گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

چاپ و بسته‌بندی یک صنعت راهبردی و محوری در تولید و اقتصاد کشور است

  • کد خبر: ۱۳۲۴۸۷
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۸
چاپ و بسته‌بندی یک صنعت راهبردی و محوری در تولید و اقتصاد کشور است
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شورای سیاست‌گذاری چاپ متشکل از نمایندگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و دستگاه دیپلماسی، شرایطی را فراهم خواهد کرده است تا منتخبان و صاحبان صنایع برگزیده در جشنواره صنعت چاپ و نشر خراسان رضوی عرصه وسیع‌تری برای کنش‎گری و اثرگذاری در حوزه صادرات و مراودات بین‌المللی داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، یاسر احمدوند با اشاره به برگزاری رویداد‌های متعدد ملی در حوزه صنعت چاپ و بسته‌بندی اظهار کرد: آبان امسال هم شاهد برپایی نمایشگاه ملی صنعت چاپ و نشر در تهران بودیم و هم جشنواره صنعت چاپ در مشهدالرضا (ع) برگزار خواهد شد و امیدواریم که جلسات کارگروه‌های تخصصی در حاشیه این رویداد‌ها نتیجه چشمگیری همچون احیای جایگاه این صنعت در عرصه اقتصاد کشور داشته باشد.
وی افزود: در شرایطی که شعار رونق تولید به‌عنوان یک اصل اساسی در عرصه مدیریت کلان کشور مطرح است، برخی تمام توجه خود را بر صنعت، بورس و عرصه‌های مشابه متمرکز کرده‌اند درحالی‌که صنعت چاپ و بسته‌بندی به‌عنوان یک صنعت راهبردی و محوری در تولید و پرورش اقتصادی کشور شناخته می‌شود و محصولات آن در خدمت همه صنایع و خدمات است.
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه رشد صنعت چاپ و بسته‌بندی متناظر با رشد تولید در همه ابعاد و زمینه‌ها خواهد بود، خاطرنشان کرد: کشور‌های آسیای میانه و همسایگان شرق و شمال شرقی ما به دنبال توسعه‌نیافتگی صنایع، به‌طور گسترده درحال خام‎فروشی هستند و بر همین اساس در سال‌های اخیر، رویکرد اصلی خود را بر توسعه زیرساخت‌های حوزه فرآوری محصولات متمرکز کرده‌اند. در این شرایط، تسهیل مراودات تجاری با این کشور‌ها که به برکت سیاست حسن همجواری در دولت سیزدهم حاصل شده، فرصت بکر و بی‌نظیری را برای به میدان آمدن صنایع چاپ و بسته‌بندی ایرانی فراهم کرده تا نبض بازار این کشور‌ها را به دست بگیرند.
وی ادامه داد: اخیراً در جریان بازدیدی که از دو شهرک صنعتی در استان خراسان رضوی صورت گرفت، با ظرفیت‌های فوق‌العاده صنایع چاپ و بسته‌بندی در خراسان رضوی آشنا شدیم و به دنبال آن هستیم که مشهدالرضا (ع) به نمایندگی از خراسان رضوی به قطب صادرات خدمات، محصولات و دانش چاپ و بسته‌بندی به آسیای میانه تبدیل شود. شورای سیاست‌گذاری چاپ متشکل از نمایندگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت و نمایندگان دستگاه دیپلماسی، شرایطی را فراهم خواهد کرد تا منتخبان و صاحبان صنایع برگزیده در جشنواره صنعت چاپ و نشر خراسان رضوی عرصه وسیع‌تری برای کنش گری و اثرگذاری در حوزه صادرات و مراودات بین‌المللی داشته باشند.
بیست و دومین آئین بزرگداشت روز ملی چاپ و تجلیل از فعالان پیشکسوتان چاپ استان خراسان رضوی با حضور مسئولان کشوری و استانی و اهالی صنعت چاپ این استان، دوازدهم آبان ماه امسال در محل هتل پردیسان مشهد برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->