بقایی: عاملان ۱۱ سپتامبر کسانی بودند که آمریکا پرورش داده است

  • کد خبر: ۴۴۴۵۰۹
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۲:۰۷
بقایی: عاملان ۱۱ سپتامبر کسانی بودند که آمریکا پرورش داده است
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به تاریخچه روابط آمریکا و گروه‌های تروریستی، گفت که استفاده از ۱۱ سپتامبر برای توجیه اقدامات نظامی علیه ایران نه تنها نادرست است بلکه به نوعی تلاش برای فریب افکار عمومی به شمار می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی درباره ادعا‌های وزیر جنگ آمریکا راجع به تروریسم و اتهام‌زنی به ایران در این خصوص نوشت:

روایت وزیر جنگ آمریکا در سالگرد ۱۱ سپتامبر درباره تروریسم دچار تناقض بنیادین است. نمی‌توان جنگ‌افروزی کرد، مرتکب ترور‌های وحشیانه شد، به غیرنظامیان حمله کرد و همزمان مدعی مبارزه با تروریسم و تعیین‌کننده تعریف آن بود.

عاملان ۱۱ سپتامبر ایرانی نبودند؛ بلکه همان کسانی بودند که آمریکا خود آنها را در دهه‌های پیشین سازماندهی کرده و پرورانده بود. پس از ۱۱ سپتامبر نیز آنچه در افغانستان و عراق به نام «جنگ علیه تروریسم» انجام دادید، حاصلی جز کشتار خیل عظیمی از غیرنظامیان بیگناه و ویرانی گسترده در افغانستان و عراق نداشت.

با این اوصاف، استفاده از سالگرد ۱۱ سپتامبر برای توجیه جنگ تجاوزکارانه علیه ایران، جنگی که با ترور بزدلانه مقامات یک کشور و هدف قرار دادن غیرنظامیان، از جمله زنان و کودکان، همراه بود، تلاشی شرورانه برای مشروعیت‌بخشی به تجاوزی غیرقانونی با استفاده از زبان مبارزه با تروریسم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.