ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مرورگر کروم از دو نسخه ویندوز دیگر پشتیبانی نمی‌کند

  • کد خبر: ۱۳۱۶۹۷
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۴
مرورگر کروم از دو نسخه ویندوز دیگر پشتیبانی نمی‌کند
گوگل از اوایل سال میلادی آینده به پشتیبانی مرورگر کروم در ویندوز ۷ و ویندوز ۸.۱ پایان خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز، کروم ۱۱۰ که قرار است هفتم فوریه منتشر شود، در هیچ کدام از این دو نسخه ویندوز کار نخواهد کرد. کاربران همچنان قادر خواهند بود از نسخه‌های قدیمی‌تر کروم در ویندوز ۷ و ویندوز ۸.۱ استفاده کنند اما دیگر نمی‌توانند نسخه‌های جدیدتر که قابلیت‌های جدید و امنیت به‌روز شده‌ای دارند را نصب کنند.

در صفحه پشتیبانی کروم که این خبر در آن اعلام شد، گوگل پیشنهاد کرد کاربران برای دریافت به‌روزرسانی‌های کروم، به ویندوز ۱۰ تا ویندوز ۱۱ ارتقا پیدا کنند. این مسئله برای کاربرانی که سیستم‌هایشان از نسخه‌های جدید سیستم عامل مایکروسافت پشتیبانی نمی‌کند، شرکت‌هایی که همچنان از ویندوز ۷ و ویندوز ۸.۱ استفاده می‌کنند و افرادی که توان مالی خرید رایانه جدید را ندارند، دشوار خواهد بود. با این حال، گوگل ناچار بود بالاخره به این پشتیبانی پایان دهد. گوگل اعلام کرده که زمان پایان پشتیبانی این شرکت با پایان پشتیبانی مایکروسافت از ویندوز ۷ و ویندوز ۸.۱ در ۱۰ ژانویه، مطابق شده است.

بر اساس گزارش وب سایت انگجت، اما گوگل، از کروم در ویندوز ۷ به مدت طولانی‌تر از برنامه ریزی قبلی، پشتیبانی کرده است. این شرکت پیش از این اعلام کرده بود انتشار به‌روزرسانی‌های کروم برای این سیستم عامل را در سال ۲۰۲۱ متوقف خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->