارد جمعی است که این آرزوی من محقق نشده است. اما آرزوی اصلی من محقق شد، یعنی اینکه فیلم ساخته شد.»

او ابراز امیدواری کرده که فیلم بالاخره روزی اکران می‌شود: «صبر من زیاد است و می‌دانم بالاخره اکران می‌شود. وقتی دیگر اسمی از ما نیست یا حتی صد سال دیگر، بالاخره فیلم یک فیلمساز دیده می‌شود. این فیلم مگر فقط برای جشنواره بود و بعد برود داخل قوطی؟ بالاخره فیلم از کشو درمی‌آید و دیده می‌شود.»

فیلم تاریخی «رستاخیز» به کارگردانی احمدرضا درویش، سال ۱۳۹۱ ساخته شده شد. این فیلم در سی‌و‌دومین جشنواره فیلم فجر در ۱۱ بخش نامزد دریافت سیمرغ بلورین بود و در نهایت در ۸ بخش از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی برنده سیمرغ بلورین شد. اکران فیلم در سال ۱۳۹۴ چند ساعت بیشتر ادامه نداشت و به خاطر اعتراض به نمایش تصویر حضرت ابوالفضل (ع) از پرده پایین آمد. سرنوشت اکران فیلم هنوز مشخص نیست.

منبع: فیلم نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->