فرصت دوماهه به صنایع شهرستان‌های خراسان رضوی برای تجهیز به کنتور هوشمند آب شهردار مشهدمقدس: کمربند جنوبی چه بخواهیم چه نخواهیم در آینده اجرا خواهد شد + فیلم دیدار شهردار مشهد با شورای اجتماعی محلات منطقه ۹ و بیان مشکلات توسط رؤسای شورا (۲۳ آبان ۱۴۰۳) حمایت از بانوان و توسعه ارتباطات دانش‌بنیان در اولویت کاری شورای ششم تأکید شورای ششم بر توسعه پروژه‌های راهبردی و زیرساختی مشهد ناصحی: سهم بودجه فرهنگی از بودجه شهرداری مشهد از ۲ به ۱۰ درصد افزایش یافت+ویدئو تامین برق و پایداری خدمت‌رسانی در تقاطع‌های سطح مشهد | ضرورت همکاری شهروندان و پلیس راهور در هنگام قطعی برق سرگذشت یکی از قدیمی‌ترین مزارع شمال مشهد | خاطرات خفته در «چاهش» اتوبوس‌های جدید راهی حاشیه شهر مشهد می‌شوند محکم پای «روز مشهد» بمانید! شهروند خبرنگار | درخواست جمع‌آوری زباله از یک زمین غیر محصور در بولوار سجادیه مشهد + پاسخ کاهش ۵۰ درصدی زمان صدور پروانه‌های ساختمانی در مشهد افزایش عملیات‌های آتش‌نشانی مشهد در پی قطع برق و ازکارافتادن آسانسور‌ها (۲۲ آبان ۱۴۰۳) سهم شهرداری مشهد از عوارض آلایندگی، تقریباً هیچ! درباره یکی از کوچه‌های فرعی بازار سرشور مشهد | سراسرِ کوچه «سراسر»، پر از داستان «دکتر شیخ» است آیا مازوت‌سوزی در مشهد متوقف می‌شود؟ آغاز صدور صورت‌وضعیت الکترونیکی مسافری در خراسان رضوی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه متوازن شهری با شهرفروشی محقق نمی‌شود تهیه طرح تفصیلی محله آبکوه مشهد با نظر مردم یدالله بشکنی سرپرست فرمانداری طرقبه شاندیز شد
سرخط خبرها

آغاز فرایند تغییر الگوی کاشت معابرشهری مشهد | گونه‌های بومی و کم نیاز جایگزین گونه‌های پرمصرف

  • کد خبر: ۱۳۳۶۷۶
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵
آغاز فرایند تغییر الگوی کاشت معابرشهری مشهد | گونه‌های بومی و کم نیاز جایگزین گونه‌های پرمصرف
مدیرکل بهبود و محیط زیست شهری شهرداری مشهد از آغاز فرآیند تغییر الگوی کاشت گیاهان در معابرشهری، آیلند‌های میانی بلوار‌ها و پرچین‌های مجاور پیاده رو‌های شهری در سطح مناطق ۱۳گانه شهر مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید علی اکبر انتظام با اعلام این خبر اظهار کرد: باتوسعه کلانشهر مشهد طی سال‌های اخیر، توسعه فضای سبز آن نیز همسو با رشد شهری همواره در اولویت بوده تا با به روز رسانی سرانه‌های فضای سبز شهری، محیط مطلوبی برای زندگی شهر در مشهد فراهم باشد.

وی ادامه داد: در همین راستا یکی از مهم‌ترین مشکلات در نگهداری فضای سبز شهری، وجود گیاهانی با مصرف آب زیاد بود که سازگاری مناسبی با اقلیم و محیط شهر نداشتند که در همین راستا پس از بررسی‌های لازم با همکاری گروه‌های کارشناسی تخصصی و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد، کتاب جامع درختان، درختچه‌ها و گونه‌های کم آب طلب بومی متناسب با اقلیم مشهد تهیه و به مناطق ۱۳ گانه شهر ابلاغ شده است تا در طراحی‌های آتی مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرکل بهبود و محیط زیست شهری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: در حال حاضر جایگزینی برخی از گونه‌ها در محور‌های خیابان امام خمینی، ملک آباد و... در حال انجام است و در این محور‌ها پس از بازدید‌های کارشناسی و کاشت پایلوت برخی گونه‌های سازگار با اقلیم، گونه‌های مقاوم و بومی در حال بازکاشت هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->