طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است
سرخط خبرها

سردرگمی مهاجران افغانستانی متقاضی دریافت اقامت در آمریکا

  • کد خبر: ۱۳۲۰۸۲
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸
سردرگمی مهاجران افغانستانی متقاضی دریافت اقامت در آمریکا
وال استریت ژورنال گزارش داده است که بسیاری مهاجران افغانستانی که به آمریکا منتقل شدند برای دریافت اقامت دائمی این کشور با مشکلاتی مواجه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامۀ آمریکایی وال استریت ژورنال در مطلبی نوشته است که افغان‌هایی که به آمریکا منتقل شده‌اند در بلاتکلیفی به سربرده و در جستجوی دریافت مدرک اقامت دائمی این کشور هستند.

این روزنامه آمریکایی نوشته است که به دنبال قدرت گرفتن طالبان در افغانستان ۸۰ هزارنفر از مهاجران این کشور به آمریکا منتقل شده و در حال حاضر وضعیت آنها برای اقامت دائمی در این کشور مشخص نیست.

در ادامه این مطلب آمده است که این افغان‌ها حتی در حالیکه شروع به یافتن خانه و شغل کرده‌اند، در مشکلات قانونی گرفتار شده‌اند زیرا مسیرهای رسیدن به ویزا یا گرین کارت مبهم باقیمانده است.

دولت بایدن رئیس جمهور آمریکا از کنگره خواسته تا برای همه افغان‌های منتقل شده به این کشور زمینۀ دریافت شهروندی آمریکا را فراهم کند.

این روزنامه در ادامه نوشته است که کار روی تصویب قانون در این خصوص در کنگره به دلیل بررسی اضافی معطل است.

وال استریت ژورنال گفته است که مهاجران باید برای پذیرش و دریافت پناهندگی به دولت آمریکا ثابت کنند که جان آنها در افغانستان با خطر روبرو بوده است.

اما مارگارت استوک، فعال حقوق بشر ضمن انتقاد از این رویه اعلام کرد که ما مهاجران افغانستان را به سرعت از این کشور خارج کرده و در حال حاضر از آنها سوال می‌کنیم که آیا جان آنها در خطر است یا خیر که تمام این فرآیند غیرمنطقی به نظر می‌رسد.

از طرف دیگر در حالی که این روزنامه چاپ آمریکا گفته است که به رغم مشکلات و ابهام به وجود آمده به احتمال زیاد بسیاری افغان قادر به دریافت پناهندگی خواهند بود، اما فعالان حقوق مهاجران معتقدند که برخی از افراد برای دریافت اقامت در آمریکا با مشکل مواجه خواهند بود.

پیشتر مقامات آمریکا اعلام کرده بودند که پذیرش مهاجران جدید افغانستانی براساس ویزای بشردوستانه و اقامت موقت آنها در این کشور را متوقف کردند.

دولت آمریکا گفته است براساس سیاست جدید تمرکز بر اقامت دائمی مهاجران افغانستانی است که پیش از این در عملیات تخلیه از این کشور خارج شدند.

رویترز نوشت: این تغییر سیاست به دنبال انتقاد برخی نمایندگان و سازمان های امور مهاجران آمریکا درباره ناتوانی دولت این کشور در خروج مهاجران افغانستانی در خطر تهدید از سوی طالبان اتخاذ شده است.

این در حالی که مقامات دولت بایدن عملیات تخلیه مهاجران افغانستان را موفق عنوان کرده و اعلام کردند که در این عملیات بیش از ۹۰ هزار مهاجر افغانستان از این کشور خارج شده و در حال طی مراحل پذیرش در این کشور هستند.

مقامات آمریکا بارها اعلام کردند که متعهد به خروج مهاجران افغانستان همکار نیروهای خارجی بوده و تا آخرین نفر این اقدام را ادامه خواهند داد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->