انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان سرپرست دفتر ارزیابی اثرات زیست‌محیطی منصوب شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان واریز حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان مشخص شد+ جدول و زمان واریز نقش پررنگ آموزش و پرورش در رفع کم‌تحرکی نسل جدید چطور ریاضی دانش‌آموزان را تقویت کنیم؟ سؤالات امتحان نهایی با رعایت استاندارد طرح شدند | وضعیت قطع برق در حوزه‌های امتحانی چطور خواهد بود؟ مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی: هیچ تغییری در محاسبه مبنای حقوق بازنشستگی صورت نگرفته است خراسان رضوی رتبه نخست اجرای طرح درمان ناباروری را در اختیار دارد فوت ۱۱۷ نفر براثر غرق‌شدگی در کشور | بوشهر در صدر استان‌ها (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)  بیش از  ۶۰ درصد تخت‌های بیمارستانی مشهد فرسوده است قتل فجیع جوان ۳۳ساله وسط خیابانی در مشهد واریز حقوق بازنشستگان از فردا (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نحوه محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت طلایی ایران برای جوان شدن جمعیت تا سال ۱۴۲۵ علائم هشداردهنده اولیه پیری در ۴۰سالگی چیست؟ «جوانه ماش» بمب ویتامین و پروتئین وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد
سرخط خبرها

مصرف بی رویه مردم یکی ازعلل کمبود آنتی‌بیوتیک‌ها در بازار است

  • کد خبر: ۱۳۱۴۵۵
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۷
مصرف بی رویه مردم یکی ازعلل کمبود آنتی‌بیوتیک‌ها در بازار است
با شیوع آنفولانزا کمبود برخی دارو‌ها در بازار کم شده است که مصرف بی رویه مردم یکی از علل کمبود بعضی از دارو‌ها در داروخانه‌ها است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، متاسفانه با شیوع سرماخوردگی، مصرف برخی آنتی‌بیوتیک‌ها افزایش چشمگیری پیدا کرده است؛ و به گفته دکتر سارا رحیم زاده اسکویی،مسئول فنی یکی از داروخانه‌های مشهد مصرف بی رویه مردم یکی از علل کمبود آنتی بیوتیک‌ها دربازار و دارو خانه می‌باشد.

وی گفت: مسلما کمبود دارو به خصوص دارو‌های بیماران خاص پا برجاست و نمی‌شود انکار کرد، اما مصرف خودسرانه دارو در کشور هم بی علت نیست و اینکه برخی از پزشکان در هر نسخه تجویز دارو‌های زیادی می‌کنند. مسلما این نوع تجویز‌ها توسط پزشک و ارائه بدون نسخه دارو از سوی داروخانه‌ها در کنار سوء مدیریت ارگان‌های مربوط به کمبود دارو کمک کرده است.

وی تصریح کرد: متاسفانه آنفولانزا زیاد شده و دارو هم کم است. دسترسی راحت مردم به این دسته از دارو‌ها حتی بدون تجویز پزشک باعث شده در زمانیکه شاهد شیوع بیماری آنفولانزا باشیم کم شود. شربت چرک خشک کن و آنتی بیوتیک از آن دسته دارو‌هایی است که فقط باید با نظارت و تجویزپزشک ارائه شود. اما متاسفانه بعضی از افراد به تشخیص خودشان در بیماری و بدون مراجعه پزشک و درنظر نگرفتن عوارض آن دارو‌ها را دریافت می‌کنند. همچنین بعضی وقت‌ها خلط موجود در حلق دلیل آلودگی هوا است و ربطی به چرک گلو ندارد و همین خود درمانی مردم تاثیرات منفی به همراه دارد. در بیماری آنفولانزا مگر اینکه بیماری همراه با عفونت باکتریال باشد که نیاز به آنتی بیوتیک باشد.

این داروساز بابیان اینکه مهمترین مسئله‌ای که این روز‌ها باید دوباره رعایت شود زدن ماسک است. تصریح کرد: در دو سالی که کرونا شیوع پیدا کرد مردم استفاده بیشتری از ماسک داشتند که از شیوع آنفولانزا هم جلوگیری می‌کرد. اما به دلیل اینکه بیماری نسبتا فروکش کرده است مردم استفاده از ماسک را هم کاهش داده اند و همین دلیل اصلی شیوع گسترده آنفولانزا می‌باشد.

دکتر اسکویی در ادامه گفت: تنها راه پیشگیری آنفولانزا که شیوع آن گسترده شده است استفاده از ماسک و مصرف روزانه ویتامین ث است. بزرگسالان هم اگر علائم آنفولانزا داشتند تا سه روز اول می‌توانند با قرص سرماخوردگی، ویتامین ث و قرقره آب نمک که ترشحات حلق و بینی را پاکسازی می‌کند استفاده کنند. اگر پس از سه روز و رعایت این موارد هنوز علائم بیماری برقرار بود آن موقع می‌توانند به پزشک مراجعه کنند. برای کودکان هم که دچار آنفولانزا هستند از شربت‌های سرماخوردگی و اسپری‌های سدیم کلراید استفاده شود. اگر بعد از دو روز این بیماری همچنان پا برجا بود می‌توانند به دکتر مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->