سخنگوی وزارت بهداشت: هیچ خوداظهاری یا مدرکی دال بر بیماری روحی دکتر بخشی در دست نبود پشت پرده خرید و فروش اموال دزدی| دستگیری بیش از هفت هزار مالخر در یکسال! شدیدترین تصادفات رانندگی در کدام استان‌ها اتفاق افتاد؟ (۹ فروردین ۱۴۰۳) دغدغه‌ای برای اقامت زائران نوروزی در مشهد وجود ندارد اهدای عضو به سه بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید (۹ فروردین ۱۴۰۳) اعتراف تبعه خارجی به ۳۰ فقره سرقت سریالی (۹ فروردین ۱۴۰۳) کشف جسد زن غرق شده در گنجگون بویراحمد (۹ فروردین ۱۴۰۳) تردد از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران ممنوع شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) درگیری خونین در قبرستان یاسوج دو کشته برجای گذاشت (۹ فروردین ۱۴۰۳) ورود مسافران به مشهد از ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر عبور کرد | میانگین ظرفیت اشغال واحد‌های اقامتی مشهد به ۴۱ درصد رسید+ فیلم ٣٨ خودرو طی ٢۴ ساعت گذشته در مشهد توقیف شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) افزایش تعداد کشته‌شدگان تصادف ۲ خودرو در محور دامغان - جندق به ۹ نفر + تصاویر (۹ فروردین ۱۴۰۳) ثبت نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۸ فروردین آغاز می‌شود فروش بلیت قطار‌های نیمه دوم فروردین از امروز آغاز شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) فرودگاه مشهد در رتبه دوم پر ترددترین فرودگاه‌های کشور در نوروز ۱۴۰۳ قرار گرفت بانک شیر مشهد در روز‌های کاری ایام نوروز فعال است خدمات‌رسانی به بیش از ۱۰۰۰ مسافر نوروزی در داروخانه‌های هلال احمر خراسان رضوی چرا مبالغ جریمه‌های رانندگی ۵ برابر شد؟ ۴۰ درصد مراجعه کنندگان به داروخانه‌های مشهد غیربومی هستند تصادف مرگبار پژو پارس و سوناتا در جاده‌های سمنان (۹ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۶ توصیه تغذیه‌ای برای پیشگیری از آنفلوانزا

  • کد خبر: ۱۳۲۱۹۱
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۷
۶ توصیه تغذیه‌ای برای پیشگیری از آنفلوانزا
بنا بر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهترین راه پیشگیری از آنفلوانزا شسستن مرتب دست ها، پوشیدن لباس گرم و استفاده از ماسک در اماکن عمومی است.

به گزارش شهرآرانیوز، بنا بر اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: با شروع فصل سرما شیوع بیماری‌های ویروسی شایع می‌شود که شناخته شده‌ترین آن آنفلوانزا است که متاسفانه در کشور ما هم با آغاز فصل پاییز این بیماری به صورت اپیدمی در گروه‌های سنی مختلف به خصوص کودکان درآمده است. بهترین راه پیشگیری از آنفولانزا شسستن مرتب دست‌ها، پوشیدن لباس گرم و استفاده از ماسک در اماکن عمومی است. اگر دچار این بیماری شدید برای بهبودی هرچه سریعتر این بیماری استراحت، خواب و تغذیه نقش بسیار مهمی دارد که در صورت رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای می‌توانید سریعتر این بیماری را پشت سربگذارید.

زیاد آب بخورید

به دلیل تعریق و تب، بدن با کم آبی مواجهه می‌شود که این امر می‌تواند بهبودی را به تعویق بیندازد؛ بنابراین در این دوران مایعات همچون آب ولرم، دمنوش زنجبیل و آویشن، آب ولرم با عسل و لیموترش و آبمیوه‌ها طبیعی همچون آب سیب، آب پرتقال و لیمو شیرین و آب هویج مصرف کنید. البته توجه کنید اگر دچار پرفشاری خون هستید از دمنوش زنجبیل خودداری کنید.

خوردن غذای مقوی

بهترین غذا‌ها در این شرایط سوپ به خصوص سوپ مرغ و گوشت است. سوپ مرغ به طور سنتی به عنوان یک غذای مناسب در هنگام بیماری در نظر گرفته می‌شود. آب سوپ منبع خوبی از مایعات و الکترولیت‌ها برای جلوگیری از هیدراتاسیون است. مرغ پروتئین و روی بدن شما را تامین می‌کند. همچنین دارای ویتامین A به دلیل وجود هویج و ویتامین C به دلیل وجود کرفس و پیاز و است. توصیه می‌شود از لیموی تازه یا نارنج به مقدار کم هم در سوپ خود استفاده کنید.

مصرف ویتامین A و C

میوه و سبزیجات منبع غنی ویتامین C و A است. این ویتامین یک ماده مغذی برا‌ی تقویت سیستم ایمنی به ویژه در هنگام بیماری است. لیمو شیرین، پرتقال، شلغم، کدو حلوایی و لبو را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید. در این دوران از مصرف الکل و نوشیدنی ها‌ی حاوی کافئین مثل قهوه و نسکافه و نوشابه پرهیز کنید. این نوع نوشیدنی‌ها دیورتیک بوده و منجر به کم ابی بدن شما شده و می‌تواند شرایط شما را بدتر کند و دوره نقاهت بیماری را افزایش دهند.

خوردن صبحانه و مصرف پروتئین

به دلیل تضعیف سیستم ایمنی باید مواد پروتئینی به منظور تقویت سیستم ایمنی مصرف کنید. تخم مرغ آبپز، عدسی و پنیر با مغزیجاتی مثل بادام، گردو انتخاب‌های خوبی برای این وعده هستند. اگر اشتها ندارید که سه وعد غذایی را میل کنید حتما تعداد وعده‌های غذایی را زیاد مثلا به ۶ تا ۷ وعده، ولی با حجم کم مصرف کنید.

عسل را فراموش نکیند

عسل به دلیل وجود آنتی باکتریال‌های طبیعی می‌تواند یک ماده غذایی مناسب برای این دوران شما باشد. اگر دچار سرفه هستید از مصرف شیر، ادویه‌ها و غذا‌های صنعتی و کنسروی خودداری کنید.

مکمل ویتامین D مصرف کنید

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: ویتامین دی نقش مهمی در کاهش التهاب در بدن دارد. بهتر است در زمان شروع بیماری یک پرل ۵۰ هزار واحدی ویتامین دی مصرف کنید. به یاد داشته باشید همه افراد بالای ۱۲ سال باید ماهانه یک پرل ۵۰ هزار واحدی ویتامین دی مصرف کنند. همچنین از مکمل روی استفاده کنید. مکمل روی منجر به کاهش التهاب و تسریع بهبودی می‌شود لذا توصیه میشود روزانه تا بهبودی کامل یک عدد مکمل روی مصرف کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->