همه‌چیز درباره تمدید کارت‌های طرح آمایش ۱۸ اتباع خارجی + جزئیات (۸ مرداد ۱۴۰۴) افغانستان با ۱۰ میلیارد کسری تجاری بزرگترین واردکننده کالا در فراق شاعر بلخ | صالح محمد خلیق در یک تصادف جان خود را از دست داد افزایش تردد ناوگان حمل و نقل کالا در پایانه مرزی دوغارون هشدار یک مقام سازمان ملل درباره شوک‌های تغییرات اقلیمی در افغانستان وقوع زمین‌لرزه در هرات (۷ مرداد ۱۴۰۴) پایان هفته هفدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان | نماینده هرات با اقتدار به صدر جدول تکیه زد هشدار سازمان ملل درباره تاثیر گرمای بی‌سابقه بر زندگی مردم افغانستان مدارک لازم جهت دریافت کارت کار ویژه اتباع خارجی (۶ مردادماه ۱۴۰۴) زهره‌وند: سفر رئیس‌جمهور به افغانستان یک خطای راهبردی است سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای سفر رئیس‌جمهور به افغانستان ابلاغ نشده است سردار نقدی در تایباد: ایران و افغانستان یک ملت هستند افشاگری دیلی تلگراف: شبه نظامیان طالبان پناهندگی گرفته و به انگلیس آمده‌اند طالبان از عبور بیش از ۹۶ هزار پرواز بین‌المللی از آسمان افغانستان در سال جاری خبردادند دست یاری مشهد برای تحول در ساختار مدیریت شهری هرات سفیر ایران در کابل درباره اشتغال اتباع ۲ کشور با طالبان رایزنی کرد شگفتی نماینده هرات در لیگ برتر فوتسال افغانستان | کامبک جواب داد پاکستان به رسمیت شناسی طالبان را در حد گمانه‌زنی دانست حامد کرزی: احترام به حق تعیین سرنوشت فلسطینی‌ها، راه‌حل بحران خاورمیانه است معاون سخنگوی حکومت طالبان: فرمان عفو عمومی شامل همه مهاجران بازگشتی است احتمال وقوع سیل در ۹ ولایت افغانستان (اول مردادماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید دوباره حامد کرزی بر لزوم بازگشایی مدارس دخترانه

  • کد خبر: ۱۳۱۹۹۲
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۳
تاکید دوباره حامد کرزی بر لزوم بازگشایی مدارس دخترانه
رئیس جمهور پیشین افغانستان در تماسی با نماینده ویژه امریکا در امور افغانستان بار دیگر بر بازگشایی مکاتب دخترانه تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حامد کرزی رئیس جمهور پیشین افغانستان در گفت‌وگوی تلفنی با تام وست، نماینده ویژه امریکا در امور افغانستان بار دیگر بر بازگشایی مدارس دخترانه در افغانستان تاکید کرد.

دفتر مطبوعاتی حامد کرزی با انتشار اطلاعیه‌ای گفت: «دو طرف در این تماس تلفنی علاوه بر بحث در مورد وضعیت کنونی افغانستان، وضعیت اقتصادی و ضرورت مذاکرات بین المللی برای صلح و ثبات پایدار، بر بازگشایی مدارس دخترانه تاکید کردند.

کرزی افزود: رئیس جمهور پیشین از کمک‌های بشردوستانه ایالات متحده آمریکا از افغانستان تشکر کرده و برای تداوم این کمک‌ها ابراز امیدواری کرده است.

این در حالی است که بیش از ۴۰۰ روز از تعطیلی مدارس دخترانه توسط طالبان در افغانستان می‌گذرد.

منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->