پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره)
سرخط خبرها

کشف ماجرای کشف‌رود مشهد تا آخر هفته

  • کد خبر: ۱۳۰۹۹۱
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
کشف ماجرای کشف‌رود مشهد تا آخر هفته
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از ارائه گزارش تخلفات سامان‌دهی رود تاریخی مشهد تا پایان هفته خبر می‌دهد.

فاطمه رافع | شهرآرانیوز؛ تا پایان این هفته قرار است گزارش استانداری خراسان‌رضوی درباره کوتاهی‌ها و تخلفات در روند سامان‌دهی کشف‌رود ارائه شود؛ گزارشی که وزارت کشور ۹ مهر امسال برای ارائه آن ضرب‌الاجلی دوهفته‌ای تعیین کرده بود، اما مهلت این ضرب‌الاجل به پایان رسید و از سررسید ارائه گزارش خبری نشد.
جواد خدایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌رضوی، همان زمان درباره دلیل ارائه‌نشدن گزارش نهایی گفته بود گزارش‌های ارائه‌شده دستگاه‌ها ابهاماتی داشته و در نتیجه گزارش نهایی در مرحله ابهام‌زدایی است.

تأخیر در ارائه این گزارش نوک پیکان انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی را به‌سوی استانداری نشانه گرفته است و حجت‌الاسلام‌والمسلمین نصرا... پژمانفر که حوالی تیرماه امسال از ورود این کمیسیون به پرونده سامان‌دهی رودخانه تاریخی مشهد خبر داده بود، حالا در گفت‎‌وگو با شهرآرا از ارائه‌نشدن گزارش استانداری در موعد مقرر ابراز تأسف می‌کند و می‌گوید: از معاون عمرانی استاندار گله کردم که این گزارش با تأخیر روبه‌روست.
پژمانفر با اشاره به «عذرهایی» که استانداری برای تأخیر در ارائه این گزارش آورده است، اظهار می‌کند: تذکر دادم که گزارش تا پایان این هفته به‌دست ما برسد و پیگیر آن هستم.

پرونده سنگین کشف‌رود

او به بازدید روز جمعه خود از کشف‌رود اشاره می‌کند و وضعیت آنجا را «نابسامان» و «بسیار نگران‌کننده» می‌خواند؛ اشاره پژمانفر به موضوع آلایندگی کشف‌رود است که او پیش‌تر درباره آن از تخلیه روزانه پساب چهارصد تانکر به‌دلیل ساخته‌نشدن تصفیه‌خانه‌های محلی و مراکز صنعتی در این رودخانه گفته و از ورود کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای بررسی و برخورد با این تخلفات گفته بود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس با تأکید بر اینکه هر دستگاهی باید وظایف خود را در زمینه سامان‌دهی کشف‌رود انجام دهد، تأکید می‌کند: امروز این موضوع از نان شب هم واجب‌تر است. سامان‌دهی کشف‌رود از مسائل ملی است که پرونده‌ای سنگین در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای آن تشکیل شده است و پیگیر هستیم.

پژمانفر درباره اهمال در تخصیص اعتبارات ملی برای سامان‌دهی کشف‌رود هم که پیش‌تر خدایی به آن اشاره کرده بود، این‌طور می‌گوید: پیگیر اختصاص بودجه‌های ملی هستیم. البته این موضوع به این معنا نیست که اگر در سطح ملی کوتاهی شده است، در سطح استانی و شهری هم کوتاهی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->