شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند
سرخط خبرها

قرارگاه پیگیری اجرای سیاست‌های ابلاغی رهبری در قوه‌قضاییه تشکیل شد

  • کد خبر: ۱۳۰۸۸۵
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰
قرارگاه پیگیری اجرای سیاست‌های ابلاغی رهبری در قوه‌قضاییه تشکیل شد
معاون اول قوه قضاییه از تشکیل قرارگاه عملیاتی پیگیری اجرای سیاست‌های کلی و فرامین ابلاغی رهبری در قوه‌قضاییه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رهبر انقلاب اسلامی تیر ماه سال جاری در دیدار با رئیس و مسئولان قضایی به بیان رهنمود‌هایی در جهت پیشبرد اهداف قوه قضاییه پرداختند و بر اجرای سند تحول قضایی، مبارزه جدی با فساد، جلوگیری از صدور احکام ضعیف یا مخدوش، معطل نماندن هیچ‌یک از اختیارات و مأموریت‌های قانونی قوه‏قضاییه، پیشگیری از وقوع جرم، تنظیم ارتباط قوه‏قضاییه و ضابطان قضایی، مسئولیت قوه‏قضاییه در قبال امنیت روانی مردم و پیگیری پرونده‌های مهم و گوناگون در افکار عمومی تا حصول نتیجه تاکید فرمودند.

بلافاصله پس از این دیدار فوق، حجت الاسلام والمسلمین مصدق معاون اول قوه قضاییه در نامه‌ای به حضور ریاست قوه قضاییه ۱۸ راهکار برای تحقق فرامین رهبر انقلاب ارائه کردند و با دستور اکید ریاست قوه قضاییه مامور تهیه پیش نویس برنامه عملیاتی برای اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب شد و با برگزاری نشست‌های مشترک در دستگاه قضا و استفاده از نظرات متخصصان به منظور تدقیق مقرر گردید که قرارگاهی برای تحقق فرامین و پیگیری سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به ریاست معاون اول قوه قضاییه تشکیل شود.

معاون اول قوه قضاییه افزود: هدف قرارگاه این است که سیاست ها، تدابیر و فرامین رهبر انقلاب به طور دقیق پیگیری و در قالب سند تحول و برنامه‌های عملیاتی قوه قضاییه با اولویت و سرعت در تمام سطوح دستگاه قضایی پیگیری شود به نحوی که هیچ یک از تدابیر و سیاست‌های مذکور بدون اقدام و پیگیری نگردد.

مصدق رئیس قرارگاه عملیاتی پیگیری اجرای فرامین و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در قوه ‏قضاییه در گفت‌وگویی ضمن تشریح هدف قرارگاه فوق اظهار کرد: این قرارگاه با هدف برنامه ‏ریزی و هماهنگی واحد‌های مختلف قوه‏قضائیه و پیگیری مؤثر فرامین و سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب تشکیل شده است.

وی از رئیس دیوان عالی، دادستان کل کشور، رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه و معاون راهبردی قوه‌‏ قضاییه به عنوان دیگر اعضای قرارگاه نام برد و به وظایف و اختیارات تصریح شده در دستورالعمل به شرح زیر اشاره کرد.

به گفته معاون اول قوه قضاییه وظیفه اصلی قرارگاه شامل موارد زیر است:

-هماهنگی و تصویب برنامه‌های اجرائی بر اساس سیاست‏ها، تدابیر و فرامین رهبر معظم انقلاب از جمله فرامین مورخ ۷/۷/۱۴۰۱ و اولویت بندی برنامه‌‏ها؛ برنامه ریزی و هماهنگی بین معاونت‏‌ها، سازمان‏های تابعه و کلیه واحد‌های قضائی به منظور حسن اجرای فرامین و سیاست‏های کلی ابلاغی فوق الذکر در قوه‌‏قضاییه؛ پیگیری برنامه‏‌های اجرایی، تقسیم کار، زمان بندی، تعیین سهم هر یک از معاونت‏ها، سازمان‏های تابعه و واحد‌های قضایی و فراهم کردن بستر مناسب برای تشریک مساعی و تبادل تجربیات بین مجریان؛ هماهنگی، هم افزائی و بسیج کلیه امکانات و ظرفیت‏ها برای حسن اجرای فرامین و سیاست‌های ابلاغی ذکر شده در قوه قضاییه؛ نظارت مؤثر و کارآمد بر حسن اجرای فرامین و سیاست‌های موضوع این دستورالعمل در معاونتها، سازمان‌های تابعه و واحد‌های قضایی؛ تصویب پیوست رسانه‌ای و اطلاع رسانی برنامه‌ها و اقدامات؛

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه دبیرخانه قرارگاه در معاونت راهبردی قوه قضاییه تشکیل می‌شود، تصریح کرد: چنانچه حسن اجرای سیاست، تدابیر و فرامین رهبر معظم انقلاب، مستلزم اصلاح یا ارتقا یا تکمیل سند تحول قوه قضاییه باشد، با تصویب قرارگاه از طریق سازکار‌های موجود در سند تحول اقدام خواهد شد.

مصدق تاکید کرد: به منظور بررسی‌های دقیق و تهیه دستور کار قرارگاه و بررسی کارشناسی موضوعات، حداکثر ظرف ۱۵ روز کارگروه‌های تخصصی پیشگیری و مقابله با فساد برون و درون سازمانی؛ نظارت دستگاه قضائی با ضابطان؛ صیانت از نیروی انسانی و ارتقای کیفیت عملکرد؛ مراقبت از امنیت روانی جامعه و حقوق عامه تحت نظارت دبیرخانه تشکیل می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه سازوکاری دیده شده که کارگروه‌ها بر حسب موضوع از نظرات تخصصی و کارشناسی اساتید، صاحب نظران، مدیران و مسئولان ذیربط در درون و خارج از قوه قضاییه، مدیران کل دادگستری‌ها و قضات و نخبگان استفاده نمایند، گفت: دستگاه قضا در دوره تحول و تعالی و با تاسی از نگاه ریاست محترم قوه‏قضاییه، آماده شنیدن نظرات طیف‌ها و گروه‌های مختلف است و از این رهگذر در رابطه با پیگیری و اجرای فرامین ۸ گانه مقام معظم رهبری نیز استفاده می‌شود.

معاون اول دستگاه قضا تاکید کرد: به منظور عملیاتی شدن فعالیت قرارگاه، نشست‌های فصلی و سالانه حضوری و مجازی سراسری با حضور رؤسای کل، دادستان‌های مراکز استان‌ها، رؤسای مراکز حفاظت و اطلاعات و سایر مسئولان استانی ذیربط، با برنامه ریزی خاص برگزار می‏گردد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->