شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟
سرخط خبرها

افزایش سه برابری تعداد مبتلایان به آنفلوانزا در خراسان رضوی (۸ آبان ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۳۲۱۲۱
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۴
افزایش سه برابری تعداد مبتلایان به آنفلوانزا در خراسان رضوی (۸ آبان ماه ۱۴۰۱)
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مثبت بودن نتیجه آزمایش حدود ۲۸۵ بیمار با علائم مشکوک به آنفلوانزا در بیمارستان‌های زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی خبر داد و گفت: این تعداد نسبت به چهار روز گذشته رشد بیش از سه برابری داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جواد حسینی افزود: با توجه به تغییرات جوی و برودت هوا و افزایش ابتلا به عفونت‌های تنفسی از ابتدای مهرماه امسال تاکنون حدود  ۸۰۰ بیمار مشکوک به آنفلوانزا در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری شده اند که نتیجه تست آنفلوآنزای کمتر از یک سوم از آنها  مثبت شده است.

وی بیان کرد: بیماری آنفلوآنزا یک بیماری عفونی حاد ویروسی است که به راحتی از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود و این ویروس در کل دنیا درگردش است و به راحتی هر فردی را در هر گروه سنی مبتلا می‌کند.

دکتر حسینی ادامه داد: این بیماری مسبب طغیان‌ها و اپیدمی‌های سالیانه بوده که با شدت بیشتری در فصول پاییز و زمستان به خصوص در مناطق معتدله ایجاد می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه اهمیت آنفلوانزا در سرعت انتشار همه‌گیری، وسعت و تعداد مبتلایان و شدت عوارض آن است و انتقال بیماری در اجتماعات بزرگ و محیط‌های سربسته بیشتر از جاهای دیگر است، گفت: همه‌گیری آنفلوانزا در مناطق معتدل بیشتر در زمستان و در نواحی گرمسیری بیشتر در ماه‌های بارانی سال  رخ می‌دهد.

وی گفت: به منظور پیشگیری و کنترل و کاهش بار ناشی از بیماری، بکارگیری روش‌های مناسب مراقبتی و مداخلات به موقع بهداشتی می‌تواند آسیب‌های ناشی از بیماری را به حداقل رسانیده و موجب کاهش موارد بیماری و مرگ شود.

دکتر حسینی بر ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، عدم حضور افراد دارای علائم بیماری سرماخوردگی و آنفلوآنزا در اماکن عمومی، استفاده از ماسک، پوشانیدن دهان و بینی در هنگام عطسه و سرفه و شستن صحیح و مکرر دست‌ها با آب و صابون برای پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوانزا تاکید کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گروه‌های پرخطر و در معرض آسیب در برابر بیماری آنفلوانزا را کودکان کمتر از پنج سال، افراد بالای ۶۵ سال، بیماران مزمن قلبی و ریوی، کبدی و کلیوی و زنان باردار عنوان کرد و گفت: این بیماری در کودکان می‌تواند با علائم گوارشی، تهوع و استفراغ نیز همراه باشد.

آنفلوانزا یا گریپ یک بیماری واگیردار ویروسی است که باعث عفونت حاد دستگاه تنفسی شده و علایمی مشابه سرماخوردگی دارد و با درد عضلانی و بیحالی همراه است. میزان مرگ و میر این بیماری کمتر از پنج درصد از مبتلایان را شامل می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->