اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سامندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است
سرخط خبرها

علت بروز نارسایی مزمن قلبی چیست؟

  • کد خبر: ۱۳۴۱۴۳
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۴
علت بروز نارسایی مزمن قلبی چیست؟
در یک مطالعه جدید، محققان دریافتند که رسوب آهن به دنبال حمله قلبی منجر به تشکیل بافت چربی می‌شود که نتیجه آن، نارسایی مزمن قلبی در نیمی از بازماندگان است.

به گزارش شهرآرانیوز، در یک مطالعه جدید از مدل‌های حیوانی برای بررسی اینکه چرا ۵۰ درصد افراد پس از تجربه حمله قلبی دچار نارسایی مزمن قلبی می‌شوند، استفاده شد.

محققان دریافتند که رسوب آهن به دنبال حمله قلبی منجر به تشکیل بافت چربی در قلب و در نتیجه نارسایی مزمن قلب می‌شود.

آنها همچنین دریافتند که داروهایی که آهن را از بدن خارج می‌کنند ممکن است برخی از علائم نارسایی مزمن قلبی را کاهش دهند.

حمله قلبی زمانی اتفاق می‌افتد که یک لخته خون جریان خون را به قلب مسدود می‌کند.

درمان‌های پزشکی و جراحی می‌تواند شریان‌های مسدود شده را دوباره باز کند و جان انسان‌ها را نجات دهد. با این وجود، حدود ۵۰ درصد از افرادی که دچار حمله قلبی می‌شوند متعاقباً دچار نارسایی مزمن قلبی می‌شوند و در عرض ۵ سال می‌میرند.

شواهد زیادی نشان می‌دهد که حمله قلبی می‌تواند منجر به رسوب مزمن آهن و تجمع سلول‌های ایمنی پیش التهابی شود.

تحقیقات دیگر نشان می‌دهد که رسوب چربی در ناحیه حمله قلبی نیز رایج است و با اختلال در عملکرد قلب مرتبط است. اما مشخص نیست که چگونه رسوب چربی در اطراف اسکار حمله قلبی اتفاق می‌افتد.

درک بیشتر در مورد چگونگی ایجاد نارسایی مزمن قلبی پس از حمله قلبی می‌تواند راه را برای درمان و شیوه‌های پیشگیری جدید هموار کند.

برای این مطالعه، محققان یک گونه سگ را مطالعه کردند. همه حیوانات دچار حمله قلبی شدند، اما برخی از آنها دچار خونریزی شدند که یکی از شایع‌ترین و آسیب رسان ترین صدمه‌های قلبی پس از حمله قلبی است.

آنها سگ‌ها را در طول ۶ ماه بعد با ام آر آی قلب، ارزیابی‌های میکروسکوپی و تجزیه و تحلیل شناسایی پروتئین‌ها، تحت نظر گرفتند.

محققان به مدت ۸ هفته پس از حمله قلبی به برخی از سگ‌هایی که دچار خونریزی در ماهیچه‌های قلب شده بودند، یک شلاتور آهن، دارویی که آهن اضافی را از بدن دفع می‌کند، دادند. بقیه سگ‌ها این دارو را دریافت نکردند و به عنوان گروه کنترل نگهداری شدند.

از تصویربرداری MRI قلب، محققان دریافتند که رسوب آهن در قلب سگ‌هایی که پس از حمله قلبی دچار خونریزی در عضله قلب شده‌اند، بیشتر است. آنها همچنین دریافتند که سطح آهن بالا از ۳ روز تا ۶ ماه پس از حمله قلبی تقریباً ثابت می‌ماند.

همچنین مشخص شد که رسوب چربی مشخصه حمله قلبی است و سطح رسوب چربی با تجمع آهن مرتبط است.

شلاتورها به طور قابل توجهی تجمع آهن و چربی را کاهش دادند و با بهبود آناتومیکی و عملکردی مثبت همراه بودند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->