تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم
سرخط خبرها

کاهش ۳۰ درصدی مصرف کیک با «پروژه قرص»

  • کد خبر: ۱۳۱۲۰
  • ۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۰
کاهش ۳۰ درصدی مصرف کیک با «پروژه قرص»
رییس انجمن شیرینی و شکلات با بیان اینکه پروژه قرار دادن قرص میان کیک اثرات منفی روی صنایع داشته است گفت: این پدیده مصرف کیک در کشور را ۱۰ تا ۳۰ کاهش داده است.
به گزارش شهرآرانیوز، جمشید مغازه‌ای، رییس انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات درخصوص آخرین وضعیت پدیده پیداشدن قرص در کیک اظهار کرد: این موضوع مسئله‌ای امنیتی است و ارتباطی به بخش تولید و توزیع این محصولات ندارند، ما این موضوع را به نیرو‌های امنیتی سپردیم تا مشخص شود چه جریابی، اشخاصی یا باندی به دنبال تخریب صنعت غذا و شیرینی و شکلات کشور بودند.

وی افزود: این واهمه وجود داشت که این دست اقدامات به صنایع غذایی دیگر نیز نفوذ پیدا کند و صنایع غذایی کشور را فلج کند، اما درحال حاضر گزارش جدیدی نداریم و موضوع فروکش کرده است و تنها در شبکه‌های اجتماعی به صورت شوخی به آن پرداخته می‌شود.

عوامل قرار دادن قرص در کیک‌ها هنوز شناسایی نشده است

رییس انجمن صنفی صنایع بیسکویت،  شیرینی و شکلات ادامه داد:  بر اساس پیگیری‌های انجام شده هنوز عوامل اصلی این رویداد شناساسی نشده اند.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه این پدیده در صنعت شیرینی و شکلات فروکش کرده، اما اثرات خود را بر روی این صنعت گذاشته است.

رییس انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات با اشاره به کاهش مصرف کیک در کشور گفت: با توجه به آگاهی مردم بعید به نظر می‌رسد که این پدیده عواقب درازمدت برروی مصرف شیرینی و شکلات و کیک در کشور داشته باشد.

وی اظهار داشت:طبیعی است که درحال حاضر مردم از مصرف کیک خود داری می‌کنند، اما این مسائله به مرور برطرف خواهد شد و این اطمینان میان مردم ایجاد می‌شود که امکان قرار دادن قرص در فرآیند تولید و عرضه وجود ندارد.

کیک و شیرینی را از فروشگاه‌های معتبری خریداری کنید

مغازه‌ای گفت: این پدیده باعث شده است که مصرف کیک در کشور ۱۰ تا ۳۰ درصد کاهش یابد؛ این رویداد بیشتر در روستا‌ها رخ داد و مردم این محصولات را از فروشگاه‌های ناشناس و نا معتبر خریداری کرده بودند.

وی تاکید کرد که در صورتی که مردم انواع کیک و شیرینی و شکلات را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنند مطمئن باشند این حوادث روی نخواهد داد.

وی در ارتباط با میزان صادرات شیرینی و شکلات در سال جاری اظهار داشت: گمرک در ۴ ماه ماه گذشته آمار جدیدی درباره میزان صادرات، صنایع تولید کننده شیرینی، شکلات و بیسکوئیت ارائه نداده است، اما پیش بینی می‌شود که میزان صادرات در سال جاری از صادرات  ۸۰۰ میلیون دلاری سال گذشته کمتر نباشد.

این مقام صنفی گفت: در صورتی که این پدیده بعد وسیع‌تری داشت و فروکش نمی‌کرد به طور قطع روی صادرات نیز اثر می‌گذاشت، اما با حضور به موقع دستگاه‌های نظارتی و امنیتی این موضوع برطرف شد.

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->