آمادگی مشهد برای  اسکان ۸۰۰ هزار زائر امام رضا(ع) در هر شب در ایام پایانی ماه صفر استاندار خراسان رضوی: کارگروه احداث شهرک سلامت در مشهد تشکیل می‌شود مجموعه‌های مردمی در تدارک پذیرایی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴ مشهد + فیلم عکس‌هایی از تمرین ارکستر سمفونیک تهران رونمایی از کتاب «در سایه‌سار خورشید» با موضوع فرهنگ میزبانی توسط شهرداری مشهد پیش‌بینی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در مشهد برای تقویت مسیر‌های عبوری و منتهی به حرم مطهر در روز‌های پایانی صفر خراسان رضوی، قطب صنایع دستی کشور؛ ۲۳ هزار هنرمند و ۷۰۰ فروشگاه فعال ابراز نگرانی معاون استاندار خراسان‌رضوی از شدت آلودگی هوای مشهد تجهیز ۸۰ چراغ راهنمایی در مشهد به برق اضطراری شهردار منطقه ۳ مشهد مطرح کرد: خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به زائران با ۴۰ پاکبان و تجهیزات کامل در دهه آخر ماه صفر استقرار جایگاه‌های ویژه عرضه کالا و نان در مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران در دهه آخر ماه صفر خدمات ویژه اتوبوسرانی مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قائم‌مقام ستاد دهه پایانی صفر شهرداری مشهد: مدیریت شهری ۲۴ساعته برای خدمت به زائران تلاش می‌کند | پیش‌بینی ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم شهرداری منطقه ثامن مشهد آماده میزبانی از زائران دهه آخر صفر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از سه‌شنبه خدمت‌رسانی شهرداری مشهدمقدس به زائران اربعین و آماده‌باش کامل برای دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ مسدودی سه‌روزه جاده قدیم مشهد از ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی برای خدمت‌رسانی در دهه پایانی ماه صفر| خدمت‌رسانی صلواتی تعدادی از ناوگان در شب شهادت امام رضا(ع) در معابر منتهی به حرم بهره‌برداری از ۵ پارکینگ موقت در هسته مرکزی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ کیفیت هوای کلانشهر مشهد قابل‌قبول شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اکران‌های شهری با موضوع «همسایه‌داری» در مشهد

  • کد خبر: ۱۳۱۸۴۶
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸
اکران‌های شهری با موضوع «همسایه‌داری» در مشهد
معاون فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد از اکران‌های محیطی با موضوع «همسایه‌داری» در قالب بیلبورد‌ها و استرابورد‌های شهری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف اسماعیل زاده با بیان اینکه فطرت ما انسان‌ها براساس زندگی جمعی و اجتماعی شکل گرفته است، اظهار کرد: در زندگی اجتماعی همسایه یکی از عناصر مهم به شمار می‌آید چرا که بعضا از نزدیک‌ترین افراد به ما، همسایگان هستند.

وی ضمن اشاره به اینکه در تعالیم دینی ما به موضوع همسایه‌داری و حقوق همسایه بر افراد تاکید شده است، ادامه داد: حضرت علی (ع) در آخرین وصیت خود به فرزندانشان می‌فرمایند: مراعات حال همسایه‌ها را بنمایید؛ توجه به همسایه وصیت پیامبرتان است، رسول خدا همواره ما را نسبت به همسایه‌ها سفارش می‌کرد تا آن که گمان کردیم همسایگان را وارث قرار خواهد داد.

معاون فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد عنوان کرد: متاسفانه با توجه به رشد شهر نشینی و تغییر سبک زندگی، همسایه و همسایه‌داری جایگاه خود را از دست داده و اگر این موضوع توسط نهاد‌های فرهنگی توصیه نشود، ممکن است موضوع مهم همسایه داری هر روز کم رنگ‌تر شود.

اسماعیل‌زاده تصریح کرد: موضوع همسایه داری را می‌توان در جای جای احادیث و روایات مشاهده کرد که نشان از اهمیت این موضوع در روابط اجتماعی دارد.

وی ضمن اشاره به اکران‌های شهری با موضوع همسایه‌داری در سطح مشهد، بیان کرد: در این راستا استرابورد‌ها و بیلبورد‌ها با پیام‌های همسایه داری طراحی و به سخن حضرت زهرا (س) مبنی بر اینکه «اول همسایه و سپس خانه خود» مزین شده است.

معاون فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد اضافه کرد: ۵۱ بیلبورد و ۶۷ استرابورد با موضوع همسایه داری با عناوینی همچون من همسایه ام را دوست دارم و با همسایه خود مهربان باشیم، در سطح شهر نصب شده است.

اسماعیل زاده عنوان کرد: این کار به همت اداره توسعه و اخلاق اجتماعی سازمان فرهنگی صورت گرفته؛ در این رابطه ۵۱ بیلبورد در مساحت بیش از هزار و ۵۰۰ متر مربع با عنوان «با هم سایه باشیم»، اکران شده است.

وی افزود: همچنین اکران ۳۴ استرابورد با عنوان با همسایه خود مهربان باشیم، ۱۷ بیلبورد با عنوان من همسایه‌ام را دوست دارم و ۱۶ بیلبورد با عنوان در آپارتمان آلودگی صوتی ایجاد نکنیم نیز در سطح شهر انجام شده است.

معاون فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: اکران استرابورد‌های «ایران همدل» نیز در مناطق مختلف مشهد صورت گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->