«زائرسرای کرامت ۲» در مشهد افتتاح شد پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصدی احداث رینگ سلامت بوستان بجمهن مشهد شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند استقرار نیرو‌ها و تجهیزات خدمات شهری همزمان با شروع بارندگی در مشهد امسال مشهد به صورت ویژه به استقبال دهه کرامت می‌رود | خیابان امام رضایی‌ها نقطه عطف برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۳ است+ فیلم باران بهاری هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام برنامه‌های صدا وسیمای خراسان رضوی جهت برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اعمال قانون ۱۷۴۹ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | ۵۹ دستگاه خودرو متخلف توقیف شدند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) خودرو پراید در صدر جدول خودرو‌های آلاینده مشهد قرار دارد ترافیک پر حجم مشهد در مسیر حوزه‌های امتحانی کنکور سراسری ۱۴۰۳ (۶ اردیبهشت۱۴۰۳) ساعت کار مترو مشهد در روز برگزاری کنکور تغییر کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران بهاری درجاده‌های خراسان رضوی | مه‌گرفتگی در محور درگز-قوچان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) رونمایی از پوستر برگزاری دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود شورای شهر مشهد تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن را کلید زد شهرداری مشهدمقدس به عنوان دبیرخانه کمیته خلاقیت و نوآوری کلانشهر‌ها فعالیت خواهد کرد ۱۴۵ میلیارد تومان مطالبات مراکز طرف‌قرارداد تأمین‌اجتماعی خراسان‌رضوی پرداخت شد شهروند خبرنگار | درخواست کاهش ایستگاه‌های اتوبوسرانی در محدوده میدان فردوسی تا میدان استقلال مشهد + پاسخ علت دود غلیظ در مترو مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

خراسان رضوی رتبه دوم کشوری در تحت پوشش قراردادن بی‌سوادان ۱۰ تا ۱۹ سال

  • کد خبر: ۱۳۰۸۵
  • ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۵
خراسان رضوی رتبه دوم کشوری در تحت پوشش قراردادن بی‌سوادان ۱۰ تا ۱۹ سال
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی خبر داد: تعداد ۱۰۱ مرکز یادگیری در استان ثبت شده و مشغول فعالیت هستند که ما در خراسان رضوی یک چهارم مراکز یادگیری کشور را داریم، همچنین رتبه دوم کشور در تحت پوشش قراردادن بی‌سوادان ۱۰ تا ۱۹ سال از آن خراسان رضوی شده است. همچنین در بحث‌ شتاب‌بخشی و کیفیت بخشی در صدر کشور قرار داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی اسدی در نشست خبری به مناسبت هفته سوادآموزی اظهار داشت: تعلیم و تربیت و آموزش و یادگیری فرصت‌هایی هستند که ما برای زدودن بی‌سوادی در اختیار داریم. حرکت‌ها و تلاش‌هایی که در این حوزه در استان انجام شده حرکت‌هایی بسیار خوبی است و در راستای عدالت آموزشی، مهارتی و جنسیتی و گام‌های بلندی برداشته شده است.

وی ادامه داد: برای این کشور شایسته نیست که در آمار یونسکو جزء کشورهای دارای بی‌سواد قرار بگیریم، ما باید بتوانیم بی‌سوادی را از چهره کشور بزداییم.

ما توانستیم اختلاف سواد بین‌ زنان و مردان را کاهش دهیم و اختلاف حدود پنج درصد به ۱/۵ درصد در استان رسیده است که میانگین کشوری این اختلاف ۲/۷ درصد است که آمار باسوادان خراسان رضوی در مردان ۹۸/۷ درصد و در زنان ۹۷/۲ درصد است.

اسدی اظهار داشت: اختلاف آمار باسوادان شهری و روستایی کاهش یافته و آمار با سوادان شهری ۹۸/۳ درصد و باسوادان روستایی ۹۳/۸ درصد است که در جهت عدالت آموزشی اختلاف این دو نسبت به سال گذشته نیز کاهش داشته است.

وی با بیان اینکه توفیقات زیادی از سال گذشته تا به حال در خصوص برطرف‌سازی بی‌سوادی در کشور داشتیم گفت: تعداد ۱۰۱ مرکز یادگیری در استان ثبت شده و مشغول فعالیت هستند که ما در خراسان رضوی یک چهارم مراکز یادگیری کشور را داریم، همچنین رتبه دوم کشور در تحت پوشش قراردادن بی‌سوادان ۱۰ تا ۱۹ سال از آن خراسان رضوی شده است. همچنین در بحث‌ شتاب‌بخشی و کیفیت بخشی در صدر کشور قرار داریم.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: تا امروز در استان ۲۰ هزار و ۱۰۰ نفر جذب فرآیند سوادآموزی شده اند که البته فرآیند جذب تا پایان دی ماه نیز ادامه دارد. همچنین در طرح شتاب‌بخشی ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر امسال و همین تعداد در سال آینده بی‌سواد را جذب خواهیم کرد.

اسدی ادامه داد: یکی از موضوعات مورد نظر ما سوادآموزی عشایر و بی‌سوادان نوار مرزی بودند، این طرح جدیدی بود که به وزارت‌خانه اعلام کردیم که امیدواریم این افراد را جذب کنیم.

وی گفت: برای اتباع خارجی در حوزه سواد آموزی نیز سالانه چند هزار نفر را تحت پوشش داریم در این بخش در دوره سواد تا مرز سه هزار نفر را ثبت کنیم در دوره انتقال ۵۴۳ نفر را جذب کردیم. دوره سواد معادل پایه سوم و دوره انتقال پایان پایه ششم ابتدایی است.

وی بین داشت: در بحث استخدام نیروهای نهضتی، آموزشیاران جذب می‌شوند و آموزش‌دهندگان قبل از سال ۹۲ که دو دوره مستمر بیش از دو سوادآموز داشته باشند، نیز می‌توانند در آزمون جذب شرکت کنند. گروهی نیز به عنوان تک دوره‌ای‌ها که قبل از سال ۹۲ یک دوره داشتند و الان هم همکاری دارند به عنوان حق و التدریس همکاری دارند، ولی مشمول آزمون نخواهند بود.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: شهرداری مشهد نیز شش میلیارد تومان برای سواد آموزی هزینه می‌کنند که بخشی از آن به عنوان مشوق برای سوادآموزان که ورود پیدا می‌کنند، پرداخت می‌شود و بقیه به افرادی که در جذب کمک می‌کنند پرداخت می‌شود. این طرح الگویی برای بقیه شهرهای کشور شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->