نمایشگاه کتاب چقدر فروخت؟ آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

تمدید مهلت ارسال اثر و ایده به جشنواره کتاب و رسانه تا دوازدهم آبان‌

  • کد خبر: ۱۳۲۰۱۵
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳
تمدید مهلت ارسال اثر و ایده به جشنواره کتاب و رسانه تا دوازدهم آبان‌
مهلت ارسال اثر و ایده به بیستمین دوره جشنواره کتاب و رسانه تا دوازدهم آبان‌ماه ۱۴۰۱ تمدید شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بیستمین دوره جشنواره کتاب و رسانه با هدف افزایش توجه به کارکردهای رسانه در حوزه نشر و ترویج کتابخوانی، شناسایی، معرفی و تقویت حضور و فعالیت خبرنگاران، روزنامه‌نگاران، عکاسان و برنامه‌سازان حوزه کتاب، افزایش سطح و کیفیت تولید آثار مرتبط با حوزه کتاب در رسانه‌های کشور، تقویت ارتباط حلقه‌های صنعت نشر و رسانه، ریل‌گذاری برای تولیدات خلاقانه از طریق شناسایی، معرفی و حمایت از ایده‌های برتر تولید محتوای رسانه‌ای و... برگزار می‌شود.

جشنواره کتاب و رسانه پس از فروکش کردن همه‌گیری کرونا و با وقفه‌ای یک ساله مجدداً آغاز به کار کرده است. جشنواره در دوره بیستم با پوست‌اندازی و تحول جدی در رویکردها و شکل اجرا، در دو بخش «مسابقه آثار تولید شده» و «ایده‌پردازی تولید محتوای رسانه‌ای» پذیرای آثار و ایده‌های علاقه‌مندان است.

به این دوره از جشنواره که مبتنی بر آیین‌نامه جدید برگزار می‌شود، چهار جایزه ویژه «ناشران فعال در استفاده از رسانه»، «شخصیت فعال رسانه‌ای کتاب»، «اثر برگزیده به انتخاب مردم» و «رسانه حامی کتاب» نیز افزوده شده است.

در بخش «مسابقه آثار» آثار ارسالی در سه حوزه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، پخش رادیویی و تلویزیونی و رسانه‌های اجتماعی بررسی و ارزیابی می‌شوند.

بر اساس این فراخوان، حوزه «مطبوعات و خبرگزاری‌ها» شامل همه محتواهای متنی، عکسی، گرافیکی، صوتی و تصویری است که در روزنامه‌ها، نشریات، خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری منتشر شده باشند. صاحبان آثار در این حوزه در ۱۰ محور تیتر، خبر، گزارش‌خبری، گفت‌وگو، یادداشت، مقاله و نقد تخصصی، کاریکاتور، گرافیک (اینفوگراف، پوستر، طرح گرافیکی و...)، عکس (تک عکس، گزارش تصویری و...) و محصولات چندرسانه‌ای می‌توانند آثار خود را ارسال کنند.

در حوزه «پخش رادیویی و تلویزیونی» کلیه محتواهای صوتی و تصویری که در شبکه‌های استانی، ملی و بین‌المللی صدا و سیما، سرویس‌های ویدئویی درخواستی (vod) و شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی اینترنتی پخش شده باشد، مجاز به شرکت در این جشنواره هستند.

علاقه‌مندان می‌توانند آثار این حوزه را در هفت محور گزارش خبری، برنامه ترکیبی، مستند، گفت‌و‌گو و میزگرد، داستانی و نمایشی، پویانمایی و عروسکی و مواد تبلیغی (تیزر، وله، نماهنگ و...) به جشنواره ارسال کنند.

حوزه «رسانه‌های اجتماعی» شامل شبکه‌های اجتماعی، رسانه‌های کاربرمحور، پادکست‌ها، ویکی‌ها و بلاگ‌ها است. در این حوزه محتواهای تولید و به اشتراک گذاشته شده بر بستر رسانه‌های اجتماعی شامل شبکه‌های اجتماعی، رسانه‌های کاربرمحور، پادکست‌ها و بلاگ‌ها داوری خواهند شد.

محورهای این حوزه در سه بخش «متن بر بستر رسانه‌های اجتماعی» (وبلاگ، یادداشت و...)، «عکس و گرافیک بر بستر رسانه‌های اجتماعی» (تک عکس، گزارش تصویری، اینفوگراف، پوستر، طرح گرافیکی، عکس‌نوشت و...) و «چندرسانه‌ای بر بستر رسانه‌های اجتماعی» (پادکست، گفت‌و‌گو و میزگرد زنده، ولاگری، پویانمایی، موشن‌گراف و...) مورد ارزیابی و بررسی داوران بیستمین دوره جشنواره کتاب و رسانه قرار خواهند گرفت.

بخش «ایده‌پردازی تولید محتوای رسانه‌ای» با هدف استفاده از ظرفیت بالقوه مخاطبان، علاقه‌مندان به تولید محتوا، ذی‌نفعان صنعت نشر و تجمیع ایده‌های خلاقانه خلق محتوا با موضوع کتاب و نشر، از این دوره به جشنواره کتاب و رسانه اضافه شده است. در این بخش افرادی که ایده‌هایی خلاقانه برای تولید محتوای رسانه‌ای با موضوع «ترویج گونه‌های جدید کتاب» دارند، می‌توانند ایده‌های خود را برای جشنواره ارسال کنند.

صاحبان ایده‌های پذیرش اولیه شده، به حضور در رویداد ایده‌پردازی دعوت می‌شوند تا با کمک راهبران و مشاوران تخصصی، ایده‌های خود را پرورش دهند. نهایتاً در روز ارائه و مجاب‌سازی فرصت خواهند داشت تا ایده خود را به صورت آسانسوری، به اعضای هیأت داوران این بخش ارائه دهند.

علاوه بر تقدیر از ایده‌های برتر، خانه کتاب و ادبیات ایران، از ایده‌پردازان منتخب حمایت خواهد کرد تا به تولید محتوای خود اقدام کنند.

لازم به ذکر است به دلیل عدم برگزاری جشنواره در سال ۱۴۰۰، در این دوره، آثاری که در محدوده زمانی اول مهرماه ۱۳۹۹ تا ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۱ منتشر شده باشند، پذیرش خواهند شد. هر فرد نیز می‌تواند حداکثر هفت اثر در محورهای مختلف بخش «مسابقه آثار تولید شده» به جشنواره ارسال کند.

علاقه‌مندان برای شرکت در بیستمین دوره جشنواره کتاب و رسانه تا دوازدهم آبان‌ماه ۱۴۰۱ فرصت دارند با مراجعه به اینجا نسبت به مطالعه آیین‌نامه و ارسال آثار و ایده‌های خود اقدام کنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->