قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

هشدار؛ تعمیرکاران قلابی لوازم خانگی در کمین

  • کد خبر: ۱۳۱۶۱۶
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴
هشدار؛ تعمیرکاران قلابی لوازم خانگی در کمین
۸۰ تا ۹۰ درصد کالای قاچاقی که وارد کشور می‌شود، در فضای مجازی به فروش می‌رسد.

به گزارش شهرارانیوز، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران با بیان اینکه ۸۰ تا ۹۰ درصد کالای قاچاقی که وارد کشور می‌شود، در فضای مجازی به فروش می‌رسد، گفت: حدود ۹۰ درصد تعمیرات در فضای مجازی و تلفن ۱۱۸ ارائه می‌شود که عمده این شماره‌ها برای افراد سودجو و کلاهبردار است که هیچگونه مجوزی برای تعمیرات و نمایندگی لوازم خانگی ندارند و پول‌های هنگفتی هم از مردم دریافت می‌کنند.

اکبر پازوکی با بیان اینکه بسیاری از سایت‌های فروش آنلاین، کالاهای قاچاق عرضه می‌کنند، اظهار کرد: به نظر می‌رسد دولت، بازار و صنعت لوازم خانگی را رها کرده است؛ چرا که سایت‌های فروش آنلاین، لوازم خانگی قاچاقی را می‌فروشند که ورودش به کشور از پنج سال پیش ممنوع شده است. سوال این است که این سایت ها، محصولات خود را از کجا تأمین می‌کنند؟

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران توزیع لوازم خانگی را فضای مجازی را یک چالش جدی توصیف کرد و گفت: ۸۰ تا ۹۰ درصد کالای قاچاقی که وارد کشور می‌شود، در فضای مجازی به فروش می‌رسد.

وی همچنین با بیان اینکه در حال حاضر یکی از مشکلات مرکز اطلاعات تلفنی ۱۱۸ و فضای مجازی است، اظهار کرد: حدود ۹۰ درصد تعمیرات در فضای مجازی و تلفن ۱۱۸ تهیه می شوند که عمده این شماره‌ها برای افراد سود جو و کلاهبردار است که هیچگونه مجوزی برای تعمیرات و نمایندگی لوازم خانگی ندارند و پول‌های هنگفتی هم از مردم دریافت می‌کنند. برخی هم در ۱۱۸ خود را نماینده اصلی شزکت‌ها معرفی می‌کنند. توصیه ما به مردم این است که شماره نمایندگی و تعمیرات را از مراکز معتبر تهیه کنند.

پازوکی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ برندی با عنوان سامسونگ یا ال جی، به جز تلفن همراه، در بازار نداریم. سایر کالاهای این برند تقلبی و بدون گارانتی است، گفت: در استفاده از فضای مجازی برای تبادل یک کالا باید همواره این موضوع را در نظر داشت که ممکن است تبلیغ صورت گرفته برای کالا ماهیت واقعی نداشته باشد و در پس این تبلیغ افرادی شیاد فعالیت کنند که ممکن است قصد کلاهبرداری داشته باشند. همچنین بهتر است قبل از تماس با فروشنده و خرید کالا توصیه‌های درج شده که جهت راهنمایی کاربران در سایت قرار داده شده توجه شود تا مردم در دام کلاهبرداران نیفتند.

وی از شهروندان خواست که برای انتخاب شرکت گارانتی معتبر از سامانه ۱۲۴ یا سایت irangs.ir استفاده کنند و گفت: شرکت‌های دارای مجوز در این سایت‌ها مشخص شده‌اند. اما واحدهای صنفی فروش لوازم خانگی جواز کسب دارند که با این جواز فقط می‌توانند لوازم خانگی بفروشند نه اینکه گارانتی ارائه دهند. تعمیرکار هم می‌تواند با جواز کسب تعمیرات انجام دهد، اما نمی‌تواند گارانتی ارائه کند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران در پاسخ به سوالی درباره کالاهایی که گارانتی آن‌ها تمام شده نیز گفت: کالاهایی که از قبل سال ۱۳۹۶ فروخته شدند تا ۱۰ سال در سازمان صمت ضمانت دارند و باید به مردم خدمات دهند. این شرکت‌ها هنوز خدمات می‌دهند. گارانتی ال جی گلدیران و برای سامسونگ، سام سرویس است. مابقی گارانتی ها برای برندهای کره ای اصلی، متفرقه و غیرقانونی هستند. وقتی فرآیند ۱۰ ساله تمام شود، اگر واردات آزاد شود دوباره به چرخه توزیع و خدمات برمی‌گردند و اگر تمام نشود، این شرکت‌های خدمات دهنده هم به مرور حذف می‌شوند.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->