جدیدترین آمار فروش سینما‌های کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) استوری جدید حامد بهداد | تسلیت به مردم داغدار + عکس انتشار کتاب «مداح شو» برای کودکان و نوجوانان نگاهی به ضعف‌های سریال «ناریا»؛ از روایت آشفته تا قصه مبهم! سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است
سرخط خبرها

«کریس اوانز» جذاب‌ترین مرد ۲۰۲۲ شد

  • کد خبر: ۱۳۳۹۰۷
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳
«کریس اوانز» جذاب‌ترین مرد ۲۰۲۲ شد
کریس اوانز، ستاره سینمای هالیوود جذاب‌ترین مرد زنده دنیا در سال ۲۰۲۲ معرفی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کریس اوانز از نگاه مجله «پیپل» جذاب‌ترین مرد زنده در سال ۲۰۲۲ است. پس از «پل راد» در سال ۲۰۲۱ و «مایکل بی. جردن» در سال ۲۰۲۰، برای سومین بار متوالی بازیگری از «دنیای سینمایی مارول» جذاب‌ترین مرد زنده دنیا لقب می‌گیرد.

اوانز به این مجله می‌گوید: «مصاحبه در مورد کلیت این عنوان دشوار است. شکل عجیبی از تفاخر فروتنانه است.» او به شوخی اضافه می‌کند: «واقعاً بهانه‌ای است برای زورگویی. ادعایی برای آزارگری.»

اوانز به تازگی فیلمبرداری فیلم خانوادگی «رد وان» (Red One) پرایم ویدیو را با همکاری «دووین جانسون» آغاز کرده است. او می‌گوید: «برای زندگی با یک چمدان به مدت شش ماه خیلی پیر شده‌ام و به فاز خوشایندتری رسیده‌ام که از ماندن در خانه راضی‌ام.»

اوانز ادامه می‌دهد: «لذت‌بخش‌ترین جنبه کارنامه‌ام در حال حاضر این است که به اندازه کافی احساس امنیت می‌کنم تا بتوانم پا را از روی پدال گاز بردام. احساس می‌کنم کمی بیشتر آزادی دارم که از صنعت فیلمسازی فاصله بگیرم و در عین حال به دنبال پروژه‌هایی باشم که من را ذائقه هنری‌ام را ارضا می‌کنند.»

اوانز در مورد احتمال بازگشت به نقش «کاپیتان آمریکا» (Captain Amercia) می‌گوید: «به نظر می‌رسد اتفاقی است که مردم دوست دارند شاهدش باشند. نمی‌خواهم هیچ‌کس را ناامید کنم اما سخت است که... دوران بسیار خوبی داشتم و از آن راضی‌ام. برای من بسیار ارزشمند است. باید بی‌نقص باشد. ترسناک است برهم‌زدن چیزی که دوباره باید بگویم بسیار بسیار محترم است. آن نقش برای من بسیار ارزشمند است. بنابراین بازگشت دوباره درخواست ناحسابی است.»

منبع: دنیای تصویر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->